Densiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Flassh said: arayüzden bile para koparmaya calısan firmanın, çokta umrundadır ruslar concede falan. riot games bile daha delikanlı artık gözümde keşke her oyun kozmetikten para kazansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 AMA UI KOZMETİK SAYILMAZ VALVE SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Flassh said: arayüzden bile para koparmaya calısan firmanın, çokta umrundadır ruslar concede falan. riot games bile daha delikanlı artık gözümde http://2.bp.blogspot.com/-w7WBItj9rgA/UCv2vNYVuhI/AAAAAAAAAW0/U1yNrdmndV8/s1600/haters_gonna_hate3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 honda niye çalışıyodu kick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 calismiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çalışıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 calısmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çalışıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 6'ya 1 biz kazandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: surrender-concede falan gelene kadar oyunun dünyanın kötü oyunu olduğunu savunmaya devam edeceğim concede var oyunda 5 kişi de quitlediğinde leave almadan lose alıyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 matchmaking de var o mantıkla, oyun 10 kişiyi bulup yerleştiriyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 tek övündüğü şey sektördeki en iyi yemekhane olan firmanın yapacağı oyun anca bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 pöff ne eleştirmişsiniz ya ff yazarsın beklersin basede 5dk içinde bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Sparkcaster said: matchmaking de var o mantıkla, oyun 10 kişiyi bulup yerleştiriyor oyuna Yani bu kadar aptalca bi cevap anca senden gelirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 spark haklı, valve yeto üzgünümm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben fazla hon oynamadım fakat kick in düzgün çalıştığını görmedim . teknik olarak değil oyunculardan kaynaklı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 honda community biraz daha aklı başındaydı 1700 1800ler seviyesine çıktığında da zaten beyinsiz feederlar olmadığı için gayet iyi çalışan bir sistemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 paraliyken iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 o da var tabi, bu f2p modeli + yeni gelen heronun 2 hafta parayla alınıp oynanılabilmesi limon sıktı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 2 kere kick yedim 2 sinde de 10 kişi içindeki en yüksek kill bendeydi,i support değildim ks filan değil trollük filan hiçbişi yok akıllı uslu oynuyodum zaten yeniydim de adam kick istiyo zaten 2-3 kişilik gruplar karşı taraf da "niye kickliyonuz adam düzgün oynuyor" demiyor çat diye basıyor.ha ben üst ladderlara tırmanmadım giriş seviyesinde başıma gelen bu. dotada daha beter olur .zaten 4rus oluyor takım hemen kicklenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 birlikte oyun oynadigi adamlari kickleyenler var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hon pay to win olmasaydı dotadan da lol den de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Concede türü bir şey ben de isterdim ama şu da bir gerçek ki concede'in varlığı oyunun dönme ihtimalini azaltıyor. Bazen bitti diyorum, döndürüyoruz oyunu. Sonuçta karşı taraf da abuk subuk hata yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Gizli said: pöff ne eleştirmişsiniz ya ff yazarsın beklersin basede 5dk içinde bitirirler öle bir dünya yok yanlış arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar