Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksim metrosu fosil sergisi


Killer

Öne çıkan mesajlar

giden gören var mı? evrim teorisini yalanlayıp çürütmeye çalışıyolar sergide. evrimcilrein itirafları deneylerin yanlışları vs zırvalıyolar. fosillere bakıyorum sanki hayvan dün ölmüş fosili çıkmış gibi.

aa ne güzel dedim girdim geziyodum, sunum yapan bi adamla bi liseli tartışmaya başladı. sunucu kabalık yapyıosunuz sorunuzu cevaplarız vs dedi, sonra çocuğun başına hemen 4 5 adam üşüştü iri yarı "kardeşim sorun varsa cevaplanır elbet kabalık yapma" falan dendi. çocuk da öküz gibi girişmişti belli dfg. sonradan işin rengi belli oldu. çocuk mutasyonla ilgili bişey dedi heralde ona laf etti adam vs.

sıkıntılıydı sergi kalktı mı kalkmadımı bilmiyorum. gidin görün. fosiller canlı nerdeyse asdfkas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben boyle zihniyetleri gördükçe şu çarpık düşünce yapısını gördükçe böyle çok sadistçe fikirler üretiyorum hani nasıl desem böyle dehşet saçmak, katliam güdüleri falan,aynı bu şekilde düşünenlerin gözlerinin önünde bi kaç tanesine çok fantastik şeyler yapmaya niyetliyim, görsünlerde o dehşetle altlarına sıçsınlar falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bi bi 10-20 bilemedin 50 sene biter bu tartışmalar moleküler biyoloji gelişirde bizzat yararlı mutasyonları moleküler düzeyde replike ederlerse. şu an tek tek ortaya çıkıyor mekanizmalar, bu adamlar da hala fosil de fosil.


lol ya bitmez, degisir. adamlar dunyanin duz olduguna ijnaniyodu bilim bagira bagira oyle olmadigini soyledigi halde. anca gidildi resim cekildide adamlar duruldu. yani cok kesin aptal bi beyinle gorulup inanicak bisi olmadigi surece adamlar uzak duruyo, evrimde dunyanin yuvarlak olmasi gibi gosterilcek bisi degil.

yani ona bakarsak her elimize attigimiz sey evrimi gosteriyo. DNA mesela. laboratuarda insan dnasi ile tum hayvanlarin dnasinin ortak ksiimlarini goruyoruz. maymun vs iyice yakin mesela. yani allah neden insan dna sini maymuna yakin yapmis diye sormuyo adam bile. evrimcilerin elini guclendirip onlarin inancini sinamak icin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iskenderun sahilde gördüm bugün 160milyon yıllık alçı kalıba basılmış fosiller öyle plastik kutuların içinde dandik bi sergi salonu var en son biz kiralamıştık orayı ahah ama helal olsun adamlar çalışıyor bi yandanda kim gidecek yani o sahildeki dandik yere okullar gezi falan düzenlemez umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...