Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN & ICQ

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

eskilerden kalan arkadaslarim icq listemi olusturdugu için ve cogunluguda hala icq'dan vazz gecemedigi için (adamin msn'i var geliyo icq!dan msg atiyo) icq'yuda acik tutmak durumunda kaliyorum.. ama son bir haftadir icq acmiyorum (şifrem aklima gelmiyo hehe)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

2 si birden.msn ztn genelde hep açıktır dogal olarak icq yuda açarım.insanın icq da acaba bugun giricek mi diye birini beklemesi kdr kötu bi$i olamaz.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

enter'a basınca mesaj yollanmasıda ne demek be?
Enter'a basınca böle hop diye satır atlanır. Yıllardır ctrl+enter alıştığım için olabilir ama icq ownz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ICQ ya ..
Eskiden MSN mi vardı ?
kaç senelik program icq , alıştım artık , msn de birkaç arkadaş kullandığı için kullanıyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Sosyal ağlarda paylaş

ICQ da MSN de kullanirim
cok uzun zamandir bi ICQ kullanicisi olarak ve bi sure ICQ ile icli-di$li olmu$ biri olarak soyleyebilirim ki ICQ firtinasi yava$ yava$ bitiyor.. eskiden yeni tanidigin ve netten contact kurmak istedigin birine instant messaging IDlerimizi vermek istedigimizde (oha cumleye bak) ICQ : $u numara derdik , ama $imdi bakiyorum $oyle geciyor 'baba msn varmi pls ?' 'MSN : $u benim eklersin cemre' vb.

kisacasi
MSN giderek ICQyu a$iyor instant messaging de[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...