Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bize ait videolar.


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Ilk i benden gelsin.
Elementalist d/d

Kalite için kusura bakmayın. Xsplit ücretsiz versiyonu kullandım. Daha iyi bir alternatif varsa işime gelir açıkcası. Programda çıkabileceğim en yüksek kalite buydu. 720p ye alırsanız youtube ayarlarından, biraz olsun görüntü toparlıyor.
Aradığım program özelliği : Video diskte fazla yer tutmasın :P


Başlangıçta koştuğum 2 yeri hızlandırayım diye kırpmışım. Aslında amacım video için bi deneme yapmaktı. Bu yüzden ahım şahım bir şey değil. Zaten 1 saatlik bir oyunumu izliyorsunuz.

server: Gandara
guil: Başka serverda kaldı :P. Onların bonuslarından farklı bir serverdayken otlanamıyorum sanırım? =(

http://www.youtube.com/watch?v=J2lK6b1ecRc&hd=1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin guildi warhammer dada hiç sevmezdim :P.

Üzücü bir haberim var (en azından benim için üzücü). Bot kullanmışım, hesabım banlanmış arkadaşlar (kalıcı olarak). Farkında olmadığım 2 inci bir kişiliğim var herhalde. Bot açıp, para kasıyor. Sonra o paraları millete dağıtıyor olmalı. Çünkü hep 5 kuruşsuz oldum oynadığım tüm oyunlarda. Bundada değişen birşey olmadı.

3 gün orr da 6-7 saat farm yapmıştım. Ondada gold-karma farm yapıyordum. Bot gibi sabit felanda durmadım. Eventlere koşuyordum sürekli (booster kullanıyodumda, en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyordum).
Karakterde gördüğünüz gibi ranger da değil. Ne hikmetse banlamışlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bot kullandın uyarısı çıktı. support a yazdım.
Bugünde hesabımla birisi girmiş gibi bir uyarı çıktı support a yazdım.
Şimdide şifremi değiştirip yollamışlar ama sitelerindeki login çalışmıyor :P. Şifreyide oyun kabul etmiyor (edit: yolladıkları şifre yanlışmış. Şifre reset kullandım ve oyuna girdim)

Neyse.. Başka bir günde scepter/dagger pvp videosu hazırlayacağım. Şu 2x dagger olayını biraz çözeyim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Benim değil ama guild videolarından biri.Bir kaç günlüğüne riverside'a transfer olmuştuk.Çoğunlukla seafarer'dan osc'yi (kendileri pek kabul etmese de) ve onlarla beraber zergü dövdüğümüz fightlar.

http://www.youtube.com/watch?v=IFfsYGEpD0E


Bu red guard ta feciymiş yav.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Valla myshkin burada coexisitin başlığında salak saçma başarılar, sürekli yanıltıcı guild reklamları, iğrenç bir ingilizce türkçe kırması bir dille guild liderinin yaptığı yorumlara, millet ayar verirken bir sorun olmadı sonunda başlık kapandı.

Takip ettiğim başka platformlarda yine aynı üslubu sergileyince, pvpde bir cevap vermek istedik.Şu çok meşhur "dedike spvp takımı"nı gördük.Bence sıradan bir rekabetçi pvp ortamında kişisel hakarete girmeden yapılan iğnelemedir yapılan yorumlar.Tabi nereden baktığına göre değişir.

İlk oyunu ya da herhangi bir rekabetçi oyunun pvpsini veya ultima oynamış biri olarak o ortamlarda nasıl sataşmaların geçtiğini çok iyi bilirsin kanımca...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Hesap aldım geliyorum bekleyin beni!

bu sefer daha düzgün videolar yapacağım. Oyun sesini felanda çekeyim. Bazı yerlerde sese göre evade hareketlerim belli olmamış. Onlarda düzünce çıksın (arkadan charge ve kılıç sesine karşı evade şovum anlaşılmıyor)

mesmer, elementalist, engineer ve necro.. sınıfıma karar veremedim henüz :D. Böyle burst damage olmasın cd beklemeyeyim. Kombatlar düzgün olsun istiyorum emme bakalım.

Aslında en merak ettiğim şey oyunun para durumu. Set, silah rune vs. baya tuzlu oluyordu. Hatta önceki hesabımda bile rune ları ucuz yollu kullanıyordum. Zengin adam aranıyor! 1-2 çanta slotu, set, rune vs. lazım. Zaman içinde öderim :P (işte pvp den ne geliyorsa :D)

edit: özel arenalar geliş. gw2tr 1vs1 arenası açmış. Olay iyiymiş yanlız takdir ettim :P.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...