Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Aslında tablet olarak kullanmak mantıklı geldi şimdi sen diyince bana. Sonuçta smartphone varken 2.sine çok gerek yok. Süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Alacaksin quad-core, 2gb ram. Sonra? Ne yapacaksin yani onla? Kaynak kulanimi %20-30'u gecmeyecekse ikinci bir dizustu al onun yerine: http://www.bimeks.com.tr/urun/124909/lenovo-s400-59-350196-kirmizi-ultrabook.aspx Piyasanin en iyi aleti bence f/p olarak. Lumia 920'den de ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 aynen katiliyorum sacmalik derecesinde gereksiz bir sekilde guc yuklediler cuk kadar aletlere. ne kullanilacak yazilim var nede gerek. bir aralar desteklenmeyen quad core islemci gibiler. guc var ama yazilim icin gerek yok boyle seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Android alırken, uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsan, bol çekirdekli hızlı işlemci, bol RAM aramak mantıklı telefonda. Çünkü android açık kaynak kodlu olduğundan her zaman ileriki versiyonları kullanma şansın var ve burada iyi donanom avantaj sağlıyor. Ancak WP8de öyle birşey olmayacak, ileriki versiyonların kurulabilmesini senin donanım gücün değil üreticilerin ticari kararları belirleyecek. Dolayısıyla, rami 1gbmış, 2gbmış önem arz etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 biraz önce telefonumun tuşlarının yalan olmasıyla, beklemedim gittim aldım aleti.. ilk izlenim; elde kaliteli bir hissiyatı var. arkadaşlar da aynısını dedi. arada izlenimlerimi paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Lumiamdan yazıyorum,eldeki oturma hissi ve boyutu tam istediğim gibi. İlk izlenim olarak hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ya şu default arama şeyini yandexten başka bir şeye alma var mı epey baktım bulamadım. battery level programını indirip ana ekrana pinlemek güzel oluyor direkt pil göstergesi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bing olarak değiştiriliyor da neredeydi :D bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2 gündür kullanıyorum ben de yorumlarımı yazayım. wp8 programlarının saga sola scrollanabilmesi çok avantajlı olmuş. facebook için iosta soldan menüyü seçip sonra istedigin şeyi açarken burda direkt saga sola ittirerek hemen bütün olaylara göz atılabiliyor.facebook-twitter-foursquare falan bu tarz yapılmış epey güzel olmuş. nokia bilen göz baya baya iyi böyle açıp şu yönde 500metre ilerde burger king var deyip gidince gerçekten burger king çıkması oldukça hoş. markette pek oyun yok ama en azından ben bulamadım böyle birşeyler indireyim bakayım nasılmış diye. telefonda pek birşey oynamadıgımdan benim için çok sorun olmadı, başkaları için can sıkıcı olabilir. sinemagraf programı var kendiliginden gelmiyor ama nokianın programı böyle 5snlik gif yapabiliyorsun istedigin alanı seçip eglenceli baya. kablosuz şarjını da aldım 100tl falan ekstra para veriliyor. ne oldu kabloyu sokmak yerine direkt telefonu bırakıyorsun çok mu birşey farketti yoo ama hoş gene de birde iphone un kısacık kablolarından sonra en azından uzun kablolu birşey vermeleri iyi olmuş. 100tl ekstraya değer mi bilmem. beraberinde gelen kulaklıklar direkt kulak-içi ben bu tarz pek sevmem ama kalitesi iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 kullananlara şöyle bi sorum var. ben google'ın bi sürü servisini kullanıyorum. ztn mailim gmail, en önemlisi gtalk kullanıyorum ve telefonumda gtalk mutlaka olmalı. lumia'da (yada daha doğrusu wp8'de) google servislerini kullanma imkanı var mı? yoksa android mi hertürlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 olur mu abi öyle şey, mutlaka aplikasyonu vardır onların Vindoz phonelar içün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 gtalk var güzel ama gmail appsi sorunluymuş sanırım geri çekmişler herhalde baktım da bulamadım nette de sorunlu falan yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 aşağı kaydırma devri bitti hedefimiz hep sağ! ileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 windowsphonestore niye açılmıyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Benim icin torrent, zip programi ve altyazili filmleri izlememi saglayacak bir program lazim, varmi acaba oyle seyler. Gunluk 3-4 saat yolculuk yapiyorum ve film izlemek cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sim karta nasıl numara ekleyeceğiz ya, windoz hesabına eklemek istemediğim insanlar var nolcak? bulamadım da iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 said: 99. Cannot save contact to SIM card. diyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 mokoko said: kullananlara şöyle bi sorum var. ben google'ın bi sürü servisini kullanıyorum. ztn mailim gmail, en önemlisi gtalk kullanıyorum ve telefonumda gtalk mutlaka olmalı. lumia'da (yada daha doğrusu wp8'de) google servislerini kullanma imkanı var mı? yoksa android mi hertürlü? Messaging ve Mail uygulamaları bu dediklerini yapabiliyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Messaging'in gtalk destegi yok ama. w8'de yok yani ama ayni program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ha yokmuş evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ractamainus said: said: 99. Cannot save contact to SIM card. diyor burda. listedeki bir çok şey giderilmiş, çok ciddi major sorun çıkaracak 2-3 tane madde gördüm, diğerleri kısa zamanda düzeltilebilecek şeyler. numaraları ms hesaba aktardım manual bir şekilde, yedeği de aldım artık uğraşmam bir daha en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 office menüsünün altında office365 içinde outlook google hotmail falan bir ton şey eklenebiliyor sanırım orayı bir kurcalamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 nasıl telefon memnun musunuz? almayı düşünüyorum bende. sıkıldım android, ios muhabbetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 şu an tanıtılıyor telefon canlı yayın https://www.facebook.com/NokiaTurkiye/app_368104429946193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben begendim baya bazıları baya agırmış bu dedi onun dışında diğer insanlardan da şikayet duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar