NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 pcde browser açmasını istemişler chrome acınca almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 benim işe girmem 6 ay sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben olsam dakkasında seni işe sokardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Dworgian said: E bu şirket sana telefonda teklif yapıp sonra da seni bu prosedüre dahil mi etti yine de Babacum? yok sürecin sonunda teklif geliyor elbette, mülakatlar bitince direk tatile kaçmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Yarın da Finansbank'la flörtleşmeye başlıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 finansbank çok kişiye acı koymuştur dikkat et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Yapma ya. Neyse zaten ilk tercihim değil de bir opsiyon olarak durması iyi olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sözlükte şunu buldum soğudum direk. insan kaynakları'na kesinlikle güvenmemeniz gereken, uzak durmanız gereken banka. bundan 2-3 hafta önce bu bankanın bir pozisyonu için sınava girdim. sınavı kazandıktan sonra mülakata çağırdılar. mülakat da olumlu geçti ve işe alındım. yaklaşık 1 hafta önce telefonla arayıp ayın 31'nde evraklarımı teslim etmem gerektiğini, ayın 1'nde iş başı yapacağımı söylediler. telefondaki stajyer kız 1050 tl net maaş olduğunu söyledi. tamam dedim. ısrarla sordum ; finansbank 2 yıllık taahhütname yapıyormuş. yani 2 yıl içinde işten çıkarsanız banka sizden tazminat istiyormuş var mı böyle bir şey dedim, hayır kesinlikle yok buyrun gelin dediler. neyse bugün evrakları teslim edip sözleşme imzalamaya gittik o da ne.. telefonda söylediği 1050 tl maaş aslında brütmüş. yani aylık 720 tl vereceklermiş. herkese aynı yalanı söylemişler. topluca aldılar bizi odaya insan kaynakcısı genç bir eleman geldi, sorulan hiçbir soruya cevap vermiyor. ısrarla soruyorum 2 yıllık taahhüt var mı gözümün içine baka baka yalan söylüyor, hayır yok diyor.. evrakları okumaya başladım 12. maddeye gelince bir de ne göreyim " finansbank çalışanı 2 yıl içinde işten çıkarsa tazminat öder" ee kardeşim bu ne diyorum? cevap vermiyor.. odadan kaçıyor. gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. bir insan 720 tl maaş için 2 yıllık sözleşme yapar mı? 720 nasıl bir maaştır, istanbulda yaşayan bir insana bu para nasıl teklif edilir. bir de utanmadan 2 yıl içinde işten çıkarsan tazminat ödersin diye sözleşme getiriyorlar önüne. üstelik bütün pozisyonları böyle.. 720 tl'ye yol parası da dahil düşünün artık. tamam şartlarınız bu olabilir ama neden yalan söylüyorsunuz? telefonda 1050 net maaş herhangi bir taahhüt yok derken, sözleşme imzalamaya gelince 1050 brüt+2 yıllık taahhüt var demek nasıl bir ahlaktır? aman diyim arkadaşlar bu bankadan uzak durun. yıllardır ilk defa bu şekil insanlarla karşılaştım. allah bir daha yolumu finansbank ve çalışanlarına düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ayıp lan o kadar mülakat yapıyosun sonra asgari ücret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mezarcılık olayının suyunu cıkarmıs finansbank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Gitmesem çok mu ayıp olur şimdi hiç istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ne kadar iğrençmiş be tavırları. Bir de saçma sapan mülakat süreçlerine sokuyorlardır diye tahmin ediyorum (Gerçi o sözleşme geçersiz olur dava durumunda, çatır çatır ayrılmak mümkün de yine de böyle bir şeye giriyor olmaları falan feci) FinansInvest iyi, finansbank eh bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 heryer böyle ya aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ayıptır söylemesi, 1.5 sene evde oturdum, kendi işimizi yapmaya çalıştım ve bir yandan da iş baktım, o arada tercüme işleri yaptım, aylık ortalamam 2000 Lira'yı geçiyordu. 720 Lira maaş alanı küçümsemiyorum ama eğitimli insanlara bu parayı reva gören her kim olursa olsun bir şekilde bu muamelenin benzerini bir şekilde görmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Xaenin said: Gitmesem çok mu ayıp olur şimdi hiç istemedim. dayımın oğlu işbank'ta şube müdürü. ondan dinlediğim ve başka bazı arkadaşlardan da bu zamana kadar duyduğum bankacılık sektöründe İŞBANK...gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sparkcaster said: heryer böyle ya aşağı yukarı ya çağrı merkezine asgari ücretle adam alacaksa evet her yer böyle, sekreter ararken bizim de ters olduğumuz günler gelebiliyor. hazine'ye kurumsal pazarlamaya junior ya da MT alacakken bu hareketleri yaparlarsa çatır çatır kalifiye adamı kaybederler direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ha bir de, poker oynamayı biliyor diye hazineye stajyer aldık lan bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yani Sparkcaster said: heryer böyle ya aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bi de MBA filan gibi wikiye bisey patlatip memlekete donsem direk mudur olarak ise girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ne müdürü olm mühendissin sen mühendis kal gir arge'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 55 dakika sonra görüşme var hala bir bahane bulup gitmeme kafasındayım çok fena. İş buldum mu desem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Gitme lan bankacı mı olacaksın başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yine de git bi görüş "niye gitmedim" deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Abi bence gitme seni az çok tanıyorum ve bir bankada çalışacak adam değilsin. Boşuna vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar