muz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Keep your hips low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 şurda world rank 1kyken DS hc contenti te first olarak bitirdiniz diye yapmadığınız şey kalmadı TR FIRST LOLOL C'MON CATA spamlediniz adamlar oyun bile oynamazken hayır yaptıgınızda hep komikti firelands tierde aranızda dünya'nın farkı varken yaptınız bide buun şimdi herkes yoluna baksın trollemeyin demek. C'MON LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 e-sport değil birşey değil, bu işten ciddi para kazansanız anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 para kazanılmazsa e-sport sayılmıyor mu? bilmedigimden soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Çok sıktınız, yeter. Paticik sizin tartışma alanınız değil. Gidin kendi guild forumlarınızda tartışmanızı sürdürün. Buradaki kimse sizin dramalarınız ile ilgilenmiyor, komik duruma düşüyorsunuz. Son uyarıdır, sürdüren her kimse gerekeni yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 wcg'ye (veya baska bir turnuva organizasyonu) wow arena kategorisi sokarlar, sen de orada yarisirsan esport oluyor. obur turlu oyun oynamis oluyorsun. gotumden salladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Gangren said: Buradaki kimse sizin dramalarınız ile ilgilenmiyor Şu tespit nasıl hatalı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 nasıl hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Valla hergun girip bakiyorum bi HBO dizisi havasi var, dizi olsa ödül alır bi sürü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amorpho Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Valla okurken bi orta boy popcorn bitirdim. Bence çok heyecanlı. Geçenlerde bi arkadaş ctrl-f4 ve space tuşlarını 5M'den headshot yapacağını iddia etmişti, o konuyu bulamadım. Silindiyse çok yazık olmuş. what a shame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amorpho Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bu arada yukarda bi arkadaş kimse sizin dramalarınızla ilgilenmiyor yazmış. Accountumu sırf bu düşünceye karşı olduğumu belirtmek için yeni açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 axedice said: Gangren said: Buradaki kimse sizin dramalarınız ile ilgilenmiyor Şu tespit nasıl hatalı belli değil. Aynen, ben WoW oynamıyorum mesela ama WoW bölümüne sadece drama için giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne su oyunu nede npc kesip esport AGA diye ovunenleri anlamadım bir turlu sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hexadecimal said: ne su oyunu nede npc kesip esport AGA diye ovunenleri anlamadım bir turlu sdfsdfsdf Doğru hakkaten anlamamışsın. E-sport denen kısım Arenalar daha çok, orada da NPC pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guild kavgası da olmasa wow topiğinde bitek benim UI mesajları var zaten WE WANT DRAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sequo said: Resmi olarak 10M progresse dönülmüştür arkadaşlar. Intent artık 10M olarak yoluna devam edecektir. Buda olmazsa 5M e dönersiniz artık. Gerçi orda da challenge mode lar sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ayıp ya bu kadar da yapılmaz ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 10 gündür hergün bir umutla gelip kontrol ediyorum ama yeni birşey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 GladricSpirit said: 10 gündür hergün bir umutla gelip kontrol ediyorum ama yeni birşey yok :( :( Normal değilde Heroic progresslere dün itibari ile başladık. Dün bütün gün Zorlok denendi ama olmadı %10 da wipe geliyor genelde. 10M yapiyoruz 1 kişinin halkadan ölmesi sonucu wipe oluyor çok fazla CR şansıda yok. Bugün inşallah kesicez ve gerisi gelecektir diye umuyoruz bizde. Zorloku normal kesip diğer bosslara da geçmek istemiyoruz. Zorlok kesilmezse diğer progressler haram bize. Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta. Sadece Zorlok deneyecek kesene kadar. Sonrası inşallah çorap söküğü gibi gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ondan önceki hafta da %90 kesmiştiniz ama olmamıştı :( arenadaki başarılarının devamını dileriz severek takip ediyoruz. 1550+ top bracket videoları heyecan ile bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sequo said: Bugün Will of the Emperor deniyoruz ve %90 başarılı olup 6/6 heroic olarak bu haftayı bitireceğiz. Sequo said: Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta. :D olsun %9 da olsa progress progress'tir zor'lok'ta başarılar. sen de haklısın tek combat res olunca zor. bizde 3 combat res olmasa biz kesemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
momomo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Round 2 - FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ragefreakyo said: ondan önceki hafta da %90 kesmiştiniz ama olmamıştı :( arenadaki başarılarının devamını dileriz severek takip ediyoruz. 1550+ top bracket videoları heyecan ile bekliyoruz. Ragefreak hiç tuzağına düşmeden al healarını yanına wargame akar diyorum. Daha iyi olduğunu düşünüyorsan ben karşımda seni görmekten gayet zevk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Sertcocuk said: Sequo said: Bugün Will of the Emperor deniyoruz ve %90 başarılı olup 6/6 heroic olarak bu haftayı bitireceğiz. Sequo said: Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta. :D olsun %9 da olsa progress progress'tir zor'lok'ta başarılar. sen de haklısın tek combat res olunca zor. bizde 3 combat res olmasa biz kesemezdik. Başarıların için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 obaa monglow arena gelin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar