sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Çok iyi okuyacağım zira hazır sözleşme değil baştan yazıyorlar. Kesin bir ibnelik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sparkcaster said: asya bölge müdürü olarak aldılar sanırım 20k maaşla? Yok abi öyle değil ama pozisyon Türkiye'ye değil İsviçre'ye bağlı. Oranın çalışanı olup Türkiye'de çalışıcam, ondan uzamış bu kadar. Yoksa yeni mezun pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sipeyskeyk said: Evet yazamamıştım yazayım. Baya mutluyum. Tebrik eden herkese teşekkürler. Kız aradı insan kaynaklarındaki şey dedi; "Can Bey sizi çok beklettik, ben kendi insiyatifim olarak size unofficial olarak bilgi vermek istedim, isviçre'den onayınız geldi ve sözleşmenizi hazırlıyoruz. Yıl sonu olduğu için çok yoğunuz ve sizi biraz daha bekletebiliriz o yüzden ben aramak istedim" dedi. Ben de HOLY FUCK SWEET FUCKING JESUS dedim içimden. Şimdi teklifi bekliyorum heyecanla. ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 HELEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sipeyskeyk said: Evet yazamamıştım yazayım. Baya mutluyum. Tebrik eden herkese teşekkürler. Kız aradı insan kaynaklarındaki şey dedi; "Can Bey sizi çok beklettik, ben kendi insiyatifim olarak size unofficial olarak bilgi vermek istedim, isviçre'den onayınız geldi ve sözleşmenizi hazırlıyoruz. Yıl sonu olduğu için çok yoğunuz ve sizi biraz daha bekletebiliriz o yüzden ben aramak istedim" dedi. Ben de HOLY FUCK SWEET FUCKING JESUS dedim içimden. Şimdi teklifi bekliyorum heyecanla. İK yı da nasıl bir erkilemişsen artık :| Ayrıca almasalar toplanip giderdik bence şirkete. "bizi bu kadar uğraştırdınız o iş bizim hakkımızdı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Cons said: HELEL ISLATAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 unofficial olarak bilgi vermek isterim diyen bir kız hayal ettim güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sözleşmede ibnelik olmaz, türkiyede çalışıp isvicreye bağlı olacağın için default sözleşme uymuyordur. Bi kaç düzenleme yapıp verirler. O kadar. Expat oldun sanırım helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Öyle oldu. Teşekkür ederim. Gideceğim ülkeler çok parlak değil Afrika ve Orta Doğu ama, geleceğimle ilgili hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Güzel ya tebrikler.Zaten öyle başlıyor abi hepsi parisle berlinle madridle başlayan yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 İş nedeniyle ülke ülke gezen insanlara hep çok imrendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sipeyskeyk said: Öyle oldu. Teşekkür ederim. Gideceğim ülkeler çok parlak değil Afrika ve Orta Doğu ama, geleceğimle ilgili hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. MENA region konusunda ne kadar tecrübeli olursan o kadar iyi gelecek açısından. Büyük şans bence Kariyerinin başlarında böyle bi expat şansı çoook iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sipeyskeyk said: Sparkcaster said: asya bölge müdürü olarak aldılar sanırım 20k maaşla? Yok abi öyle değil ama pozisyon Türkiye'ye değil İsviçre'ye bağlı. Oranın çalışanı olup Türkiye'de çalışıcam, ondan uzamış bu kadar. Yoksa yeni mezun pozisyonu. maasin isvicreden yaticaksa bedelli yaparken cok rahat edersin 3yil yurt disinda bulunduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Onu ben de düşündüm de askerlik yaptım malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 olsun, bi daha yapmazsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 moriarty said: sipeyskeyk said: Öyle oldu. Teşekkür ederim. Gideceğim ülkeler çok parlak değil Afrika ve Orta Doğu ama, geleceğimle ilgili hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. MENA region konusunda ne kadar tecrübeli olursan o kadar iyi gelecek açısından. Büyük şans bence Kariyerinin başlarında böyle bi expat şansı çoook iyi Büyük ithimal emea dır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 helal. sigara öldürür yalnız kardeş. amandiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sanırım bir insanın insan kaynakları ile yaptığı en komik konuşma yaşandı biraz önce. Ben: Merhaba x hanım y ben. Y Hanım: -Ah y bey nasılsınız? Ben: İyiyim teşekkür ederim. Biliyorsunuz yarın 21 aralık ben ne olur ne olmaz bir arayayım dedim. Y Hanım: AAHAHAHAHAHHAHAAHAAHAHA Ben: Hani bir daha görüşemeyiz falan ben şirince ye gidiyorum çünkü Y Hanım: AHAHAHAHAHHAH valla y bey ben de çok isterim şuan gelin atın imzayı atın demek ama sözleşmeniz hazırlanıyor 27 sinden önce bitireceğimizi umuyoruz. Ben: Tamam x hanım çok teşekkür ederim. Y Hanım: Rica ederim y bey, görüşürüz İNŞALLAH AHAHAHAHAH. -The end- İşe aldıkları en zevzek herif olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seni önceden arayıp off the record "alındınız" diye bilgi vermeler, böyle (pardon ama) artık tiksindirmiş bir konuda espriye abartılı gülmeler fln. Hımmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hayır canım öyle bir şey olamaz evli barklı kız. Kızın güldüğü konu değil, benim bu kadar darlamam, arayıp E HADİ falan demem. O da artık formaliteyi bıraktı dalgaya vurdu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 AHAHAHAH of çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ben bugün 11.30'da öğle yemeğine çıkacaktım, hava muhalefetinden dolayı kıpırdayamıyorum ben diye aradı adam. Ya ilerleyen saatlere atarız ya da telefondan yaparız dedi gömülü bekliyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 çok yakında kişisel bölümü "İş ortamında nasıl yapılır v2" konulu başlığı görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İçeriği okumadım, ama yarın önemli bir gün. Heycanlıyız, mahzenimize bolca erzak depoladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar