samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yüksek ratingli oyuna nasıl denk gelebiliyoruz? Win-lose farkımı etkiliyo nolyo ? Benim oyunlar hep normal sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 SAMAELLA APTAL MISIN OF ÇOK İYİ OYNUYORUM DİYO BİDE NORMALMİŞ YA AHAHAHA WİNLOSE BİLMİYO AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 arkadaşlar eldarla eldar oluyoruz bundan sonra. VURUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 playe basıyom oynuyom işte onlarımı düşünecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hayır olm sende bana dicen hor gör beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pugnayla KS king olmuş gelmiş resmini koymuş. Sanki oyun döndürecek hasbam. löl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fakire vurma, üstünü başını yırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 işte bu. ya bide dagon yapmış çalmış çalmış gerizekalı ya ona battlefury yapmayı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kzpmaza said: karşıdaki sniper'ın itemlerine bakınca, bu oyunda en az 55-1 falan oynamalıydın. kurtarmaz. Dragon Knight la blood ı tutamadılar başta. sniper yetoydu da wisp de early game de etkili oldu top dakilere. Dragon Knight Health e abanınca sıkıntı çektik grup birlikte duramadı bir türlü ondan uzadı. sonra birlikte gank yapmaya başlayınca toparladık. blood la dragon mid de götürmeye çalıştı ama end de onlar da etkisiz kaldı. bir de dün bir oyuna girdim ortadan 4 kişi geldiler direk kuleye önce yeni bi taktik mi yapıyorlar kuleyi mi yıkacaklar ki lan noluyor nedir diye tırstım bi anlığına ama sonra baktım yetolarmış. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi oyun çok yavaş nası oynuyosunuz sıkılmadan yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi oyun yavaş başlıo sonra hızlanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 trolleniyorum sanırım sdfs ya hon oynadık zamanında, hon'dan dota2 ye geçtim. geçemedim. yavaş. takımlarda genelde görev olgusu yok. herkes adam keseyim herosu alıyor. hadi hepsini geçtim. yavaş lan. warcrafttaki gibi fastest ayarı falan yok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: seninde ağzına vuracağım aydın. Come get some; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 o adam bunu döver yalnız çok pis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çük mü la o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Oh you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Neler olmus burda ya. Aras'i da güzel trollemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ving 800 600 ultra low mu oynuyon ? grafikler Everquest terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yok res yüksek ama geri kalan herşey lowda. anlamadığım bir kasma problemi var. bf3'ü highda 60 fps alan makina bu. ama dotada korkunç kasıyor ondan herşey lowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bende de çözülmedi o grafikleri sonuna kadar kıstım ama deli bir frame atlaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynı sorun bende vardı laptoptayım önceden fulgrafik oynarken bi anda very low oldu şimdi yine akıyor pc ama bazen speller coğalınca kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 en sevdigim laf "eldarla eldar olmak" cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor, senin dediklerinle benim dediğimin ne farkı var? Kötü oynuyorsun, kötü oynuyorum. Tutunamayıp yan hesap açıyorsun, oyun yavaş, kötüyüm. Bir de marifet gibi ss'ini alıp koyuyorsun. Geyiğine ss koyuyorum. Benim dediğimin aynısını yazmışsın. Ne komik ne de ilginç bir yanı olan 2 ss koymuşsun. Koymak hakkındır, ama ben de dalgamı geçerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hayır aynı hesapla oynuyorum low prioya düşmedikçe. bu oyunun id'si falan yazıyor mu bulayım mı kendi orjinal steam accoutmun id'si bu. böle uzatasım gelmiyor gerçekten. şöle söliym düşündüğün amaçla koymadım herhangi birşeyi komik olduğu için koydum. ekmek gelip 'of hep troll oynicak şimdi' desin diye falan koydum. screwy gelip ona o öle yapılmaz falan desin. yani 3 kere falan söyledim sanırım bir başarılı tablosu değil noskill. normal'de bu oyun. bilmemne falan. gidip 'AHAHAH SÜRAHİ' 'mohahah bardak lan bardak' falan diye mutfağa girip dalga geçmiyosan şurada hala dalga geçilecek birşey göremiyor olman lazım mantıken. çünkü mehmet sudan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Eldar da tam bir rus beyni var ya. Söyleneni falan anlamıyor kesinlikle sadece ışık ses gibi stimulilara tepki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar