Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şurda world rank 1kyken DS hc contenti te first olarak bitirdiniz diye yapmadığınız şey kalmadı TR FIRST LOLOL C'MON CATA spamlediniz adamlar oyun bile oynamazken hayır yaptıgınızda hep komikti firelands tierde aranızda dünya'nın farkı varken yaptınız bide buun şimdi herkes yoluna baksın trollemeyin demek.

C'MON LOL.
Mesaj tarihi:
Çok sıktınız, yeter. Paticik sizin tartışma alanınız değil. Gidin kendi guild forumlarınızda tartışmanızı sürdürün. Buradaki kimse sizin dramalarınız ile ilgilenmiyor, komik duruma düşüyorsunuz.

Son uyarıdır, sürdüren her kimse gerekeni yapılacak.
Mesaj tarihi:
Valla okurken bi orta boy popcorn bitirdim. Bence çok heyecanlı.

Geçenlerde bi arkadaş ctrl-f4 ve space tuşlarını 5M'den headshot yapacağını iddia etmişti, o konuyu bulamadım.

Silindiyse çok yazık olmuş.

what a shame...
Mesaj tarihi:
Bu arada yukarda bi arkadaş kimse sizin dramalarınızla ilgilenmiyor yazmış. Accountumu sırf bu düşünceye karşı olduğumu belirtmek için yeni açtım.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Gangren said:

Buradaki kimse sizin dramalarınız ile ilgilenmiyor

Şu tespit nasıl hatalı belli değil.

Aynen, ben WoW oynamıyorum mesela ama WoW bölümüne sadece drama için giriyorum.
Mesaj tarihi:
hexadecimal said:

ne su oyunu nede npc kesip esport AGA diye ovunenleri anlamadım bir turlu sdfsdfsdf

Doğru hakkaten anlamamışsın. E-sport denen kısım Arenalar daha çok, orada da NPC pek yok.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Resmi olarak 10M progresse dönülmüştür arkadaşlar. Intent artık 10M olarak yoluna devam edecektir.

Buda olmazsa 5M e dönersiniz artık. Gerçi orda da challenge mode lar sıkıntı olabilir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
GladricSpirit said:

10 gündür hergün bir umutla gelip kontrol ediyorum ama yeni birşey yok :(

:( Normal değilde Heroic progresslere dün itibari ile başladık. Dün bütün gün Zorlok denendi ama olmadı %10 da wipe geliyor genelde. 10M yapiyoruz 1 kişinin halkadan ölmesi sonucu wipe oluyor çok fazla CR şansıda yok.

Bugün inşallah kesicez ve gerisi gelecektir diye umuyoruz bizde. Zorloku normal kesip diğer bosslara da geçmek istemiyoruz.

Zorlok kesilmezse diğer progressler haram bize. Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta. Sadece Zorlok deneyecek kesene kadar.

Sonrası inşallah çorap söküğü gibi gelecektir.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Bugün Will of the Emperor deniyoruz ve %90 başarılı olup 6/6 heroic olarak bu haftayı bitireceğiz.

Sequo said:

Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta.

:D

olsun %9 da olsa progress progress'tir

zor'lok'ta başarılar. sen de haklısın tek combat res olunca zor. bizde 3 combat res olmasa biz kesemezdik.
Mesaj tarihi:
Ragefreakyo said:

ondan önceki hafta da %90 kesmiştiniz ama olmamıştı :( arenadaki başarılarının devamını dileriz severek takip ediyoruz. 1550+ top bracket videoları heyecan ile bekliyoruz.

Ragefreak hiç tuzağına düşmeden al healarını yanına wargame akar diyorum. Daha iyi olduğunu düşünüyorsan ben karşımda seni görmekten gayet zevk alırım.
Mesaj tarihi:
Sertcocuk said:

Sequo said:

Bugün Will of the Emperor deniyoruz ve %90 başarılı olup 6/6 heroic olarak bu haftayı bitireceğiz.

Sequo said:

Willi keseceğimizden %99 emin olmamıza rağmen hiç denemedik ne geçen hafta ne bu hafta.

:D

olsun %9 da olsa progress progress'tir

zor'lok'ta başarılar. sen de haklısın tek combat res olunca zor. bizde 3 combat res olmasa biz kesemezdik.

Başarıların için teşekkür ederim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...