ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Neden herkes Nexus 3 ile karsilastirip duruyor anlamadim Alacaksa eger beklesin biraz Nexus 4 alsin Nexus 4 hepsinden iyi su konu icinde adi gecen telefonlardan ve yazilim destegi arkasinda oldugu sürece 2 sene sirti yere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 şunu okuyun bak http://droidsamsung.com/galaxy-s-3-iii/lg-nexus-4-vs-galaxy-s3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 samsungun yazilimi bende sevmem ama su son iki gundur 4.1.2 ye yukselttim aleti yazilimi oldukca iyi olmus.. s3 iyi alet, yeni gelen lg nexus 4 ucuz ve iyi alet. fiyati cok uygun gorunuyor. google masallah telefon tablette fena ucuz satisa cikti .. bunlarin haricinde one x htc den diyebilirim. sony ler nedense uzak oldugum bir alet fikrim yok ama genel reviewlerinde hep bu uc firmanin arkasinda gibi duruyorlar. buyukluk dert degilse note serisi, orta buyuklukte one x , s3, nexus 4 vs.. kucukleri bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 s3 ü kötülemek için ya samsung haterı olmak lazım yada başka bir markanın ağır fanboyu bu topikte dolmuşlar yine sdfs 1.5 ay oldu sanırım s3 kullanıyorum.hiç bir problem yaşamadım.devamlıda güncelliyorum yazılımı. fbi sitesi falan mı hackliyorsunuz bu telefonlarla.yazılımın tam olarak neyi beğenilmiyor anlamadım ? telefon hızlı.bir sürü app kullanıyorum ve telefonun her özelliğini sömürüyorum ? sarjıda güzel gidiyor.daha beklenti nedir.tipini büyüklüğünü falan beğenmezsin olabilir bir markayı övmek için ötekini itin götüne sokmaya gerke yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 e bişi demiolar ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aga ilk mesajda kendin yazmışsın.bu forumda samsung en kötü deniyor diye. demek birileri kötülüyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 samsung'a bende kötü derdim ama arkda ki s3 gördüm. class bir telefon. ayfonlardan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dubio çıkacak, onu bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok iyinin kötüsü demeye çalışmıştım, yoksa android zaten best korea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yazilimdan kasit touchwiz custom samsung arayuzu o kadar, oda gelismis bayagi.. Donanim olarak hep top zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 baya gaz gelmişsin de s3 kötülemedik ki, alternatif falan sunduk karşılaştırma linki verdik, bence sen s3 almışsın diye fazla hassas yaklaştın olaya :) topiğin odak noktası s3 değil. kötü telefon da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 valla kararımı verdim neredeyse nexus,nexus 4 ( zaten alana kadar çıkar 4 ) veya xperia S ( yada çıkarsa T ) şu an için tek faktör şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu yazilim farkliligi olayi nedir onu anlamadim ben cahilim smart phonelarda zaten ayni OS degilmi android 4.1 sonucta birinin yazilimi otekinden nasil iyi olabilir baska biseylermi var ? s3 vs nexus icin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Samsung özelleştirmeler yapıyor ve geç çıkarıyor. Farkediyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu rom olaylari felan dedigimiz seyde o zaman samsungdan bagimsiz guncellemek osyi degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 motorolayi tek gecerim ozellikse ozellik saglamliksa saglamlik sıklıksa sıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Dynun said: baya gaz gelmişsin de s3 kötülemedik ki, alternatif falan sunduk karşılaştırma linki verdik, bence sen s3 almışsın diye fazla hassas yaklaştın olaya :) topiğin odak noktası s3 değil. kötü telefon da değil. yok ama bende alana kadar okuyordum mesjaları gazımı buraya akıttım :).ztn ilk sayfadan sonrasını okumadım. insanlar genelde markacılık yapıyorlar.objektif eleştiri olmuyor.yani kesin bir dille s3 alma mahmut al diyebiliniyor.bence böyle yeni telefon almada yardım isteyenlerin kararını etkileyecek şekilde net konuşmamak lazım sdf hani adam konuyu açmadan telefon almaya gitse samsung onun için hep kötü olarak kalıcak.belki gidip hakkaten başarısız bir telefon alacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 telefon: budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 HTC için; artilari, - Arayüzü diğerlerinin çok önünde. Görsellik olsun, kullanım olsun çok iyi. - Telefonlarin dizaynı güzel. - Kullanılan malzeme güzel. Samsung gibi plastik değil. eksileri, -High-end telefonuna desteği bir sonraki serisi çıkana kadar. En fazla 1 tane major update alırsın. -Türkiyeden alırsan Garanti diye bi şey yok. Teleservice ile çalışıyorlar. Bozulmaması için dua etmelisin. (bkz. Sikayetvar'daki Teleservice şikayetleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Şunu al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 pascalnouman said: motorolayi tek gecerim ozellikse ozellik saglamliksa saglamlik sıklıksa sıklık valla yazılım desteği sıfır. adamlar atrix'e ics çıkartacaz dediler eylül'ün sonunda ics'yi rafa kaldırdılar. xda'daki atrix kullanıcıları fena patladılar, sağlam sövdüler moto'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Motorola tank gibi telefon yapıyor ama sonrasına bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Suark said: vidyoda parçalamış resmen s, neden öyle? çünkü. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 'htc one s' e de bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sony'lerin pil ömrü rezalet diye okuyorum bi çok yerde. son 3-4 tanede durum nasıl bilmiyorum. sony'nin yeni tasarımını cok hoş buluyorum ben, tasarım ekibi çok iyi iş çıkarmış. htc'nin kaltesini bilmiyorum da tasarımlarını iğrenc buluyorum ben şahsen. çok kötü görünüyorlar la gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar