DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Angel Beats Steins Gate Seto no Hanayome Toradora Toaru Majutsu no Index 1 ve 2
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Toradora Paticik için çok travmalı olmuştu. İçimizdeki ev kadınını ortaya çıkarmıştık.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fortuna said: Gintama için önce biraz powerlevel lazım bence, hani hiç bilmeyen birisi bodos da girebilir ama alacağı keyif en az %40 düşer. Tavsiye olarak şunları veriyim: Aksiyon: Black Lagoon Darker Than Black Ruroni Kenshin Full Metal Alchemist Brotherhood Kaze No Stigma Needless Ichiban Ushiro no Dai Mao Spor: Giant Killing (bu da heralde en iyi futbol animesi gerçekçilik açısından) Gerilim: Higurashi no Naku Koro Ni Shiki Bilim Kurgu: Steins; Gate Komedi: Daily Lives Of Highschool Boys Cromartie High School (Şunun ilk bölümün 3 dakikasını izle o 3 dakikayı 30 kez falan izlersin heralde) Cromatie Teaser http://www.kyon.pl/static/img/remiq.net_7437.jpg Great Teacher Onizuka Şöyle bi düşününce aklıma şimdikil bunlar geldi. doğru demişin hacı aslında gintamadan önce bünyeyi biraz alıştırmak lazım^^ Baya gönderme var çünkü göndermeleri anlamak hazzı arttırıyor
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bilim kurgu olsun dedik, Steins'ı indiriyorum bakalım. Var mı izleyen ,bu animeden etkilenen ?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Valla ben zaman yolculuğu temalı herşeyi sevdiğimden Steins Gatei beğendim. İlk birkaç bölüm sıkıcı gelebilir ama sonrası sarıyor baya. Neyse spoiler vermeyeyim kaç kere backspaceye bastım :) izle mutlaka.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Steins gate çok iyiydi. ilk 6-7 bölüm can sıkıcı, 7-12 bölüm araları heyecanlanmaya başlıyor, 12.bölümden sonra dananın kuyruğu kopuyor.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 looper gibi vasat bir yapimi izledikten sonra steins;gate yeterince soylenmemis, tekrar edeyim dedim yakin zamanda konsepti bu kadar enteresan kullanip yine de minimal eksiklerle noktalamis bir yapim hatirlamiyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hyouka'yı bitiriyorum, ova bölümü kaldı ama onun da atari tabancası kalitesinde olanı var sadece :/ BD çıkana kadar böylemiş.. abv..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mahou Shoujo Madoka Magica şunun hakkında bana bilgi verebilir misiniz? nasıldır bu?
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bilgiyi izledikten sonra versek olmuyor mu? :P güzeldir pişman olmazsın.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ya da bu ne 0-6 yas grubuna hitap ediyor demeden izle
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3. bölümün sonunda kadar izle en azından madokayı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yuruyuri de tam benlikmiş lan AHAHAH anime izlemeyi bu kadar ertelemiş olduğum için çok mutluyum şimdi hepsini sıradan izleyebiliyorum :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yuru yuri de 5. bölümde iş iyice boka sardı lan, zaten öteki karının habire burnunun kanamasıdnan gına gelmişti.. bu hep böyle mi gidiyor? kabak tadı verdi
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://i.imgur.com/ovHEr.png sen yuruyuri yi yanlis kafayla izliyorsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 nasıl izlemek lazım? kendimi üniversite kantininde çok gülünen bir espri yapınca daha fazlaya yapacam diye kendini zorlayıp kalitesiz espiri yapan adamın masasına hapsolmuş gibi hissettim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 eh 6 fena değildi yatam uyuyam bari
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BabacumMostors said: -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) Bazı animeler başında izleyici eler derler . Bende naruto'yu iki defa çocuk bulup bırakmıştım .. one piece , dragon ball , bleach ve naruto serilerini devirdikten sonra gintama öneririm .. ha çok bölümlü olmayan ama ilginç bişiler istiyorum dersen Darker than black ve deadman wonderland öneririm.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 he elendim ben önümüzdeki maçlara bakacağız artık :/
Dei Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 son 2 sezondur hiç bakmadım animelere. söylesenize şöyle eğlenceli, heyecanlı, baymayan, elit kitleye hitap etmeyen, can sıkmayan, güle katıla ya da adrenalin salgılaya salgılaya izleyebileceğim serileri söyler misiniz? tür mür farkmaz zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Son iki sezondan tekrar izlerim ben bunu dediklerim: Spring 2012: Upotte!! Kids on the Slope Dusk Maiden of Amnesia Summer 2012: Sword Art Online Humanity Has Declined Kokoro Connect Bu sezondan favorilerim: Magi My Little Monster From the New World
kami Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bana da bir shounen önerin ya. aklıma geldiği kadarıyla izlediğim animeleri yazıyım. son birkaç senedir one piece dışında izlemiyorum güzel bir tavsiye varsa izleyebilirim. one piece bleach naruto full metal alchemist ilk ve ikinci seri codegeass tüm seri death note katekyo hitman reborn angel beats great teacher onizuka hellsing trigun elfen lied slam dunk akagi Aa no exorcist Hajime no ippo tüm seri Fairy Tail full metal panic tüm seri kenshin dragon ball inuyasha cowboy bebop samurai champloo berserk claymore afro samurai deadman wonderland eyeshield21 Devil May Cry Nana Air Gear Black Cat Blood+ Darker than BLACK Ghost In The Shell tüm seri Hunter × Hunter Gunslinger Girl Ichigo 100% Initial D tüm seri Kamikaze Kaitou Jeanne Ojamajo Doremi Monster One Outs Ouran High School Host Club Samurai Deeper Kyo Soul Eater Wolf's Rain X Gantz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 SKET Dance Black Lagoon
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yuru yuri 8 ikizi de varmış.. İKİZİ DE VARMIŞ AHAHAHAH off iyi gidiyor 5. bölüm biraz zorlamaydı ama arkası iyi geldi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bunun gibi başka bilmiyorum ama =( Bulursan bana da haber ver. Bu arada en efsane bölümler ikinci sezonda bence.
Öne çıkan mesajlar