samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sparkcaster said: çok aptal oyun dönüyo, oyun verilmiş artık karşısı 31 çekmeye başlamış, takımda hala kasıp çevirebileceğini sanan bbeyinsiz oluyo. 50. dakikada orman yapmaya devam edden void :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valve ın sapka sistemine karsı degilim hatta komunite de kazandıgı icin baya da iyi bi sistem oldugunu dusunuyorum ama surekli sapka cıkıyor ve oyunda beklenen/istenen gelismelerin hic biri olmuyor. Bu adamın sinirini bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 mmnin yanında minör bir sorun kick, mm adam gibi olsa kick e de concede e de gerek kalmaz, zaten oyunun kaybedilmiş olduğunu algılayacak zekada adamlarla oynuyor olursun çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 eger zaten hon f2p ye donmeseydi suan burda dota oynamak icin caba verenlerin cogu hala hon oynuyor olacaktı sistemlerin guzelligine bakarak. ama f2p oldu sacma herolar cıktı. valve dan tek istedigim zaten sapka satılarak para kazandıkları bi hon yapsınlar. mm iyle sistemleriyle herseyiyle uygun bi oyundu hon. sadece yeni parayla satmaya calıstıkları herolarla problem yarattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 xieon said: şahsen oyunlarının %90indan fazlasını 5 kişi oynayan biri olarak ve zilyon tane bedava accountum olduğunu düşünürsek oyunlara girip gerektiğinde çıkabilirim. Beyin bedava nasılsa. Bu sistem abuse a çok açık. Bu arada sizlere nasıl denk geliyor bilmiyorum ama dün takımımdan yabanci bir adam düştü ve 7-8dk adamın gelmesini bekledik pauselayıp. Bu durum çoğu oyunda da yaşanıyor ama size artık nasıl bir community geliyorsa bir şey de diyemiyorum Bunu nasıl yapıyorlar anlamadım. Bir gün bunu denedim ve inanılmaz kötü oyunlara girince, aklım başıma geldi. Her ne kadar bir level sistemi olmasada yinede 3 aşağı 5 yukarı seviyeye göre oyuncu geliyor. Yeni hesap ile oynamak imkansızmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hon öyle yapmaya mecbur kaldı çünkü rekabete dayanamadı. Ben 30 dolara almıştım sonra beleş oldu oyun, niye çünkü rekabete dayanamadı. Hon'un mm'i gerçekten belli seviye oyuncular için iyiydi ancak düşük seviye(oyuncuların çoğu düşük seviyeli) için kötüydü. Çünkü düşersen hep düşüklerle takılıyordun. Ayrıca yeni oyuncu girişi için de iyi değildi. Dota2 burada kendine pazar yaratmaya çalışıyor, kalkıp da Hon'un mm'ini istemek oyuncu açısından mantıklı olsa da gerçekçi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Densiz said: İşte ben de bunu demek istiyorum eğer biri leave attığında kendi takımına lose yazılmayacaksa 5 arkadaşımla girdiğim oyunlarda fake accountla girerim gerektiğinde leave atarım. Olabilecek en mantıklı şey HoN tarzı concede ama kick olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yoo ben honda yeni acc açınca direk %100 win rateim olan heroları alıp direk çıkıyodum o çöplük ratingden yukarı burdaki başlangıç çöplüğü daha korkunç, yeni hesap açınca ÇOK uzun süre aptallarla oynuyorsun ne kadar iyi oynarsan oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ama tabi 1300 ler 1400ler gerçek delikanlıların harman olduğu yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Spark senin marioda bile yüksek ratinglere çıktığına inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok iyi competitive mario kart oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sparkcaster said: ama tabi 1300 ler 1400ler gerçek delikanlıların harman olduğu yerlerbuyuk dusunur azmo nun sozleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 said: aha, izleyin olm fazla iyi oyun oldu http://www.joindota.com/en/vods/3881-the-defense-3-mousesports-vs-team-liquid-game-3 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 dota profiline tıklayınca oyun göçüyor. yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 knoxville said: said: aha, izleyin olm fazla iyi oyun oldu http://www.joindota.com/en/vods/3881-the-defense-3-mousesports-vs-team-liquid-game-3 efsane O kadarda değil be abi tamam son dakkalar epey heycanlı ama tobinin gazı ve çekişme dışında görsel pek bi numara yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 geçenlerde bi na'vi vs empire maçı izledim. bundan 3-4 kat daha iyiydi. dendi'nin gyro'yla aktığı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 funn1k > na'vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kzpmaza said: geçenlerde bi na'vi vs empire maçı izledim. bundan 3-4 kat daha iyiydi. dendi'nin gyro'yla aktığı maç. yollasana linkini onun. yotube da bi parçasını gördüm dendi gyro oynarken ama o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 funn1k na'vi ye geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 1:14:18 deki ses nerden çıkıyo onu anlamadım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 takım maçı bulma olayı güzel olmuş. ilk takım maçımızı yaptık bugün eziliriz falan derken karşıya rus takım gelince yönettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 - Fixed two ledges (below the two rune spots) where you could get units stuck with Telekinesis and Vacuum. bunu neden duzeltme geregi duymuslar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu üste atma değil sanırım orada ufak bir noktada herolar stuck oluyor sanırım olay odur. Gerçi patch notesu nereden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hmm böyle olmuş http://www.youtube.com/watch?v=zIweYA1ZgLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar