Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 giden gören var mı? evrim teorisini yalanlayıp çürütmeye çalışıyolar sergide. evrimcilrein itirafları deneylerin yanlışları vs zırvalıyolar. fosillere bakıyorum sanki hayvan dün ölmüş fosili çıkmış gibi. aa ne güzel dedim girdim geziyodum, sunum yapan bi adamla bi liseli tartışmaya başladı. sunucu kabalık yapyıosunuz sorunuzu cevaplarız vs dedi, sonra çocuğun başına hemen 4 5 adam üşüştü iri yarı "kardeşim sorun varsa cevaplanır elbet kabalık yapma" falan dendi. çocuk da öküz gibi girişmişti belli dfg. sonradan işin rengi belli oldu. çocuk mutasyonla ilgili bişey dedi heralde ona laf etti adam vs. sıkıntılıydı sergi kalktı mı kalkmadımı bilmiyorum. gidin görün. fosiller canlı nerdeyse asdfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 duydum,henüz gitmedim,allah var diye bagırıp yoldan adam ceviriyorlarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?13,6414738 Şişli tarafında da bi caddede açılmıştı bu sergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şu kafada adamları summon etmıslerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 pleksiglasda sergilenen 100 milyon yıllık fosiller ahasdf adnan hoca çocuk yuvası yol sonu alçı model sergisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 insanlığın en aşağı tabakası bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abov... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 BabacumMostors said: pleksiglasda sergilenen 100 milyon yıllık fosiller ahasdf adnan hoca çocuk yuvası yol sonu alçı model sergisi o pleksiglas iyi yine cebinden çıkarıyodu programında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hala taksimde duruyo kız arkadasıam gösterip bak yalancı fosil sergisi dedim geçerken kızarak baktılar snaırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Gidiyosun, orda çalışan adam geliyor işte bunların hepsini allah yarattı evrim olsa böyle aynı kalır mı diyor sonra sergi bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çok artistik bi durummuş. neyse. fosil sergisi demişken; http://1.bp.blogspot.com/-81u7Aq1-RUw/T8kZgbK00WI/AAAAAAACVtI/1wnYzqEsDes/s400/modern+Fossils+hero+iihih.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bu olay bi ara taksimde yine vardı. Bi kaç vatandaş çıkıp sağlam konuşunca toplamışlardı. Demek bu sefer metroya indiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?73,6211600,6211650#msg-6211650 http://www.youtube.com/watch?v=l3YgjOplMCw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ağustos ayıydı sanırım, Kadıköy ahalisi resmen kovdu bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o fosiller gerçek de olabilir de bir şey göstermiyor bu. Zaten bence sorun evrim teorisine inananlar bile evrim teorisini bilmiyor. İnsanların kafası karışık olunca bunlar da prim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 evrim teorisine inanmıyorum peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ee bunlar izmir fuarında da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gelin bizim paleontoloji dersine girin, evrime inancınız güçlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 newyorklu ingilizce dedi, evrim yok demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi ben boyle zihniyetleri gördükçe şu çarpık düşünce yapısını gördükçe böyle çok sadistçe fikirler üretiyorum hani nasıl desem böyle dehşet saçmak, katliam güdüleri falan,aynı bu şekilde düşünenlerin gözlerinin önünde bi kaç tanesine çok fantastik şeyler yapmaya niyetliyim, görsünlerde o dehşetle altlarına sıçsınlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bi bi 10-20 bilemedin 50 sene biter bu tartışmalar moleküler biyoloji gelişirde bizzat yararlı mutasyonları moleküler düzeyde replike ederlerse. şu an tek tek ortaya çıkıyor mekanizmalar, bu adamlar da hala fosil de fosil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 eldar said: Zaten bence sorun evrim teorisine inananlar bile evrim teorisini bilmiyor. Ben zeki çalışkan abilerimize inanıyorum birden varolan yazıyla hareket etmiyorlar araştırıyorlar aha böyle diyorlar. Ben de beynimi boşuna koca evrim teorisiyle doldurmaktan kurtulmuş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ne bu troll mü anlamadım, saçma yazılmış bir mesaj. Saçma derken gerçekten anlaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ardeth said: bi bi 10-20 bilemedin 50 sene biter bu tartışmalar moleküler biyoloji gelişirde bizzat yararlı mutasyonları moleküler düzeyde replike ederlerse. şu an tek tek ortaya çıkıyor mekanizmalar, bu adamlar da hala fosil de fosil. lol ya bitmez, degisir. adamlar dunyanin duz olduguna ijnaniyodu bilim bagira bagira oyle olmadigini soyledigi halde. anca gidildi resim cekildide adamlar duruldu. yani cok kesin aptal bi beyinle gorulup inanicak bisi olmadigi surece adamlar uzak duruyo, evrimde dunyanin yuvarlak olmasi gibi gosterilcek bisi degil. yani ona bakarsak her elimize attigimiz sey evrimi gosteriyo. DNA mesela. laboratuarda insan dnasi ile tum hayvanlarin dnasinin ortak ksiimlarini goruyoruz. maymun vs iyice yakin mesela. yani allah neden insan dna sini maymuna yakin yapmis diye sormuyo adam bile. evrimcilerin elini guclendirip onlarin inancini sinamak icin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 iskenderun sahilde gördüm bugün 160milyon yıllık alçı kalıba basılmış fosiller öyle plastik kutuların içinde dandik bi sergi salonu var en son biz kiralamıştık orayı ahah ama helal olsun adamlar çalışıyor bi yandanda kim gidecek yani o sahildeki dandik yere okullar gezi falan düzenlemez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar