Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o sırayla izliyorsun. naturaldan sonra OVA var 1 bölüm onu unutma ama uyarıyım yani ariadan sonra diğer bütün sol/healing animular boktan gelicek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben kalender meşrebim salihabi-kun, elbet beğenecek bir şeyler bulurum
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o kadar emin olma http://www.youtube.com/watch?v=X-4hjzReeQ0
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 BabacumMostors said: Aria The Animation Aria the Natural Aria the Origination hangisinden başlıyorum? aria the animation aria the matural aria the ova arietta aria the origination boyle sirasi.kaede dogru soyluyor bunu izledikten sonra,digerleri pek sarmiyor.adorable karakterler,harika bir story ve verdigi huzur :) birde aria the origination picture drama var dvd ozel,boyle 5-6 dk'lik seriyi bitirince aciligini biraz bastirabilcegin bisi lol
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aria hep böyle durağan ve temposuz mu? koik ksımları var mesela abartılan durumlarda yüz çizimlerinin basitleştirilmesi vs de hem müzik hem renklendirilmesi hem diyaloglar çok yavaş çok temposuz böyle cansız geliyor. bu böyle giden bir ser değil herhalde 4 sezon boyunca bunu yapmamıştır adamlar diye düşünüyorum
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 evet aynen öyle, ben penceremden manzarayı seyrederken aria'ya eşdeğer bir görüntü var. bitirmedim bıraktım zaten, hepsi öyle. ona rağmen mohii'lerden iyi. :p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 alla alla .. iyi bari 2-3 bölüm daha izleyeyim kendimi emekli olmuş ve ayvalığa yerleşmiş gibi hissettim izlerken, darlanır gibi oldum biraz fazla huzurlu olabilir bu neyse izleyip görelim
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yok bayağı konulu bölümleri var dram, komedi, healing hatta ucundan romantizm bile var ama genel temposu yavaş ve bu asla değişmiyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 chihiyafuruya abandım bu ara ikinci sezon 11 e geldim ama az önce rastgele bir k-on açayım dedim.. abi malesef k-on hâlâ en iyi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Taa Istanbul'da soylemistim sunu: http://myanimelist.net/anime/1827/Seirei_no_Moribito Baktin mi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yok daha witch hunter robini bitireyim diyordum
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 BabacumMostors said: chihiyafuruya abandım bu ara ikinci sezon 11 e geldim ama az önce rastgele bir k-on açayım dedim.. abi malesef k-on hâlâ en iyi
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Senin ilacini biliyorum ben. Japonca izle ama. http://myanimelist.net/anime/268/Golden_Boy Aman ne Japoncasi, ingilizce izle kesinlikle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 arada chihayafuru ilk sezonu bitirip ikinciye sonuna olsa da yetiştim ve diyorum ki 3. SEZON GELMELİ!! YAKARIM O STÜDYOYU! aynı zamanda yoğun şekilde Bakemonogatari izliyorum bunu da yeni sezonuna yetişir miyim dedim de 3 seri daha varmış ama gidiyor yani, konu işlenişinden ziyade sanatsal tarafı feci bağladı shafttan ne çıkarsa izlerim kafasına doğru ilerliyorum ama gerçekten görsel tasarım konusunda çok farklı bir yerde adamlar arka alandaki geçişleri, odaklanan sahnelerde yönetmenin sahneyi kullanması/değerlendirmesi çok ilginç, bildiğin çözülecek bulmaca gibi şu anda ki yer yer süper keyif alıyorum böyle.. liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru s1 bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki -Chihayafuru s2 Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume -Bakemonogatari -GITS SAC -Witch Hunter Robin -Koe de Oshigoto! (iki bölüm zaten de çay saati eğlencesi olarak beklemede) takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -gintama -hunter x hunter -JOJO
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 magi ve tengen toppa direkt kaldır. seçici olun biraz ne varsa izliyorsunuz. o listenin yarısı keyifsiz anime.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 maginin son 3 bölümü kaldı zaten başlamışken aliatatürk-kun u izleyeyim de bitsin diyorum
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 BabacumMostors said: konu işlenişinden ziyade sanatsal tarafı feci bağladı zaten konusunda filan ciddi bir olay yok, favori kızları belirleyip fanservisu/grafik izliyorsun öyle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ama görsel olarak fazla başarılı adamlar ya, çok farklı hani kötü anlamda farklı değil güzel bir farklılık, diyaloglara rasında görsel geçişler, ara notlar vs
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 1-2 sezonluk mutlaka izlenmesi gereken ne var ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 13 bölüm olarak başlangıç seti: Kurenai Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Humanity Has Declined Kokoro Connect Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Ergo Proxy NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Toradora Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha YuruYuri Black Lagoon 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Full Metal Alchemist - yeni versiyon Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: My Teen Romantic Comedy SNAFU Gargantia on the Verdurous Planet Majestic Prince
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 çoğunuda izlemişim ama izlemediklerime bakayım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Guncelledim biraz, yillardir ayni seyi paylasiyorum her sezon guncelleyerek.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 moriQ said: 1-2 sezonluk mutlaka izlenmesi gereken ne var ? steins;gate
Öne çıkan mesajlar