Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hanasaku Iroha izle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 maşallah sezondan 12 seri takibe almışım.. hatta rakun çocukla 13 eder gibi de emin değilim.. vay vay vay vay.. hayvansı bir tarafım varmış liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Watamoto watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kitakubu katsudou kiroku -servant x service -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -kimi no iru machi -Inu to Hasami wa Tsukaiyou -kin-iro mosaic (çok emin değilim pek bir şey beklemiyorum) -blood lad -love lab -bakemonogatari -genshiken: 2nd gen. Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume -GITS SAC -Witch Hunter Robin takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -gintama -hunter x hunter -JOJO
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Rakun direk sezonun en iyisine oynar, onu kacirma. Gerekirse birini dusur. Bu sezon benim listede 15 tane var ama 9-10 olur o 1-2 haftaya. CR disindan Lova Lab'a bakiyorum sadece.
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hazır 3. sezonu da başlamışken, kami nomi zo shiru sekai de eklenebilir o listeye aslında yakın bi süre içinde.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 off ilk iki sezonu yetişritmek gerek ya :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 FLCL izledim ABİ ÇOK BEĞENDİM! varsa bunun gibi tavsiyeleri alayım reheh
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 flcl gibisi yok http://www.youtube.com/watch?v=5KN0_-HgWNo aynı adamların fuck logic animelerini izleyebilirsin ama
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 FLCL dünya tatlısı. Takkun swung the bat.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Haruhi Suzumiya bu nasldır?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Superdir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 4. bölüme geldim.. ABİ ÇOK İYİYMİŞ!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 o değil de kyon kakrterini seslendiren ne kadar tanıdık geliyordu aradım daha başka kimleri seslendirdiğini buldum eheh, otakulukta kendim için yeni bir yerlere gelmeye başladım bkz: seslendirmecileri tanımak
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sugita efsane ya http://www.youtube.com/watch?v=RThwfkr3oEE
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Eski sezonlar bos vakitlerde yakalanir seviyesine yaklastin yani. Gin no Saji'yi izle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 haruhi sumuzmiya.. endless 8 bölümlerine geldim.. BİTMİYOR AMK!!
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 1-2 bölüm izleyip arcın sonuna atlasan da olur hepsi çok ufak detaylar haricinde aynıydı. Ama pes etmeyip hepsini izlersen Endless Shit Endurance Achievement var ^^
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Kaede said: sugita efsane ya http://www.youtube.com/watch?v=RThwfkr3oEE of ya o kızın sesi de çok tatlı ^___________^
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 tonari no kaibutsu-kunda o hatunun seslendirdiği karakterin şaşırma sesleri inanılmazdı ya
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 O zaman daha önce görmemiş olanlar şunu da görsün: http://www.youtube.com/watch?v=XmggDCCHH6I Kalp krizi riski var yalnız dikkat edin.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sugita değil sawashiro şovdu bu ama
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 BabacumMostors said: haruhi sumuzmiya.. endless 8 bölümlerine geldim.. BİTMİYOR AMK!! endless 8 in ilk ve son bölümünü izlesen yeter :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hızlıca geçtim abi dayanamadım herifler resmen 6 bölüm yemişler ya.. de 3. bölümde kıçımı yırttığım yerden geldi sonuç eheh
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 event horizon'ı geçtin babacum artık hiçbir tavsiye kurtaramaz seni heh.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 en başta kurtarılacak bir şey var mıydı?
Öne çıkan mesajlar