sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben de şimdi hangisi benimki diye arıyordum. Mersi^^ İndiriyorums şimdi.
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Dota oynayan kız var dediler geldim :)
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aa sesu da gelmiş hoşgelmiş. eski günlerdeki gibi pati oyunları dönse bide hergün ne güzel olcak. bide dotanın kız takımları bile var çoğu noob oynuyor ama :D örneği: https://www.facebook.com/NenenFanPage?ref=stream
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Randomun gelmesi çok iyi oldu uzun süredir oynamıyordum, ar ile birlikte tekrar geri döndüm, genelde ruslar carry gelmeyince repick atıyor, sonra supporta vs. mecbur kalıyorlar, böyle böyle ar daki rus nüfusunda ciddi bir azalma meydana geldi. O bakımdan baya zevkli. Zaten şans faktörünün tadı da apayrı bir durum, karma bir takım ortaya çıkıyor, dengesiz oluyor her iki takımda (bazende karşı takım süper dengeli olurken size 5 carry gelebiliyor tabii) 3 - 5 arkadaş oyuna girilmiyorsa maximum zevki bence random verir.
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Biz akşamları 20.00 ile 00.00 arası oynuyoruz 4 kişi skype hepimiz mahalle arkadaşıyız şöyle taktikleri uygulayabılecek yanımızda yer alabılecek kafa dengi 5. kişi arıyoruz X(
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aquila said: hangi mahalledensiniz? Topkapı Crew
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yok mu ya delikanlı, lobiden oyun çevirelim :)
screwy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 of geri gelmis. neyse hayvanlara faydalı oldu en azından
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 screwy said: of geri gelmis. neyse hayvanlara faydalı oldu en azından Affetmedim bastım parayı, aslında pek umudum yoktu parayı alırlar açmazlar diyordum da açmışlar :)
screwy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ahah neyse belki atlıgı minimumda tutarsın dicem ama yedekler onden hazır bu sefer =)
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yok olm yedek medek ya gerek de yok zaten =)) Zaten o paradan fazlasını harcıyorum her ay hayvanlara banlanır banlanır açtırırız nası olsa iyi bi amaç için :) Bu arada lafı bırakın lobiye gelin lan. Uslu çocuk olursanız pati turnuvası yapıcam size.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu kimdi ki la diye dusundum bi an, at.
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Lan lannn... Hardlane giden Invoker oyunu tamaamen auto attack modda oynadı. yanlış skill seçmeler, abuk zubuk icewallar... last hit yap diyince "I'm noob with invoker" Lan invo'yla oynayamıyon niye alıyon? Hadi öğrenmek için aldın, Autoattack takılmak nedir? Tamam adam bayaa nuub. Takımızda tek bir tane melee hero var o da SK. Dakika 22. Gyro'nun üstünde Phase boots + Vlad var... Vladimir's offering. Lan neyin kafası bu? Dalga mı geçiyon? Gyro ve Vlad. Lan SK'da zaten öküz gibi lifesteal var. Abi kafayı yicem cidden kafayı yedirtcekler.
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yine tek başıma 10 win streak yaptım, arada 1 tane 4 kişilik party ile girdim onu da kaybettik haha. Üstelik bi all random oynadık takım 5 carry geldi, 4 rusuz falan dediler, doğru mu bilemem ben bakmıyorum öle şelere, onu bile yendik.
pintipanda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dota 2 hediyesi davetiyesi bulup oyuna direkt dalarsaniz ufak çaplı sıkıntılar çekebilirsiniz. benim gibi yeni başlayanlar için oyunda sınıflar ve rollere hakim olmak adına videolar mevcut. özetle... veteran oyuncular siz izlemeyin, oynamasını istediğiniz manitanıza, eşe dosta izletin. http://www.youtube.com/watch?v=w456sp0QY7k
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 @pintipanda sc2 yayınları ne zaman başlıyo....
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Aceace said: Lan lannn... Hardlane giden Invoker oyunu tamaamen auto attack modda oynadı. yanlış skill seçmeler, abuk zubuk icewallar... last hit yap diyince "I'm noob with invoker" Lan invo'yla oynayamıyon niye alıyon? Hadi öğrenmek için aldın, Autoattack takılmak nedir? Tamam adam bayaa nuub. Takımızda tek bir tane melee hero var o da SK. Dakika 22. Gyro'nun üstünde Phase boots + Vlad var... Vladimir's offering. Lan neyin kafası bu? Dalga mı geçiyon? Gyro ve Vlad. Lan SK'da zaten öküz gibi lifesteal var. Abi kafayı yicem cidden kafayı yedirtcekler. oyun epey ilerleyince support-semi carryler(range bile olsa) yapıyo vlad, amaçsa daha efektif herolarda item fazlalığı yaratmasın, teamfight larda aura olması yetiyo zaten.. ama senin bahsettiğin oyunu yeni öğrendiğinden yapıyo o ayrı..
kek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 team matchmaking ve ladder gelcekmiş yakında. bunlardan önce solo MM'e biraz daha el atsalardı aslında daha rahat ederdik http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-2-team-matchmaking-system-and-ladders-incoming-abaddon-in-works/
Art Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 güzel nacize lobimiz var. +4 lazım. hızlı doluyor. güney cephesine bakıyor güneş de alıyor lobimiz. şifre pati
Öne çıkan mesajlar