Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:
dragon ball, gundam, naruto, bleach, one piece izle 10'ar bolum. yetersin sonra

birader sen sadece onların göndermelerini anladın diye a4 doldurucak listeyi tek satırda bitirme. bilmiyorsan bilmiyorum de
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

monogatari iyi mi lan? sezona yetişmeme değer mi?

bol konuşmalı fanservice serisi ama grafikler ve bazı karakterler süper. seversin muhtemelen. en azından normalde seyrettiğin şeylerden çok daha iyi ehu

ama gits'i bitirmeden hiçbir şeye dokunma. bakalım detoxlayabilecek mi seni. (:P)
Mesaj tarihi:
geçen hafta k-on ilk sezonu 3. kere bitirdim, hoş atlaya atlaya gitiğim yerler oldu ama olsun, önümüzdeki hftasonu 2. seoznu da 3 leyeceğim

onun yeri ayrı onun yeri ayrı

ama cowboy bebop mı gits mi dersen çok kararsızım..
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
ama cowboy bebop mı gits mi dersen çok kararsızım..

Böyle bişi varsa event horizon'ı geçmişsin üzgünüm. :(

Gintama bile kurtaramaz sanırım artık. :/
Mesaj tarihi:
n'aparsın annem, her ne kadar iyi olsa da gits bebop kadar çok duygulardan duygulara koşturamadı beni ama bebopta da gits deki o "ANAM N'OLUYOR LAN!" bekleyişi yok

ha ama ikisinde de k-on! da hissettiğim yaşama sevinci ve "hayat güzel amına koyim siktiret" kafası yok
Mesaj tarihi:
Yaşama sevinci için nodame cantabile ve chihayafuru var, yaşam çay kekle kikiri kikiriden fazla. :p

Bilimkurgu politika sosyoloji için gits

Bebop öyle hafif film noir, hakkında kötü birşey demem ama baccano gibi bir seriyi tercih ederim.

Cidden mohiiii izleyeceğin zamanda çok daha iyi seriler izleyebilirsin o yaşam sevinci arayışı için.
  • Yeni Oluştur...