eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 olay kötü oynaman ya da iyi oynaman değil, takım oyunu oynamıyorsun ve çok kolay insanları suçluyorsun. Emin ol yarı yarıya azaltsan şu tavrını daha çok win alırsın. Hemen pes ederek oyun çeviremezsin en basidinden. Dediğin gibi kasıyorsun, ama olay senin farmından ibaret değil. Misal carry değilsen bile farmına ortak oluyorsun carry'nin. Pek lane değiştirmiyorsun falan. Ya ben iyi bi oyuncu olsam daha rahat yorum yaparım da, sadece genel yaklaşımını eleştiriyorum. Amacın oyun kazanmaksa daha yapıcı olman lazım. Bir de kendi hataların da oluyor onları göz ardı etme millete laf ederken. Yalnız pause'u açmıyorsun onu takdir ettim ehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 carry rus veya aptalsa farm vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ondan sonra carry'in sıçınca kızmican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 e o zaman yenilince laf etmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sonra carryye laf atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 evet rus carryler farm yapamıyo diye kaybediyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sonra vay efendim carry. olayı bilmiyorum herkes böyle yazmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 şu an oynadığım oyun mesela dk ile üst lane i ezdik kuleyi aldık ortaya gittim mirana farmımı alıyosun diye ağladı yukarı farma gitti dk ormana farma gitti karşıda 4 tane agi carry e oyun verdik çünkü oyunun amacı kazanmak değil carrylerin farm yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gelin gençler kozları lobi de paylaşalım!! +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yalnız troll ün sürekli hareket etmesi çok rahatsız edici lan, acaba lagdemiyim hissi veriyo böyle sabit dururken bile hareket etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 dotabuff gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 mm sistemi nasıl çalışıyor mesela ben 7-8 oyun attım şuan. 200 den fazla oyun atmış adamla aynı oyuna düşme ihtimali var mı? Başkasının kd olayını görebiliyor muyuz bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bizdebilmiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 https://dotabuff.com/pages/2013-01-25-shutdown Aha bu da gg açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valve niye bu triplere giriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 neden matchmaking koymuyorlarsa ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dotabuff orjini elobuff.com lol tracker, aylık 6 dolar ücreti var. dota üzerinden bu sekilde para kazanmalarını istemedi tahminimce valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Odeon said: valve ruslari oyunda tutmak icin elinden ne geliyorsa yapar. rus bebelerinin tf2 dota itemlerine harcadigi paranin haddi hesabi yok. duzgun mm, russuz oyun ruyalarinizi filan unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sparkcaster said: neden matchmaking koymuyorlarsa ondan Oyun daha hala betada degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şu adamı iplemeyin artık madem mm hon'da, daha iyi herolar hon'da neden gidip hon oynamayıp gelip bi burayı bi lol konusunu karıştırıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dotabuff mevzusunda valve hadleri bildirmiş. dotabuff yoluna istatistikleri vererek devam edebilirdi, etmedi keyfi rating verme yolunu seçti, olmayınca qq diyip gitti benzeri siteleri elobuff.com gayetk commercial bi hal almış. o şekle dönmesini istememek heralde valve'ın da en doğal hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valve hadlerini bildirmis falan diyen var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dotabuff bence çok güzel bir işe girişmişti. rating olayları filan bence çok güzel bi olay. niye buna karşı çıkılıyor hala anlayabilmiş değilim. nedir yani x kişisi benim ratım 1 miş yayınlamışlar diyip ağlayıp aşağılanacak mı sanki. valve çok ağır karar almış bence. istatistik konusunda çok harikaydı dotabuff, valve kendisi böyle bir şey sağlamıyorken bu privacy saçmalığını çıkartması kötü oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 @screwy: tekrarlıyim, had bildirmiş bu arada mesele rating göstermek değil elobuff.com 'a gir aynı sitenin lol için ne hale geldiğini gör. aylık 6 dolarluk subs ücretli falan. aynı şeye dönüşecekti. he bi de bir şirketin privacy option eklemesi, data mining eklemesi genel olarak ne kadar yanlış olabilir. ToS olarak da düşünün yani. ayrıca dotabuff isteseydi aynı işine devam edebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 @ocean: istatistiği engelleyen bir şey yok. anonim olacaktı private olanlar. gene en çok hangi hero seçilmiş, hangi hero ne kadar kazanmış, hangi item ile kazanmış/kaybetmiş, bunları gene yapabiliyor. tek farkla o da private işaretleyenin adı anonim gidecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar