mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.haberturk.com/polemik/haber/789165-ocalan-neden-aclik-grevi-yapmiyor- baya net soru bence. burda da sırrı sakık'a sormuşlar aynı soruyu. cevab veremedi olmuş. http://www.haber7.com/televizyon/haber/945852-bdpli-sirri-sakiki-zora-sokan-ocalan-sorusu-izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 asıl soru neden öcalan'a hala yemek veriliyor olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu vatana ihanet eden ekmeği yediği yerden kurşunu yer sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Döve döve yedirirlerde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Cezaevinde apo için açlık grevi yapacak kadar gerizekalı insanların ölmesinden zerre üzülmem. Dağda geberen köpeklere ise hiç üzülmem. İnsan değilim ya o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 senin için bir kalp isteyecegim büyücüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Öcalan neden açlık grevi yapmıyor sorusu saçma bir soru. Öcalan açlık grevi yapsa ağzını açar zorla o yemeği tıkarlar, sağlıklı kalması için devlet elinden geleni yapar. Bir baba'nın haklı bir isyanı var, o insani bir duygu. Siyaseti, politikayı adam düşünecek değil oğlu söz konusu netice itibari ile. Tabii bu babanın haklı isyanının bir siyaset malzemesi olarak kullanılması ayrı ahlaki bir problemi beraberinde getiriyor. Türkiye'de belaltı siyaset vasıtası ile yönetiliyor yapacak hiç bir şey yok bu konuda. Onun dışında Açlık grevi Türkiye'de saçma bir eylem çünkü devlet kendi vatandaşını kendi yasalarına göre yaşamış, hiç bir suç işlememiş bir vatandaşını dahi umursamıyor hatta çoğunlukla bu insanların ölümünden sorumlu bana göre suçlu vatandaşlar devletin yargı sisteminde hesap vermiyor bazen verse de aklanıyor. Hal böyle olunca açlık grevini yapanlar boşuna yapıyor ancak yurtdışında duyulursa ses gelir, yurtiçinde kendi vatandaşını umursamayan devlet, isyan edeni hiç umursamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Laf söyledi balkabağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Öcalan açlık grevi yapsa "TECE HÖKÜMETİ YEMEK VERMİYİ" olur 2. gününde. Avrupa insan hakları mahkemesine kadar gider tipini silkelediklerim. Böyle iyi boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yapsa nolacak ki. tayyip ne diyor bakalım, "açlık grevi değil yeaa o arada su filan içiyolar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 paparnoz said: Öcalan neden açlık grevi yapmıyor sorusu saçma bir soru. Öcalan açlık grevi yapsa ağzını açar zorla o yemeği tıkarlar, sağlıklı kalması için devlet elinden geleni yapar. Bir baba'nın haklı bir isyanı var, o insani bir duygu. Siyaseti, politikayı adam düşünecek değil oğlu söz konusu netice itibari ile. Tabii bu babanın haklı isyanının bir siyaset malzemesi olarak kullanılması ayrı ahlaki bir problemi beraberinde getiriyor. Türkiye'de belaltı siyaset vasıtası ile yönetiliyor yapacak hiç bir şey yok bu konuda. Onun dışında Açlık grevi Türkiye'de saçma bir eylem çünkü devlet kendi vatandaşını kendi yasalarına göre yaşamış, hiç bir suç işlememiş bir vatandaşını dahi umursamıyor hatta çoğunlukla bu insanların ölümünden sorumlu bana göre suçlu vatandaşlar devletin yargı sisteminde hesap vermiyor bazen verse de aklanıyor. Hal böyle olunca açlık grevini yapanlar boşuna yapıyor ancak yurtdışında duyulursa ses gelir, yurtiçinde kendi vatandaşını umursamayan devlet, isyan edeni hiç umursamaz. Yazar burada aclik grevi yapanlar hakli, dagilin mi demis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ilk paragrafindan hicbirsey anlamadim, bu aclik grevi olaylarina uzak kaldim hic bilmiyorum belki ondandir. ama 2. paragraf dogru. normal bi protesto falan yapsan dayak yiyosun, issiz kaliyosun, okuyosan okuldan atiliyosun, hapse giriyosun, sanssizsan sert gelen bi tekmeyle/copla hayatini kaybediyosun. kimsenin de umrunda olmuyo. aclik greviyle en fazla polisin yapicagini kendi kendilerine yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yazar burada açlık grevi eyleminin Türkiye sınırları içerisinde saçmalığına değinmiş, objektif bir şekilde yaklaşmaya çalışmış, yazar pkk'ya sempati ile bakmıyor bunu da defalarca dile getirdi ama milliyetçi hezeyanlarla okunursa mesajın rahatsızlık vereceği de apaçık o başka bir konu. Onun dışında Açlık grevi bir eylem biçimi bir çok örgüt özellikle avrupa'da ira, eta, raf gibi örgütler bu tür eylemlere başvurdular, avrupa'da bu örgütlerin açlık grevleri kısmi başarı ile sonuçlandı diyebiliriz, burada asıl sorun örgütün illegalitesi veya kötülüğü değil, devletin insana verdiği değerdir. Açlık grevi motivasyon olarak karşıt iki bağımlıyı birbiri içinde barındırıyor. "Gebersin itler" yaklaşımı maalesef ki insani bir yaklaşım değil, bunu kabul etmek gerek.Ben demiyorum ki açlık grevinin amacına yönelik devlet her şeyi onasın kabul etsin ancak mevcut hükümetin bu duruma mantıklı bir politika üretmediği bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abicim bak açık açık yeniden yazıyorum; Gebersin itler. Başkasının canına kasteden mahluklara neden insani biçimde yaklaşayım? pkk terör örgütüdür, aktif olarak silah kullanan üyesi ile şehirde insan öldürmeleri için ortam yaratanlar arasında bir fark yoktur. Zamanında söylemediğimizi bırakmadığımız Çiller'i çok arıyorum şimdi. Hükümet politikası mantıklı değil demişsin. Adamların 2 talebi var 1-bebek katilinin şartları iyileştirilsin 2-anadilde eğitim. bunları vermezseniz bırakmayacağız diyorlar. Nasıl politika izleyeceksin bunlara karşı? Buna karşı politika olmaz zaten terör örgütünün amacı kaos yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Tenekeadam said: Cezaevinde apo için açlık grevi yapacak kadar gerizekalı insanların ölmesinden zerre üzülmem. Dağda geberen köpeklere ise hiç üzülmem. İnsan değilim ya o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 50. gündeymiş, niye kimse gebermedi ? Gebermiceklerse niye yapıyorlar? Biz niye kale alıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 açlık grevi çok entresan bişi sözde ölmekle tehdit ediyosun ama ölmemek için şekerli su içiyosun felan show uzun sürsün daha çok ilgi çeksin diye amaç ölmek değil yane katı yemek yemiyoruz sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 açlık grevinde amaç ölmek değil ki zaten, direniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yani. Amaç ölerek tepki çekmek olsa benzin döküp yakarlar kendilerini misal. Bunda amaç mümkün olduğunca uzun süre gündemde kalıp soruna dikkat çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu mahkumlar terörist başı serbest kalsın diye aç kalıyorlar. sözde sanacılarda bunalra destek veriyor . Şebnem Sönmez, Mustafa Alabora, İlkay Akkaya, Filiz Türkali, Fırat Tanış, Orhan Alkaya, Eşber Yağmurdereli, Celal Başlangıç, Ferhat Tunç, Orhan Aydın, Bilgisu Erenus Nur Süer ve Reis Çelik bu adamlar demekki terörist başının serbest kalmasını ıstıyor . burda mustafa alabora yı ben adam sanırdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 verdiğin isimleri, sözde sanacı (?) / sanatçı(?) mı demek istedin tam bilemiyorum ama fark etmiyor şu çerçevede, böyle bir söylemle yargılaman biraz cehalet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bursada yemedi tutmak bakınız 4gündür bursada yaşananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Çok fazla ezber söylem, çok az analitik düşünce, çok az fikir var su 2 sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 BonePART said: açlık grevi çok entresan bişi sözde ölmekle tehdit ediyosun ama ölmemek için şekerli su içiyosun felan show uzun sürsün daha çok ilgi çeksin diye amaç ölmek değil yane katı yemek yemiyoruz sırf amac olmek değil zaten, amac protesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Onlarin yemediklerini hayvanlara versinler. Sevaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar