LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Hava durumunu nerden, hangi kaynaktan takip ediyorsunuz? Her kaynak farklı sonuçlar verebiliyor. iOS için app önerisi? Web site önerisi? Wunderground? AccuWeather? Weather Channel? NTV Hava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.mgm.gov.tr/index.aspx#sfU since 2002 kankaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 accu weather en isabetlisi bu androidde uygulaması da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 eskiden telefon edilirmiş öğrenmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 weatherbug kullanıyorum bb için ücretsiz olan bu vardı ama fahrenheit veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 windows8 ile gelen weather programı da güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 wunderground bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ben direk siri ye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 accuweather kullanıyorum ama ne kadar başarılı olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok hani hiç daha beni kurtarmadı böyle hava güneşliyken bakarsın yağmur yağacak der de yağar falan iyi ki varsın app. dersin öyle bişe olmadı yani anladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Aynen. Hep yüklü ama kafayı pencereden çıkarıp havaya bakmak daha iyi bir yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 İstanbula düğüne gidiyorduk yol boyu sağanak fırtına vardı. Saat 17.42de yağmur bitip güneş açacak demişti ve cidden 17.35 gibi yağmur bitti günlük güneşlik oldu have. Accuweather bazen iyi tutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Isranbul'da oyle buyuk ki nerenin havasini tuttursunlar. Beykent'te bambaska bir iklim-hava , kadikoy'de bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 istanbul hava durumu tahmini için kucuk bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar