Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

büyük markaların büyük marka olarak kalması gerektiğine inanıyorum ben. bugün nike ve adidas birleşirse de olay olur, bmw ve mercedes ile birleşirse de olay olur. çıkardıkları ürünler de eminim iyi olur. fakat o markanın, üstünde nike yazan, bmw vs. artık yer etmiştir insanların kafasında, o markaya bağlı olan, kendilerine yakın hissettikleri şeyler gören insanlar vardır. onlar ister ki o marka ilelebet sürsün gitsin kendi çatısı altında, isterse başka bir markanın bütün işçilerini ve genel yönetimini bünyesine katsın, ama o marka, o sembol kalsın isterler.

benim için marvel ve star wars (lucasfilms) bunların en başlarında gelen markalardandı. disney hater'ı bir insan değilim, disney filmleriyle büyümüş bir insanım.

fakat bırakalım disney disney'liğine devam etsin, marvel marver'lığına, sw de sw'liğine.
Sosyal ağlarda paylaş

starwars un izlemediğimiz gizli filmleri falan mı var ?

genel olarak baktığında kötü olan bir seriye yeni film çekilmesine neden karşı cıkılıyor anlamıyorum

starwars evrenine hayran olabilirsin ayrı ama sinemada bakarsan kötü.fanboyların sevinmesi gerekir yani.

film kötü olursa degişen birşey olmaz ama ya iyi olursa ?
Sosyal ağlarda paylaş

"peanuts" serisinin tim burton tarafından yeniden uyarlandığını düşün

ikisi de kendi kulvarında iyi olan iki farklı klasikleşmiş (yada klasikleşme yolunda) kültürel öğenin bir araya geldiğini ama ortaya çıkan şeyin kültürel bir "abomiantion"a dönüştüğünü

nutellalı ekmek üstüne salam koyup yemek gibi

rembrant'ın empresyonist bir tablo yapması

nazım hikmetyin kaleminden kapitalist sermayenin övülmesi

bir uzak doğulunun oryantal dans sergilemesi gibi

çirkin, sadece çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

istersek dibine kadar hür fikirlere ve değişikliklere açık olalım bazı şeylerin bir sınırı var ve bildiğimiz dünya bu sınırlardan oluşuyor

zevkler ve renkler tatışılmaz ama lütfen yani, disney ve sw evreni

disney kurallarına göre çekilecek bir sw filmi

bitmesi gereken yerde bitmiş bir seriden sinekden yağ çıkarırcasına sıkılmasına bile bir şey diyemem en nihayetinde ticarettir birileri bu işten ekmek yiyecektir ama şu "çirkinlik" dünyaya gelmemeli
Sosyal ağlarda paylaş

Disney devasa bi medya sirketi, pixarla marvel da disneyin, disney için baya mantikli bi hareket ama lucasfilmsi tamamen satmak nasi bi kafa onu anlamak guc, hani aclik da degil bu artik bambaska Bisey, koymusum star warsa, zaten akla gelebilicek herseyde kullanildi, bundan sonra da cok farkli bisey olmicak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...