kek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ar oyunlara rus gelmiyor resmen. çok temiz geçiyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dün ar oyun attım. teker teker steam profile gezdim. 9 uda rustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dotada ruslarin kalmayacagi gün isa yer yüzüne geri gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 uswestte rus çıkcağını sanmıyorum yada SEA'da , tabi ping yerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi dun mighty ile US east oynadıjk güzeldi ya 150 ping komik olan butun takm avrupalı herkez kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 SEA 400ms denenmişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ulan bunu bu zamana kadar demedim ama mm bok gibi arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 son 10 oyunumun 9 tanesini kaybettim galiba,aşırı rezil oyunlar hepsi,1dk bile ortak olamadık hiç bi oyuna.karşıda paso try hard arkadaşlar denk geliyor.ben niye sürekli takım halinde girenlere karşı eşleşiyorum hiç anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sen tek başına bi takımsın demekki. edit: o değilde benim de çok kötü gidiyor bu ara oyunlar ya team halinde girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 değilim,bende aşırı eziliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 twitch.tv bu adam insan değil ya. teamliquid de sadece bunun stream'i takip ediyorum. EG'de falan oynaması lazım. edit: bu da iyiymiş. twitch.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 troll warlord'u seven var mı ? ben bi nefret ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben oynuyorsam seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 all random sayesinde ilk defa 5 maç üst üste kazandım ve inanılmaz dengeli geçmeye başladı maçlar arada 1-2 tane katliam oldu tabi ama genel olarak 40dk ve üstü sürmeye başladı. Pub için tek giriosanız en iyi mod ar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 all random attığımdan beri oyun kazanamıyorum. hem oynayamadığı herolar geliyo takım arkadaşlarımdan en az 2 tanesine. repick de atmıyorlar. medusa ile ilk levellarda split shot verip, mana calma buyusunu kill calmaya saklayan adamlar dolustu butun ar oyunlarıma. ya da öyle bir takım kombosu geldi ki solo olsa daha iyi gibi dusun. benim gibi sansınız yoksa all random cok da iyi degil. full melee carry bile gelebilir yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 barbu said: all random attığımdan beri oyun kazanamıyorum. hem oynayamadığı herolar geliyo takım arkadaşlarımdan en az 2 tanesine. repick de atmıyorlar. medusa ile ilk levellarda split shot verip, mana calma buyusunu kill calmaya saklayan adamlar dolustu butun ar oyunlarıma. ya da öyle bir takım kombosu geldi ki solo olsa daha iyi gibi dusun. benim gibi sansınız yoksa all random cok da iyi degil. full melee carry bile gelebilir yani :( bana da böyle oluyor,dün dayanamayıp leave bastım sonunda.ilk kez isteyerek bi oyundan çıktım dota hayatımda.me friends top farm diye trilane üste gidip feedleyen(cm,venge,Troll),chat'e 30dk 1 kelime yazmayan gruba artık dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 all random moda girip repick atmak da bayaa saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 all random çekilmez, oyunu kurtaracak kapasite varken gidip anlamsız bir hero ile esaret çektiriyor. oyun kurtarıcak adamlarda böyle hala ormanda takılıyor felan ganga gelmezler. hele ruslar inanılmazlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 randomun da zevki başka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eldar said: all random moda girip repick atmak da bayaa saçma olurdu. atılmayınca rezil rüsva oyunlar oluyor işte,hele karşıya takım ve senin yanına rastgele ruslar gelince cehennem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sen zaten oyundan çıktıgına göre, şimdi rusların cehenneminde oynıcaksın 24 saat. herkes rus. omg. ama fena eziyorsun merak etme ben de bi kez düştüm oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok abi yine girdim yine ezildik olmuyor olmuyor,morp ne ofansif ne defansif wave atamıyor yani bilemiyorum,solo druid'e eziliyorlar vs anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 druid hic bi zaman solo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Syllabear'sa adı geçen druid baya iyi solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben de gelsem benle de oynar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar