MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yahu direk linklere ulaşamıyorum şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Claiborne said: şu değil mi? http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/grouper/pa_grouper-2.99-23JAN2013-PIE3.1.zip abi ben anlamadım. şunu indiremiyor musun yardım edelim derken işleri daha da mı karıştırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya anlamadığım, goo.im sitesine nasıl ulaştın, onu da geçtim nexus 7 için olduğunu nasıl anladın... bir ton build var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi xda topiği vermiştim yukarıda link. adam 2. postta vermiş linkleri rom, gapps, fix diye. ben de roma tıkladım. içinden PARANOIDANDROID 2.99 PIE3.1 adlı dosyanın linkini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ahah helal olsun, sağol=) siz siz olun uyuyun bol bol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi sdsfds benim kafam karıştı burada. eyvallah ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Grouper nexus 7'nin kod adı sanirim. Githubda oyle geciyor olmali. ehehe 2.postta varmis Levie. Sen yok dedin diye bakmadiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi şöyle s3 için şunu yap diyceniz bişey var mı daha önce hiç custom rom kurmadım ama kurup bi denemek istiyorum bi de adam gibi yedekleyen bi zımbırtı istiyorum samsung kies leş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 valla note 2 gelse ben cynogenmod kurucamda daha internationel modeline çıkmadı. Aslında slim rom deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 HTC Sensation için, Elegancia Sense 4.1 3.5.0 Beta başladı. Birkaç güne release olur. Bu sürümde PYD kernel yanında, Faux,sebastian ve Bricked opsiyonel olarak geliyor. Yani S-OF Unlocked'saniz bunlardan birini AROMA'da seçip ROM'u kullanabilirsiniz. Chrome browserların sense arayüzlerindeki glitch problemine de fix gelmiş. Changelog Xda said: BT Download page is working (received files) Captive backlight setting in tweaks app is working (Reboot needed to change) Fixed MusicBox EQ, all sound eq's should be working now Fixed poping sound when selecting next or previous songs in music app Fixed some system errors and this means more battery life Chrome working without glitches WiFi Hotspot working on PYD 4.1.9 Fixed SuperSu issues Batt calibration added to init.d script Bricked kernel v1.4 added as optional Faux 01b9 added as optional SebastianFM v1.5.2 added as optional Reintroduced the Aroma config backup (Needed testing) Fixed wrong low mem config, kernel overrides init.d settings (thx axetilen for helping) Fixed Spanish IME which wasn't installed, Aroma typo Updated SuperSU to v1.0.0 more to come... By fixing the lowmemory config means a lot of users who play heavy games won't see reboots or reloading Rosie. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 halp! Custom rom yüklü Galaxy S2 var. buna CWM ile stock rom yüklemek istiyorum. nasıl yapmam gerekiyor? internette hep odinden bahsetmişler ama benim USB de problem var bilgisayara bağlayınca sadece şarj ediyor. o yüzden sadece rootlu/rootsuz nasıl olursa artık stock rom u yükleyip o şekilde garantiye gönderecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 garanti kapsamına sokmak istiyorsan cihazı stock rom'u cwm ile kurman fayda etmez. Rootlu olduğu anlaşılır. Samsung tarafında bu nasıl oluyor bilmiyorum ama HTC'den bahsedeyim. Belki aynıdır, ya da bi fikir verir. Bir cihazda CWM olması demek o cihazın recovery'sinin değiştirildiği anlamına geliyor. Bu da müdehale ettiğini ortaya çıkarır. bootloader'ın da orijinal değildir. Bu da garanti dışı bırakır. HTC'de mesela stock rom'ların Rom Update Utility'leri var. Cihazı USB ile fastboot'ta takıyosun RUU.exe'yi çalıştırıyorsun. O cihaz da bootloader, recovery, radio, rom ne varsa defaulta çekiyor. xda'ya baktım. Bi tuto var. Okumanda yarar var. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650919 edit. Stock rom'unu TR için olanı kur da anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sağol link için. yalnız ben telefonu USB ye takınca sadece şarj ediyor. bilgisayarda göremiyorum. download moda aldığımda telefon görecekmi şüpheliyim. gerçi görmezse odin zaten flashlayamayacak telefonu, çakılıp kalmamış olacağım. müsait bi zamanda deneyeyim bunu, çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dev settings'ten usb debug moda almayı denedin mi? ya da fastboot'la ya da adb ile device ulaşmayı denedin mi? Belki ulaşabiliyorsundur. Hiç olmuyorsa bootloader'dan aç. Fastboot moda getir. Kesin görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Merak ettiğim bir konu var. Windows işletim sistemine VMare gibi virtual android sistem kurup googleplay'e girebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 simdi ben note 2 ye rom caksam garantisi zarar gorurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 evet ve evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 custom rom yüklemek garanti dışı bırakır. rootlamak da öyle. zaten rootlamadan rom da kuramıyorsun ya. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Rootlamadan cok rahat rom kurabiliyorsun, ben hep kurdum Xperia'larda. Kurulamiyorsa telefonun salakligidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 odinden mi flashlıyorsun? rootlamadan nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Custom ROM kurmak farklı, rooting farklı şeyler. Custom ROM'u flashlamak için uygun bir recovery gerekmekte (4ext, cwm gibi) ya da flashlayacagin ROM'u update.zip olarak SD card'ta atıp stock recovery ile belki flashlayabilirsin. Hiç denemedim. Bu işler vendordan vendora değişiklik gösteriyor. Her zaman CWM yada 4Ext kullanmak daha sağlıklı. Hem daha fonksiyonel. Rootlamak demek root hakkı vermek. Windows'larda Administrator hesabı gibi düşünebiliriz. Stock ROM/kernel çalışırken de Root hakkı edinebilirsin. Garanti konusunda da her cihazın "back to stock" threadleri xda'da mevcut. Garantilik bir durum olduğunda o threadlerdeki guideları uygulayabilirsiniz. Garantiye yollarken cihaza stock ROM'u kurmak yeterli değil. Eğer bootloader, recovery, radio'sunu da değiştirdiyseniz bunları da TR'ye özgü olanlarını uygulayıp yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Odin ne? Andriod SDK yukleyip ADB ile kernel degistirip CWM'ye giriyorum. Root ile custom romun ne ilgisi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ikisinin farklı şey olduğunu biliyorum da. şöyle anlatayım xda'da galaxy s development bölümünde root istemeyen thread yok. yani cm yüklerken bile önce root edin diyor. ben de o yüzden rootsuz denemedim hiç. kafama göre yapmayayım diye. ayrıca ics ve jb için kullanılan kernellerde (i9000 için semaphore, devil gibi) root default olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bak: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_galaxysmtd "Rooting the stock firmware is neither recommended nor necessary" diyor CyanogenMod Wiki Samsung Galaxy S'e CWM ve kernel yuklemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şimdi ben de xda topiğindeki insallation guide'ı göstereceğim ama anlamsız olacak. oradaki talimatlara göre yapıyorum çünkü her şeyi. uzattım neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar