paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, FLAC çalabilecek, hafıza kartı takabileceğim bir player arıyorum. Ekran boyutu önemli değil. Batarya ömrü de çok sorun değil. Aracın Aux-in'inden bağlayacağım. Albümleri FLAC çekiyorum ve sırf teybin USB'si için bir de mp3 olarak çekmek istemiyorum. Sandisk ve Philips var bildiğim. Haricinde uygun fiyatlı bir şey var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sansa clip plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sansa clip plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sansa clip plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sansa clip plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sansa clip plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paticik sansa clip'lere sponsor abi, nasıl duymadın ismini hala. Hatta paticik üyesi olduğun için sana da promosyon olarak yollanmış olması lazımdı, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 denmemiş ama tam istediğin gibi tek alet var o da sansa clip plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Alicaksin sansa clip plus i, cistak cistak gezeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sansa clip plus dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, Yuhh... bir tükürmediğiniz kalmış yüzüme :D En ucuz nereden temin edilir bu meret? Mümkünse internet satışı olsun, gidip almak bayıyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.sanalpazar.com/Sandisk-Sansa-Clip+-4gb-siyah__isp4400643 24 bit flac çalmıyor bu arada, 18 bit en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 18de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, 24bit çalan var mı çünkü netten çektiklerimin üzerinde bir de uğraş vermek istemiyorum. Ayrıca bu cihazın ses çıkışı teybin Aux-in'inden bağladığımda yeterli ses vermeye yeter mi? Yoksa CMoy tarzı bir ürün mü kullanmak gerekecek arada? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ses çıkışı iyi. Bu arada özel olarak 24 bit demiyorsa 24 bit değildir, az bulunuyor onlar. Yanında da bunu al: http://www.meelec.com/MEElectronics_Clarity_Series_CW31_In_Ear_Headphone_p/ep-cw31-mee.htm http://www.head-fi.org/t/545429/meelectronics-cw31-review 29$'a süper bir kulaklık, 7$ da kargo var. Bu arada Sansa'nın içine Rockbox yüklersen 24-bit de çalıyor. Çoğu kişi Rockbox ile kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, İçine yüklenen "şey" sonrası çalıyorsa iyi. Hemmen bakayım o "şeye". Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu arada ben genelde 16bit flac çaldım, başka bir yerden daha onay al önce kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Onayladim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, LOL... The yetkili merci :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, Sipariş geçtim: ve Güzel bir kablolama işi ile el altına bir yere koyarım inşallah. O "şeyi" yüklerken de yardımınızı rica ederim artık ;) YAŞASIN BEN DE SANSALANDIM!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi bu kablo arabaya bağlamak için mi? AUX girişi olmadığı için mi? Merak ettim bilmediğim işler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu arada dediğim kulaklığa bak, ya da başka bir şey al kendine. Çok sağlam DAC'lar var bu alette ama içinden çıkan kulaklık boktan. İyi bir şey gerek yani, Meelec bu iyi kulaklıkları en uzuca veren firma bu dediğim modeli de en sevdiğim modeli. Yeni ve iyi kulaklık gerek yani yoksa sende. Aksi halde flac dinlemişsin, 160 kbps mp3 dinlemişsin fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arabaya takacam diyo zati kuaklığı napacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Selam, Benim teyp şu: USB girişi arka tarafta ve ben konsolun altından USB soketi uzatıp vitesin altındaki boşluğa çıkışı koydum. Aux-in girişi ön yüzünde mevcut değil. Bu sebeple o aparat ile arkasındaki soketten giriş yapacağım. Source olarak da Aux seçtiğimde bu cihaz üzerinden dinleyeceğim. FLAC player istememdeki sebep ise netten indirdiklerimin FLAC olması. Evde mevcut bir stereo anfim var. PC, HTPC olarak kurulu ve anfiye bağlı. Kısmetse yakında Xonar Essence STX ile PC çıkışında kaliteli bin dinletiye daha da yaklaşacağım. Sırf USB'den dinlemek için bir de mp3 versiyonlarını çekmek istemiyorum. O sebeple FLAC çalan bir alet peşinde koşuyorum :) Blaupunkt için Renault'un direksiyon arkasındaki teyp kumandasını kullanmamı sağlayan ara parçam da mevcut olduğundan ses olayını onun üstünden kontrol edebiliyorum. Mp3 dinlerken ileri-geri de yapmamı sağlıyor ama bu Sansa ile bu pek mümkün olmayacağı için elimin altında bir yere yerleştiririm becerebilirsem. Ankaralı "bazı" arkadaşların yardımıyla(olm sana gereken bu, bakma başkasına) hoparlör setim de olacak inşallah :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sansa clip plus edit: kendisini suya düşürdüm, pirinçte bekletip ayıltana kadar hayatın ne kadar anlamsız olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar