Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

arayüzden bile para koparmaya calısan firmanın, çokta umrundadır ruslar concede falan. riot games bile daha delikanlı artık gözümde

keşke her oyun kozmetikten para kazansa...
Mesaj tarihi:
Flassh said:

arayüzden bile para koparmaya calısan firmanın, çokta umrundadır ruslar concede falan. riot games bile daha delikanlı artık gözümde

http://2.bp.blogspot.com/-w7WBItj9rgA/UCv2vNYVuhI/AAAAAAAAAW0/U1yNrdmndV8/s1600/haters_gonna_hate3.jpg
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

surrender-concede falan gelene kadar oyunun dünyanın kötü oyunu olduğunu savunmaya devam edeceğim

concede var oyunda 5 kişi de quitlediğinde leave almadan lose alıyosun sadece.
Mesaj tarihi:
2 kere kick yedim 2 sinde de 10 kişi içindeki en yüksek kill bendeydi,i support değildim ks filan değil trollük filan hiçbişi yok akıllı uslu oynuyodum zaten yeniydim de adam kick istiyo zaten 2-3 kişilik gruplar karşı taraf da "niye kickliyonuz adam düzgün oynuyor" demiyor çat diye basıyor.ha ben üst ladderlara tırmanmadım giriş seviyesinde başıma gelen bu. dotada daha beter olur .zaten 4rus oluyor takım hemen kicklenirsin
Mesaj tarihi:
Concede türü bir şey ben de isterdim ama şu da bir gerçek ki concede'in varlığı oyunun dönme ihtimalini azaltıyor.
Bazen bitti diyorum, döndürüyoruz oyunu. Sonuçta karşı taraf da abuk subuk hata yapabiliyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...