fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Özellikle akşamları tam uyuma moduna girmişken birden reklama girip, reklamların düğün sesi gibi verilmesini sevmiyorum. Bu yüzden bi ton para verdiğim tv yi kutusuna kaldıracağım artık !!!
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bunlara ses ayarı verilemez mi? Bariz reklam ile kanal arası ses farkı var
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 5-6 yıldır doğru düzgün tv izlemiyorum, internette adblock. Reklam ?
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Televizyonunda normalize etme özelliği varsa onu aç, yoksa kumandadan kısacaksın tabii.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 normalize para etmiyor yahu ben onun doğru çalıştığını görmedim.
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Reklamları yapan zatı muhteremler sese pek ayar çekmedikleri için sıkıntı çıkıyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 TV izleme. İnternette de adblock kullan. Dinlemek istediğin müziği internetten indir, last.fm, grooveshark vb. sitelerden yeni müzikler keşfedip onları da indir. Reklamı yapmak istediğin şeyleri yaparken en aza indirmenin yolu bu... Beynime saçma sapan anlamsız şeyler sokulmasına uyuz oluyorum ben de.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben televizyonu bi tek ps3 icin kullaniyom, hatta benim alete fifa tv bile denebilir dsfsdfsdf
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yalnız o dediklerimi yapınca insanların genelinden farklılaşıyosun resmen. Bazen zor olabiliyo...
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bebe günlerimden beri reklama özel ilgim var. Bütün gün yerli-yabancı reklam kampanyalarını okuyup, izleyebilirim. Adblock kullanmıyorum, bannerlar, sponsor reklamların gelir modelleri nedir, hangi ajansın işi diye merak edip siteden reklama gittiğim oluyor. İnsanın markayı yönetmesi çok acaip his. Üretim kısmı ayrı keyif, yayın kısmı ayrı keyif yani.. Reklamları sevin. Onlar olmasa dünya çok sıkıcı olurdu. Meraabaaa, reklamcıyım.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 türkiye'de reklamcıyım diye övüneceğime nekro pedofiliyim derim daha iyi.
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hemfikirim. Egosu gereksiz yere en yüksek insanların olduğu sektördür. Tahammül edilemez fikirler, kişiler var işin başında. Ve bu sadece Türkiye'de böyle. Ben işin özünden bahsettim zaten. Ama reklamcıyım, işim bu. Kaldı ki global markaların da türkiye ayağı var. Meslek olarak bakmak lazım. Karakter analizinden ayırıp.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ne alaka, çok başarılı reklamlar çıkıyo. Ama genel olarak iğrenç bişey reklam.
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bu genel bi önyargıdır zaten. Göz önünde bir iş çıkıyorsa ortaya herkes işin erbabı gibi eleştirir. Iyy, pis, kaka reklamlar var Türkiye'de. Çünkü herkes reklamcı. :)
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ali agaoglunun son reklamini umarim bi reklamci yapmamistir. umarim adam kendisi yapmistir onu. bu degil, beni anlamiyorsunuz, bunlar siradan, daha guzel, cag atlaticak bisey, insanlar mutlu olsun. onu istiyorum. ulan ahahaha
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Kullanıcıdan birebir ürün hakkında fikir almak varken niye reklam izleyim ki ? edit: ve evet reklam sektörünün bu yönteme karşı ürettiği viral reklamları yememiz için reklam sektöründe çalışanların daha 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 BÜYÜDÜM BÜYÜDÜM PINARLA BÜYÜDÜM
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 o ses olayı bir reklam tekniğidir. insanları birden irkitmek için sesi açarlar özellikle reklamlarda televizyona bakıp reklama baksın diye..
Patice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JAyx423hGnQ&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=PGSYFnCVqCM&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=0ekMC6g3XQo http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UJPJrBd4TdU
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Wired'a o konuda bir yazı vardı geçen sene, komedi sayısında sanırım. O sesin ince ayarları var. Aha buldum: http://www.wired.com/magazine/2011/04/st_loudtvads/
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Patice said: Bu genel bi önyargıdır zaten. Göz önünde bir iş çıkıyorsa ortaya herkes işin erbabı gibi eleştirir. Iyy, pis, kaka reklamlar var Türkiye'de. Çünkü herkes reklamcı. :) al işte. bu yüzden sevmiyorum reklamları. bana ne abi reklamından senin? hayatıma her an her türlü alakalı alakasız ürünü sokmak zorunda mısınız? istediğim ürün olursa o ürün hakkında detayları kendim araştırır, ona göre karar veririm. iğrenç bişey reklam düpedüz.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ayrıca kullanıcıların genelinde reklam arasında diğer kanalları çevrildiğinin farkındalar mı reklamlar.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tr de belki de bu kadar beyni yıkanmıs insan olmasının sebebi tv addict ligi ve reklamlar arasındaki bag zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 tv izlemiyorum. reklamlar bloklu zaten tv izliyorsanız da, kanal değiştirmezken olur da reklamla karşılaşırsanız ve kötü ise -kötü olacak kesinlikle- 2şınav 4mekik çekin. 3aya taş gibi olacaksınız. ya da tv izlemeyi hakikaten bırakacaksınız.
Öne çıkan mesajlar