Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

Neon Genesis Evangelion

anime tarihinin en overrated pretentious serisi neymiş diye merak ediyorsan bakılabilir. :p

harbici iyi, balon olmayan bişiler izliyim dersen:

baccano, planetes, zipang, onizuka, genshiken.
BabacumMostors said:

moe'siz bir dünya yıkanmamış çamaşır gibi

mohiii ile kanser arasındaki tek fark maalesef doktorların henüz tedavisini aramaya başlamamış olmaları. :/
Mesaj tarihi:
Seitokai no Ichizon ben bunu niye takip listeme almamışım?

sam moe dediğin ilaç ilaç o içimdeki bütün katranı pisliği alıyor götürüyor pırıl pırıl bir adam oluyorum hayat daha güzel oluyor bana, kaliteli moe izleyince sırtıma kese atılmış gibi hissediyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
NGE hakkinda hakli Sam ama moe hakkinda katilmiyorum. Cok adileri var ama yuruyuri gibi cok iyileri de var, saf eglence.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

kaliteli moe

ehe

Sam said:

anime tarihinin en overrated pretentious serisi neymiş diye merak ediyorsan bakılabilir. :p

kaede milestone falan dedigi icin korkmadim degil, ama ost'si fena degil. overrated olmasi cok onemli degil 10 uzerinden 8'i falan varsa :P

baccano bayagi iyi duruyor.
planetes biraz sade kaldi wiki'den bakinca.
zipang da bayagi iyi duruyor.
onizuka'yi sagda solda goruyordum ama hic acip bakmamistim. findik pesinde kosan adamin macerasi fjsdlkfjdskfa. buna da bakayim.
genshiken'in konusu pek sarmadi.

bi' de su buyuyunce mangaka olmak isteyen gencler vardi. ondan 2 3 bolum izlemistim. o tarz hikayelere alisamiyorum ya. gunluk hayat anime'leri pek sarmiyor.
Mesaj tarihi:
Genshiken iyiydi baya ya.

Ben en son Madoka'yı izledim yenilerden, hepsi birbirine benzeyen slice of life animeler baydı artık. Ecchi ecchi bi yere kadar sdfjk

Bi ara sağlam animeler için geri dönüş yapıcam, şu topiği favorilere ekliyim de dursun.
  • Yeni Oluştur...