Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 herhangi bir oyuncu ilk 5 dk da abandon ederse stat free, 5. dk dan sonra safe to leave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu arada gariptir oyunda denk geldigim turkler genelde iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Killer said: ben oyundan soğudum sağolsun ruslar ve nooblar silmeyi düşünüyorum oyunu Birazda o rusları düşünmek lazim adamların kendi serverları var ama gelip güney avrupa serverlarinda oynuyorlar. Demekki orda daha kötüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nası önemsiz anlamıyorum ki geçen 4 oyun oynadım iki loss aldım leaverlar yüzünden bi bizim tarafta bi diğer tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-2-receives-another-update/ yeni mod gelmiş ilginçmiş ama oynarken insan kafayı yiyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mm pool farklı mı acaba diğerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yeni modu baya merak ettim ben. eğlenceli gözüküyor ama şunu da düşünmek lazım. Bütün takım arkadaşlarınız bilmediği/beceremediği heroyla oynayacak. Felaket oyunlar dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 MoM'lu carry omniknight aman yareppi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben bu aksam akarim dotaya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bu carry oyuncusu enflasyonuyla dotadaki, o modda fazla carry alabilen takım kazanır gibi geliyo bana ya hadi bakalım. gerçi carry cm oynayan falan çıkabilir lan o modda düşündüm de. allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dün normal modda carry cm ye denk geldim s/y ile 1-17 lik şahane bir carry performansı sergiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 vanguard yapmamistir, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 steam cloud sync hatasi alan var mi? Oyun acilirken bi hata verip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 arada bana da oluyo ama hata değil o ya tıkla bişeye geç eğer tahmin ettiğim şeyse. ya da steam aç kapa düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 steam i kapatın clientregistry.blob u silin yeniden başlatın update den sonra oyuna girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dota 2 ağına bağlanıyor'da kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mighty_THoR said: steam i kapatın clientregistry.blob u silin yeniden başlatın update den sonra oyuna girer. Yine kaldı connecting network'de :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1.5 saattir falan aynı şekilde kalıyor,mighty_thor yöntemini deniyeyim. edit:denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 https://twitter.com/Cyborgmatt/status/291968614184128512 http://dev.dota2.com/announcement.php?f=332&a=16 Boşuna uğraşmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hiç bir oyuna girilmiyor ki, steamde de bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim yönetemi unutmayın normalde sync sorunu olunca network e baglanmıyor ozaman bu şekilde çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 girdim koşun 44k online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nooblar sağolsun bi oyunu daha kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 normal tier daha sinir bozucu lan, high a çıkınca karşı takım da güçleniyo senin takıma 1. skill vermeyen snipler vanguard yapmadan team combatta hayatta kalmaya çalışan dram yüklü anti mageler vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar