Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 adam amacına ulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ahahahha ayşe arman, sevmem ama iyi yerleştirmiş (tu) "Ben başka şeyler de yapıyorum memelerimle hocam!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ya aslında ben tersini düşünüyorum ama bi bayan cevap versin. Meme hakkaten bir cinsel organ mıdır? Yoksa bayanlar bunu öyle mi kullanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 elbette ki cinsel bir organdır. tartışmasız. ve ne mutlu ki başka yetenekleri de vardır bu cinsel organın, hepinizin bildiği üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 cinsel organmış gibi kullanıldığı durumlar da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 (tu)“Güzel şeyler” söylemeye çalışıyor. Kadınları korumak istiyor. “Kadınlar! Meme denilen şey, sizin abarttığınız kadar önemli bir organ değil, başparmak bile işlevsel” diyor. Haklı olduğu noktalar var. “Sen, memenle kadın olmuyorsun! O kadar da fazla anlam yükleme. Memen alınırsa da kadınlığından bir şey eksilmiyor” diyen bir bakış açısı. Doktor şurda dursa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 memeyi sıkarsan süt çıkar, meme seni sıkarsa senden süt çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 söz konusu meme ise gerisi teferruattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 samaella said: memeyi sıkarsan süt çıkar, meme seni sıkarsa senden süt çıkar. +1 :) ve cinsel organ mı konusuna gelirsek, cinsel ilişkiye hazırlayan, özendiren organlardan biridir, ve ne mutlu ki biz erkeklerin böyle güzel motivasyon kaynaklarımız var, kadınların işi daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Boci said: Ya aslında ben tersini düşünüyorum ama bi bayan cevap versin. Meme hakkaten bir cinsel organ mıdır? Yoksa bayanlar bunu öyle mi kullanır? ama tutmuş , /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 forumda 8 kişi oğlancıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Karea said: Boci said: Ya aslında ben tersini düşünüyorum ama bi bayan cevap versin. Meme hakkaten bir cinsel organ mıdır? Yoksa bayanlar bunu öyle mi kullanır? ama tutmuş , /respect Ahahahahah cok basarisiz bir girisim olmus gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VziAsP43l-k&feature=fvwrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: Faydasini gorememis daha , yazik. AHAHAH XD Bunu yazmaya gelmiştim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/246/169/691.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 işe yaramaz diyen 10 kişi var. olmadı pati. http://media.giantbomb.com/uploads/0/5370/1667101-son_i_am_disappoint_trollcat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ardeth said: Karea said: Boci said: Ya aslında ben tersini düşünüyorum ama bi bayan cevap versin. Meme hakkaten bir cinsel organ mıdır? Yoksa bayanlar bunu öyle mi kullanır? ama tutmuş , /respect Ahahahahah cok basarisiz bir girisim olmus gercekten. Panpa, bayan sayısı çok olaydı, oltaya takılanda çok olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi meme ya. Güzel bir çift memeyi izlemek bile tarifi olmayan hazlar verir insana... Hele dokunduğunda ki o titremesi,sallanması... Koskocaman bir denizin yavaş çalkantılarla kumsala vurması gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25405636 Meme içinde oroyin kaçırmışlar vay arkadaş ve şimdi konu hakkında uzman dasaaaya bağlanıyoruz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar