Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 denyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Sparkcaster said: honun sistemleri iyiydi valla çok özlüyorum şu an açıkçası abi hon dota2 den kat kat daha başarıylıdı özellikle betada. ui customization, add-on, map editör. add-onları kontrol etseler adam gibi, icefrogta yamuk yapmayıp tüm dota herolarını portlamalarına izin verseydi böyle aptal herolar yerine mis gibi w3 tadında gerçek dotayı oynıcaktık dota2 de daha kendi herolarını portlamayadılar yıllardır, anca kostüm satsın yetersizler. adam akıllı bi optimizasyon yapamıyorlar 4 5 patchde bir bozuyorlar millet gtx 680 ile ağlıyor. son patchlerden sonra oyuna giresim kalmadı 20-30fps alıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 atarlı dota 2 oyuncuları görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 videonun boktanlığını dota kavgası çıkartarak gideremezsin. YOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 valla honun heroları çok daha iyi ve yaratıcı, şahsen honun herolarını dotaya şu an swaplayalım mı deseler evet derim, dotanın hona göre avantajı olan rubick ve invoker sadece açıkçası ilginç mekanik olarak, geri kalan hepsi amele heroları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 olm öylesine video koydum, anlamıyorum zaten dota mota. gülün, eğlenin istedim. FENA MI ETTIM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yeni mekanigin avantajini dota herolarinin portlanmasi tamamlaninca goruruz bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 GELİP APTAL APTAL VİDEO KOYMASANA O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ya arkadaş madem öyle neden hon oynamıyosunuz anlamadım honun nuke herolarını tercih ediyosan git onu oyna gelip 2-3 günde 1 bıkbık ediyosunuz. sonra lol fanboy bi haterlık etmeyin yol alın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 YURRUU BEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Dün akşam denedim U.S East server'ını ilk defa sadece 166ms ve efsaneviymiş , tek başıma sıra alıp bu kadar keyif aldığım bu kadar eğlendiğim olmamıştı 3 oyun üstüste win kötü başlamamıza rağmen ve inanılmaz bir comunication oyunlar bittiğinde yüzümde koca bi gülümseme vardı zokarım eu serverına hayatta oynamam bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 arkadaş ne fanboysunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 GenjuroXXX said: Dün akşam denedim U.S East server'ını ilk defa sadece 166ms ve efsaneviymiş , tek başıma sıra alıp bu kadar keyif aldığım bu kadar eğlendiğim olmamıştı 3 oyun üstüste win kötü başlamamıza rağmen ve inanılmaz bir comunication oyunlar bittiğinde yüzümde koca bi gülümseme vardı zokarım eu serverına hayatta oynamam bi daha :D bende bi deniyeyim dedim 13 yaşında ergenler geldi,şans işi abi eu da aynı bok us'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 160 ms ile nasıl oynuyorsunuz ya? sıcsan last hit yapamazsın o ms ile 120i geçince sapıtıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 neyse feedlemiyim spark belli ettin zira ben en düşük eu east alıyorum austria srv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Flassh said: 160 ms ile nasıl oynuyorsunuz ya? sıcsan last hit yapamazsın o ms ile 120i geçince sapıtıyor bende normalde last hit için x süre bekliyosan x+0.5 bekliyosun işte cok problem olmuyor ki zaten ben iyi bir last hitter değilim normal zamanda bile kaçırabiliyorum :) S-H said: bende bi deniyeyim dedim 13 yaşında ergenler geldi,şans işi abi eu da aynı bok us'de Ya 13 yaşında ergen gelsin kabul ,eu da %99 2 rus geliyo gg zaten dire bot lane'de ogre mage + phantom lancer'ız adam 0 deny 0 last hit creeplere yaklaşmıyo bile juggernaught var abartmıyorum 5 dakika adam aralıksız farmladı deny diye giriyorum aradan maiden pushluyo geri , herife diyorum 2 deny'da sen yap tık yok sabit duruyo , juggernaught u tokatlamaya calışıyorum %10hp i kalmış paşam kıpırdamıyo bile... Sparkcaster said: arkadaş ne fanboysunuz ya evet fanboy'um yasak mı? 2 rusla oynayacağıma 1500ms'li 4 zimbabweliyle oynarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sakin ol sampiyon fanboy sana degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Öyleyse direk denk gelmiş pardön :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ruslar her oyunda en korkulu rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu oyun nasıl bi şey bu arada, güzel mi;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ruslar var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 o zaman köttü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ruslardan kötü hiçbirşey yok gezegende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 br ehueheuheuehueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 eyi sil en baştan huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar