Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLAC çalabilecek ufak bir player

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

FLAC çalabilecek, hafıza kartı takabileceğim bir player arıyorum. Ekran boyutu önemli değil. Batarya ömrü de çok sorun değil. Aracın Aux-in'inden bağlayacağım.

Albümleri FLAC çekiyorum ve sırf teybin USB'si için bir de mp3 olarak çekmek istemiyorum.

Sandisk ve Philips var bildiğim. Haricinde uygun fiyatlı bir şey var mı?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ses çıkışı iyi. Bu arada özel olarak 24 bit demiyorsa 24 bit değildir, az bulunuyor onlar.

Yanında da bunu al: http://www.meelec.com/MEElectronics_Clarity_Series_CW31_In_Ear_Headphone_p/ep-cw31-mee.htm http://www.head-fi.org/t/545429/meelectronics-cw31-review 29$'a süper bir kulaklık, 7$ da kargo var.

Bu arada Sansa'nın içine Rockbox yüklersen 24-bit de çalıyor. Çoğu kişi Rockbox ile kullanıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada dediğim kulaklığa bak, ya da başka bir şey al kendine. Çok sağlam DAC'lar var bu alette ama içinden çıkan kulaklık boktan. İyi bir şey gerek yani, Meelec bu iyi kulaklıkları en uzuca veren firma bu dediğim modeli de en sevdiğim modeli.

Yeni ve iyi kulaklık gerek yani yoksa sende. Aksi halde flac dinlemişsin, 160 kbps mp3 dinlemişsin fark etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim teyp şu:

USB girişi arka tarafta ve ben konsolun altından USB soketi uzatıp vitesin altındaki boşluğa çıkışı koydum. Aux-in girişi ön yüzünde mevcut değil.

Bu sebeple o aparat ile arkasındaki soketten giriş yapacağım. Source olarak da Aux seçtiğimde bu cihaz üzerinden dinleyeceğim. FLAC player istememdeki sebep ise netten indirdiklerimin FLAC olması.

Evde mevcut bir stereo anfim var. PC, HTPC olarak kurulu ve anfiye bağlı. Kısmetse yakında Xonar Essence STX ile PC çıkışında kaliteli bin dinletiye daha da yaklaşacağım. Sırf USB'den dinlemek için bir de mp3 versiyonlarını çekmek istemiyorum. O sebeple FLAC çalan bir alet peşinde koşuyorum :)

Blaupunkt için Renault'un direksiyon arkasındaki teyp kumandasını kullanmamı sağlayan ara parçam da mevcut olduğundan ses olayını onun üstünden kontrol edebiliyorum. Mp3 dinlerken ileri-geri de yapmamı sağlıyor ama bu Sansa ile bu pek mümkün olmayacağı için elimin altında bir yere yerleştiririm becerebilirsem.

Ankaralı "bazı" arkadaşların yardımıyla(olm sana gereken bu, bakma başkasına) hoparlör setim de olacak inşallah :D

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...