knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kotl ve nyx nerfleri de yerinde. ikisi de, pubı geçtim, competitivede bile first pick/ban bi ara da pl yesin bi nerf. meta gene değişsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kotl nerfi bariz çok yerinde de nyx nerfi çok negligeable sanki ya. zaten refleks skill'i carapace, öle durma süresi çok birşey değiştirmiyor. 2,25'te vurmayan zaten 2,75'te de vurmaz. ilk yarım saniye/bir saniyede olan oluyor genelde. stun'ına nerf gelseydi carapace'in olurdu bak. cooldown'a nerf gelmesi muhtemelen tek carapace gidip, stat vermesini engellemek için insanların. yine de çok birşey değiştirmiyor gibi. 14 saniye minimum cooldown'ken aynı fight'ta 2 kere basamam diye düşünüp yine verilmeyebilir. bence sırf stun süresine de değer zaten, o ayrı. tranquil'inki biraz overkill olmuş sanki. hala görürüz early game'de carry'lerde ama, bundan sonra satıp başka bota dönmek zorunda kalacaklar gibi. team fightların hepsinde yavaş kalmayı kolay kolay göze alamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 tq botun,jungler ve biraz support dışında kullanılmasını istemiyorlar sanırım.çünkü yapılan değişikliğin en az etkileneceği rol jungler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Saykoleo said: kotl nerfi bariz çok yerinde de nyx nerfi çok negligeable sanki ya. zaten refleks skill'i carapace, öle durma süresi çok birşey değiştirmiyor. 2,25'te vurmayan zaten 2,75'te de vurmaz. ilk yarım saniye/bir saniyede olan oluyor genelde. stun'ına nerf gelseydi carapace'in olurdu bak. cooldown'a nerf gelmesi muhtemelen tek carapace gidip, stat vermesini engellemek için insanların. yine de çok birşey değiştirmiyor gibi. 14 saniye minimum cooldown'ken aynı fight'ta 2 kere basamam diye düşünüp yine verilmeyebilir. bence sırf stun süresine de değer zaten, o ayrı. tranquil'inki biraz overkill olmuş sanki. hala görürüz early game'de carry'lerde ama, bundan sonra satıp başka bota dönmek zorunda kalacaklar gibi. team fightların hepsinde yavaş kalmayı kolay kolay göze alamaz kimse. Olur mu öyle bi mantik yaklasik 3 saniye beklemen gerekiyordu adama vurmam icin simdi 2 saniyeye cok yaklasti, yine 1 lvl birakanlar icin iyi bi cd engeli gelmis ki lanede falan cok etkiliyordu, adama her spell attiginda iade ediyordu. PL de nerflenirse baya iyi olucak da kesin yine 6 yasinda bir cocugun fantazisi bir hero eklerler yakin zamanda can sikar bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 drowun yanında pl çok dengeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Drow nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 çok bişeyi farkettirmez adam gibi drow oynayanlara o nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi 3'e yakın beklemen gerekiyordu, artık 2'ye yakın dersen; 1'e çekiyosun sayıyı direk. net olarak yarım saniye değişti toplam süre. etkisiz olmaz demiyorum, ama işte 0,5 saniye daha dayanmanın farkedeceği durumlar daha çok top tier competitive oyunlarda kule dibi support teleportu/wisp teleportu beklemek olduğunu düşünüyorum ben. onda da 0,5 saniye ne kadar farkettirir tartışılır yani. ha farkettireceği bir nokta aslında blink dagger'ın damage yüzünden disable olduğu durumlar, işte puck gibi aynı. 0,5 saniye orada çok fark yaratır hakikaten. yine de çok ağır bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum, bazı comp oyunlarda yapılıyor sadece blink dagger nyx'e. yine de bu ağır situational gibi. ama evet cd nerf'i early game'de lane safhasında çok farkettirir. bir de team fight'larda aoe'leri biraz daha az dikkatli atabilir insanlar 0,5 saniye erkenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sparkcaster said: çok bişeyi farkettirmez adam gibi drow oynayanlara o nerf Drowa karsi adam gibi oynayanlara fark ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 4 skillinin 2si passive biri autocast heroya nasıl bi nerf geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sparkcaster said: drowun yanında pl çok dengeli PL'in yanında drow çok dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bugun elemanın birine oyundan butcher için legendary saç bıyık düştü cok kıskandım ya. Bi o bahçivan tulumu birde simitçi biyigini cok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bahçivan tulumu vardı benim holy satmadıysa onda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 verebilirim ben reampage'in istediği birine, 3 tane var zaten elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bana ver yigit. Bi de benim su stafi okutalim loungeda ya ben bilmiyorum hic trade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 reampage said: Abi her heroya kasmaya başladılar. soktuğumun botunu. delikanlı adam tahta bacak kasar. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Holy said: verebilirim ben reampage'in istediği birine, 3 tane var zaten elimde. abi daha ne diyim cok istiyorum diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 DeathLord said: Bana ver yigit. Bi de benim su stafi okutalim loungeda ya ben bilmiyorum hic trade.10 keye satan var şu an, satamıyor ama. istersen koyarım seninkini de 10 keye veya istediğin itemlar varsa onları söylersin direkt takaslarız. 10 old key bu arada satamayan adam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Masticore said: Holy said: verebilirim ben reampage'in istediği birine, 3 tane var zaten elimde. abi daha ne diyim cok istiyorum diyorum :)abi işte reampage'ın itemi o karar versin ben bişi demiyorum :) benimkileri takasta falan kullanıyorum zaten ama onun olanı verebilirim istediği birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fark etmez ya, aslında ben sana vermiştimde onu masticore çok istiosa oda alabilir, şirin tulum hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Holy said: DeathLord said: Bana ver yigit. Bi de benim su stafi okutalim loungeda ya ben bilmiyorum hic trade.10 keye satan var şu an, satamıyor ama. istersen koyarım seninkini de 10 keye veya istediğin itemlar varsa onları söylersin direkt takaslarız. 10 old key bu arada satamayan adam =/ 8 keyden koy madem ah undercat kafasi cilgindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Masticore said: bugun elemanın birine oyundan butcher için legendary saç bıyık düştü cok kıskandım ya. Bi o bahçivan tulumu birde simitçi biyigini cok istiyorum 2 gun once dustu bana bahçivan tulumu :D adamın biri 2 key + 2 rare verem dedi Çaktım NO yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 akşama bi maç yapalım beni de alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ahahaha LGDint-Orange 3. maçı izleyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://cloud-2.steampowered.com/ugc/542955139976789376/EC36EF165ED8FC67CB914DE64A5A3A9E46FCA4E3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar