Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 italyadayım an itibariyle, markette görünce canım çekti yaparım lan diye aldım ama anlamıyorum tabi dil bilmeyince arkasında yazılanları :P Nasıl yapılır acaba? Nerden başlayacağıma dair zerre bilgim yok.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kolay mı o kadar? ben bişeyler yapmak gerekiyodur falan diye düşünüyodum :P kız çevirmek de iyiymiş. ingilizce bilmiyorlar. bilseler çeviririm.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 patates puresi ne kadar zor olabilir ki? mikrodalgada isit
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Çözülmeden mikrodalgaya atacaksın, orada zaten Türkiye'yle aynı rakamları kullanıyorlar, oradan çıkartırsın ne kadar beklemen gerektiğini falan asfdhfgsk
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 1-patates püresi yapın 2-buzluğa koyun afiyet olsun.
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Arkaasini cevir, hangi ortamlarda pisirebilecegini ve suresini yazar. %90 microwave ve oven secenekleri vardir, sembollerinden anlarsin zaten. Microwave varsa kac watt'da kac dk pisirmen gerektigi de yazar. Kagidini cikarip oldugu gibi atip pisirebilirsin sanirim. Ne olur ne olmaz dersen ustunde ki plastigi cikar. Firina atacaksan ustunde ki plastigi her sekilde cikarman gerek.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 patates püresi yapmak cok zor 10 yıl eğitim alman gerekli
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok arkasındaki yazılardan falan hiçbişey anlaşılmıo yoksa topic açmazdım. tavada pişirdim oldu bu arada. mis.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi patates püresi öyle ha deyince yapılacak bir şey değil ki Japonyada 16 yıl eğitimini alıyorlar
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 normal patates puresi yapiyosun, sonra buzluga koyuyosun.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 mikroya at çözünene kadar (normalde her 100 gram için 1 dakika) tam çözününce iyice karıştır, azıcık tereyağ ekle (şart değil) her 100 gram için 1 dakika daha koy mikroya ye
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 patatespresi said: olay ne Bir patatespresi kolya yetişmiyor.
Öne çıkan mesajlar