Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Ya o güce denge geyiğinin Allah belasını versin zaten

Ortalıkta Sith yok, heryer Jedi - BU ÇOCUK GÜCE DENGE GETİRECEHHH -

eee nasıl olacak? Yani Anakin in Dark Side olmama olasılığı var mı, varsan baksan ekşisözlükte kesin başlığı da vardır star wars taki inanılmaz mantık hatası diye.

Bu çocuk güce denge getirecek, karanlık taraf yok, o zaman bu çocuk nereye eklenecek? Beşiğinde boğmaları gerekirken bok yiyorlar, olaylar gelişiyor. Star Wars özet.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gün kalabalığında gidip rahatsız bir şekilde izlemek istemiyorum biraz sakinleşince rahat bir şekilde izlemesi daha iyi oluyor, bu seferde kesin bir yerlerden spoiler yiyosun beklerken, ya bir yere basınca karşına çıkıyor yada boş boğazın birine denk geliyosun mok ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle bir şey duydum.

SPOİLER ALERT ALERT

Ren şövalyeleri denen birligin bir ustası var bilinmeyen. Güçlü bir sith. Bunun için Lukun ögrencisi ve Han- Leia nın oglu deniyor. Luke onu karanlıga kaptırınca kendi kendine inzivaya çekiliyor . O esnada da güç potansiyeli olanalr çıkmaya başlıyor. Chewei'nin kolunu kaybedecegi söyleniyor. ren ile finin kapışmasını ise luke ayıracak denmiş. Abrahamsın asıl niyeti bu 3 filmden sonra yeni jenerasyon ile 6 lık bir film yapmakmış.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...