sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ya bırak bu işleri. fag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dasaaa said: daha güzel o zaman. topluca istifa etsinler 5-6jenerasyon. seni gidi şapşal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 3.0'ın altında gpa'im olduğu içn finansbank mt'den red yemiştim zamanında ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 SEN KAYBETMEDİN! FİNANS BANK KAYBETTİ! sen bizim için değerlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Allure- said: 3.0'ın altında gpa'im olduğu içn finansbank mt'den red yemiştim zamanında ahah. Dogru tabii sen okulda 3.0 altı aldıysan nasıl bankacılık yapacaksın değil mi? Hangi kafadır bu nota göre adam eleme yahu. Hep tuhaf bulmusumdur bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bizim okul 1.si 3.40 ortalamayla mezundu, 2.si 2.90. Bizim bölüm mezunlarını müşteri olarak bile almazlar demek bankaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bankaya musteri olmak daha zor bi is olabiliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 deadwoll said: Bizim okul 1.si 3.40 ortalamayla mezundu, 2.si 2.90. Bizim bölüm mezunlarını müşteri olarak bile almazlar demek bankaya. Hahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aquila said: Son 4 ölüm dövüşü. bence de en doğru böyle seçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Gelişmeler var. Dün İK direktörü ile görüşmem vardı. 17-18 arası görüştüm. Bu sabah 9.15 gibi aradılar. Görüşmeniz olumlu, artık süreci biraz hızlandırıyoruz pazartesi günü görüşmeniz var dedi. Asıl bomba görüşeceğim insanlar. Departman direktörü, vice president, genel direktör ve 1-2 direktör daha. Görüşeceğim insanlardan 2 tanesi Türk değil zaten. İçeri doğru sıçıyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 türk olandan kork zaten digerlerine yağ yapacam diye içeri sıçırttıranlar onlar oluyo genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 arkadaşım bunları bize niye anlatıyorsun saniye saniye ? yarın önemli bir gündü oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Günlük gibi düşün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ulan şaka maka 1 aydır stres içinde bekletiyorlarmış beni ya. Neyse bu son görüşme herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Daha yolun çok başındasın,iki üç kural sana, çeneni tut dedikodu yapma, işini yap ve iyi yapıyorsan,işin üstüne hertürlü tartışmanı yap. Çok biliyorum diye geçinme, yaşanmadan anlamıyor insan bazı şeyleri. Goodluck sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 nası görüşme la o 1 aydır görüşüyorsun sadece ilk ve son sayfayı okudum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 işe girip bi ay sonra bırakıyomuşun falan. adamlar ağlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 niye aglasinlar, 2.siradakini ararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o da başka işe girmiştir falan. ama orda sular kesikmiş komşusuna gitmiş duş almaya falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o zaman aglarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bu kadar ince eleyip sık dokumaya maaş asgari ücret+yol+yemek+ssk verirlermiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Biraz tırsmıyor değilim. Genel müdür de olacakmış ve kendisi RUS. ABİ BİZ DE RUSA GİDİYODUK HEHEHEHE diyesim gelirse diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Cute said: Daha yolun çok başındasın,iki üç kural sana, çeneni tut dedikodu yapma, işini yap ve iyi yapıyorsan,işin üstüne hertürlü tartışmanı yap. Çok biliyorum diye geçinme, yaşanmadan anlamıyor insan bazı şeyleri. Goodluck sana. Hepsi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 goodluck sana I hope iyi geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar