Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın önemli bir gün.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Evet yazamamıştım yazayım.

Baya mutluyum.

Tebrik eden herkese teşekkürler.

Kız aradı insan kaynaklarındaki şey dedi;

"Can Bey sizi çok beklettik, ben kendi insiyatifim olarak size unofficial olarak bilgi vermek istedim, isviçre'den onayınız geldi ve sözleşmenizi hazırlıyoruz. Yıl sonu olduğu için çok yoğunuz ve sizi biraz daha bekletebiliriz o yüzden ben aramak istedim" dedi.

Ben de HOLY FUCK SWEET FUCKING JESUS dedim içimden.

Şimdi teklifi bekliyorum heyecanla.

ZAAAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Evet yazamamıştım yazayım.

Baya mutluyum.

Tebrik eden herkese teşekkürler.

Kız aradı insan kaynaklarındaki şey dedi;

"Can Bey sizi çok beklettik, ben kendi insiyatifim olarak size unofficial olarak bilgi vermek istedim, isviçre'den onayınız geldi ve sözleşmenizi hazırlıyoruz. Yıl sonu olduğu için çok yoğunuz ve sizi biraz daha bekletebiliriz o yüzden ben aramak istedim" dedi.

Ben de HOLY FUCK SWEET FUCKING JESUS dedim içimden.

Şimdi teklifi bekliyorum heyecanla.

İK yı da nasıl bir erkilemişsen artık :|

Ayrıca almasalar toplanip giderdik bence şirkete. "bizi bu kadar uğraştırdınız o iş bizim hakkımızdı" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Öyle oldu. Teşekkür ederim. Gideceğim ülkeler çok parlak değil Afrika ve Orta Doğu ama, geleceğimle ilgili hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım.

MENA region konusunda ne kadar tecrübeli olursan o kadar iyi gelecek açısından. Büyük şans bence

Kariyerinin başlarında böyle bi expat şansı çoook iyi
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Sparkcaster said:

asya bölge müdürü olarak aldılar sanırım 20k maaşla?

Yok abi öyle değil ama pozisyon Türkiye'ye değil İsviçre'ye bağlı. Oranın çalışanı olup Türkiye'de çalışıcam, ondan uzamış bu kadar.

Yoksa yeni mezun pozisyonu.

maasin isvicreden yaticaksa bedelli yaparken cok rahat edersin 3yil yurt disinda bulunduktan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

sipeyskeyk said:

Öyle oldu. Teşekkür ederim. Gideceğim ülkeler çok parlak değil Afrika ve Orta Doğu ama, geleceğimle ilgili hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım.

MENA region konusunda ne kadar tecrübeli olursan o kadar iyi gelecek açısından. Büyük şans bence

Kariyerinin başlarında böyle bi expat şansı çoook iyi

Büyük ithimal emea dır o
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bir insanın insan kaynakları ile yaptığı en komik konuşma yaşandı biraz önce.

Ben: Merhaba x hanım y ben.
Y Hanım: -Ah y bey nasılsınız?
Ben: İyiyim teşekkür ederim. Biliyorsunuz yarın 21 aralık ben ne olur ne olmaz bir arayayım dedim.
Y Hanım: AAHAHAHAHAHHAHAAHAAHAHA
Ben: Hani bir daha görüşemeyiz falan ben şirince ye gidiyorum çünkü
Y Hanım: AHAHAHAHAHHAH valla y bey ben de çok isterim şuan gelin atın imzayı atın demek ama sözleşmeniz hazırlanıyor 27 sinden önce bitireceğimizi umuyoruz.
Ben: Tamam x hanım çok teşekkür ederim.
Y Hanım: Rica ederim y bey, görüşürüz İNŞALLAH AHAHAHAHAH.

-The end-

İşe aldıkları en zevzek herif olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...