-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hayır marvel ve star wars yani anlatamıyorum içimdeki burukluk mu desem, öfke mi desem, aman siktir et peak yaptıkları zamanlarını gördüm her ikisi için de bundan sonrası sevgimi değiştirmez mi desem bilemiyorum. bari warner bros falan olsaydı amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çekimler başlamış http://i.imgur.com/YMMUn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sadece return of the Jedi'in 20-30 yil sonrasinda gececek bilgisinden yola cikarak YUUZHAN VONG irki ve savaslari olacagi tahminleri almis yurumus. Iyi bisey mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 orospuçocukları NO WAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi hayır disney.. sakın.. süğlaleni siktirtme disney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ahaha tepki iyiymiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 edit medit yok gençler lucas için de disney için de içimden geçenler bu ne eksik ne fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 büyük markaların büyük marka olarak kalması gerektiğine inanıyorum ben. bugün nike ve adidas birleşirse de olay olur, bmw ve mercedes ile birleşirse de olay olur. çıkardıkları ürünler de eminim iyi olur. fakat o markanın, üstünde nike yazan, bmw vs. artık yer etmiştir insanların kafasında, o markaya bağlı olan, kendilerine yakın hissettikleri şeyler gören insanlar vardır. onlar ister ki o marka ilelebet sürsün gitsin kendi çatısı altında, isterse başka bir markanın bütün işçilerini ve genel yönetimini bünyesine katsın, ama o marka, o sembol kalsın isterler. benim için marvel ve star wars (lucasfilms) bunların en başlarında gelen markalardandı. disney hater'ı bir insan değilim, disney filmleriyle büyümüş bir insanım. fakat bırakalım disney disney'liğine devam etsin, marvel marver'lığına, sw de sw'liğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 adamlar yıllarca parayı götürdü,devam ediyolar değisen bi sey yok yani,kızmayın o kadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 neyin tribine giriyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi niye disneye kızıyonuz ki. param olsa lucas bana da satsa bende alırım. lucas doyamamış paraya yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Suark said: kimsenin ölmediği bi starwars hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çekilsin abi, izlesek ya? sanmıyorum bok edebileceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 starwars un izlemediğimiz gizli filmleri falan mı var ? genel olarak baktığında kötü olan bir seriye yeni film çekilmesine neden karşı cıkılıyor anlamıyorum starwars evrenine hayran olabilirsin ayrı ama sinemada bakarsan kötü.fanboyların sevinmesi gerekir yani. film kötü olursa degişen birşey olmaz ama ya iyi olursa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 plebler şokta http://i.imgur.com/Z1RYv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 "peanuts" serisinin tim burton tarafından yeniden uyarlandığını düşün ikisi de kendi kulvarında iyi olan iki farklı klasikleşmiş (yada klasikleşme yolunda) kültürel öğenin bir araya geldiğini ama ortaya çıkan şeyin kültürel bir "abomiantion"a dönüştüğünü nutellalı ekmek üstüne salam koyup yemek gibi rembrant'ın empresyonist bir tablo yapması nazım hikmetyin kaleminden kapitalist sermayenin övülmesi bir uzak doğulunun oryantal dans sergilemesi gibi çirkin, sadece çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya böyle bıdı bıdı ediyorum da gidip izlicem yani o başka bişey, herkes izleyecek tabi. ama ama ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lucas para için seriyi daha önce piç etmemiş gibi abi neyi savunuyosunuz ki star wars evrenini cidden star wars evreni yapan extenden universe ve yazarlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 istersek dibine kadar hür fikirlere ve değişikliklere açık olalım bazı şeylerin bir sınırı var ve bildiğimiz dünya bu sınırlardan oluşuyor zevkler ve renkler tatışılmaz ama lütfen yani, disney ve sw evreni disney kurallarına göre çekilecek bir sw filmi bitmesi gereken yerde bitmiş bir seriden sinekden yağ çıkarırcasına sıkılmasına bile bir şey diyemem en nihayetinde ticarettir birileri bu işten ekmek yiyecektir ama şu "çirkinlik" dünyaya gelmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çok ilginç, 10 yaş civarı sw ürünlerinde patlama olur kesin:) önce şu bounty hunter dizisini bi yapsınlar ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Disney devasa bi medya sirketi, pixarla marvel da disneyin, disney için baya mantikli bi hareket ama lucasfilmsi tamamen satmak nasi bi kafa onu anlamak guc, hani aclik da degil bu artik bambaska Bisey, koymusum star warsa, zaten akla gelebilicek herseyde kullanildi, bundan sonra da cok farkli bisey olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lucas emeklilik parasını çıkarıo işte yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 30 kez c/p leyim de topic kendine gelsin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar