Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ıcq nun sorunları bıktırdı. msn daha rahat bir çok açıdan.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ICQyu daha cok severdim ama her mesajdan sonra send tusuna basması bıktırdı sadece ve artık msn kullanıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ICQ kullanıyorum o da arada açarsam :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 MSN tercih ediyorum nedenide daha az işlemci ve ram kullanmasi.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eskilerden kalan arkadaslarim icq listemi olusturdugu için ve cogunluguda hala icq'dan vazz gecemedigi için (adamin msn'i var geliyo icq!dan msg atiyo) icq'yuda acik tutmak durumunda kaliyorum.. ama son bir haftadir icq acmiyorum (şifrem aklima gelmiyo hehe)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 miranda en güzeli[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 msn rulz. arada icq açarım ama net üzerinden açarım. kasamam bi saat:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 her ikisinide kullanıyorum. miranda kullanmıyorum. her ikiside ayrı ayrı açık =) ama ağırlıklı olarak msn'i tercih ediyorum tabiki..[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 2 si birden.msn ztn genelde hep açıktır dogal olarak icq yuda açarım.insanın icq da acaba bugun giricek mi diye birini beklemesi kdr kötu bi$i olamaz.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 walla ben bi msn kullaniom[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 msnde icqda açık.. ama kolay kolay icq dan mesaj gelmez.. herkes ben dahil msn olduk.icq achık duruo öle kenarda..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ıcqyu cok nadır acıyorum ıcqdan kımse kalmadı cunku herkez msnede yoksa ıcq daha guzel[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 mirandayı bize allah yolladı[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 enter'a basınca mesaj yollanmasıda ne demek be? Enter'a basınca böle hop diye satır atlanır. Yıllardır ctrl+enter alıştığım için olabilir ama icq ownz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 gaim de onerilir 2sini bir arada kullanıp yanına yahoo ve aol ude eklersin tek programda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ICQ ya .. Eskiden MSN mi vardı ? kaç senelik program icq , alıştım artık , msn de birkaç arkadaş kullandığı için kullanıyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 long live MSN f. u. ICQ icq nun miladı geçti arklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bazilari msn fanatigi oldugu icin msn kurmak zorunda kalmistim ki hic hazzetmiyorum o programdan. Oyle 3-5 kisi hatirina... Icq her zaman aciktir, durur oyle bi kenarda msj gelsede gelmesede. aliskanlik olmus artik zaten...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ICQ da MSN de kullanirim cok uzun zamandir bi ICQ kullanicisi olarak ve bi sure ICQ ile icli-di$li olmu$ biri olarak soyleyebilirim ki ICQ firtinasi yava$ yava$ bitiyor.. eskiden yeni tanidigin ve netten contact kurmak istedigin birine instant messaging IDlerimizi vermek istedigimizde (oha cumleye bak) ICQ : $u numara derdik , ama $imdi bakiyorum $oyle geciyor 'baba msn varmi pls ?' 'MSN : $u benim eklersin cemre' vb. kisacasi MSN giderek ICQyu a$iyor instant messaging de[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 MSN RULES..![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Msn kesinlikle..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Msn'i kullanıyorum ama arada aklıma geldikçe ıcq yu açarım. Icq yu açmamamın nedeni ise ıcq da artık kimsenin online olmaması...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 msn kesinlikle icq böyk![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 MssssNNNN[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 msn geldi geleli icq kulanmayı unuttum falla msn[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar