ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bütün tadı absürdlüğünde zaten. Yoksa aksiyon, konu, karakterler filan bayağı vasat, absürdlüğü olmasa hiç çekilmez. Ama o sayede deli gibi takip ettiriyordu ahahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sam said: işte genşiken gibi efsane şeyler izle babacum hep diyoruz. :p 1001 mesaj masallarımıza kulak ver! genshiken izle diyen mi oldu? hoş bu kadar temele genshiken patlatmanın vakti gelmişti sporacak olursan yok abi daha GİTS SAC a devam edemedim ama genshiken bitsin ona devame decem.. arada spice and wolf 2. sezon da var.. pfff ben neden animeye bu kadar geç bşladım ya izle zile bitymiyor sabah yataktan kalkıyorumkahvemle ziliyorum sonra motorda ziliyorum yetmiyor iş yerinde izliyorum ama yetişemiyorum.. LANET OLSUN OTAKULUĞA SIÇAYIK AKİHABARAYUA!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Last Exile'in ikinci serisini izle demişmiydim? 6. Bölümü onun hayatımda gördüğün en iyi birkaç anime bölümünden. Oraya kadar bir izleyip karar ver en azından. Hulu + Hola ile stream edebilirsin.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok keyifsiz animeler izliyorsunuz hayır neden seçici değilsiniz onu anlayamadım arada bakıyorum başlığa. Ben dayanıyorum 3. 4. bölümde kapatıyorum otomatikmen :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 senin için süt benim için şokolat GERGE last exile ikinci seri derken?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.hulu.com/last-exile-fam-the-silver-wing Izlemek icin en uygun cozum: http://forum.paticik.com/read.php?5,6899887,page=1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ilkini izleyerek başlasa daha iyi olur aslında hani. babacum'unki de tam amerikan sitcom hikayesi. bir gün hiç anime izlememiş bir adam dünyadaki bütün anime'leri izlemeye karar verir ve hilarity ensues. her bölümde ayrı bir seriyi izleyişinin hikayesi. (:P)
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Animesi filan da güzel olabilir aslında :p Ama o animeyi de izlemeye kalkışırsa evreni kırma riskimiz var o yüzden sitcom olarak çekilse daha doğru olur tabi.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 evet anime de olabilir, sonra uzun metrajlı filmini çekeriz naruto'yu seyretmeye çalışmasını filan. (:P)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 DA-FAK! ama ana karakterin K-On a takılıp kalması.. hoş bu sezon şu tabancalı kızlar sanki K-On'u benim için sollayacakmış gibi duruyor.. bilemedim.. bir duygu var ama adını koyamadım henüz
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Karakterin corrupt olup dark side a düştüğü story arc için bol bol malzeme de var şekilde görüldüğü gibi...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 corrupted from death ulan bi şunu anlayamadınız ya, karadelik gibiyim diyorum anime ergeniyim diyorum NE VERSEN ALIYORUM DİYORUM!'
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Daha çok gençsin, kadim trajedilerden haberin yok henüz. Pure evil K-ON un dehşetini bilmiyorsun, nasıl onca anime izleyicisini moefaglere çevirdiğini bilmiyorsun. Dikkat et. Moe corruptionı sinsice beynini zehirliyor, yolun yol değil!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dünya moe olsun amk
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 gunslinger girl lere fln baktın mı peki. ben sevmemiştim ama tabancalı kızlara giderin varsa bakın
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ohoho toradora çok çok iyiymiş teşekkürler tavsiye için 2 günde bitirdim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 o zaman gelelim o malum soruya.. ESAS OĞLAN KİMİN HAKKIYDI?
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 taiga tabiki bunu bilir bunu söylerim asıl soru kuş reyiz aka inko chan ne ayak?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 inko chn kim ya? bilemedim.. cevap yanlış TAIGA BENİM LAN VERMEM KİMSEYE!
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi sen evli değil misin? ayrıca pedo damgası mı yemek istiyorsun?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ...banane lan vermiyorum işte..
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ama gerçekten de ilaç gibi geldi.aslında istediğim tür bunlarmış.vurdulu kırdılılardan sıkılmışım ama farkında değilmişim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 o zaman bi K-On dene
Öne çıkan mesajlar