Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intent Guild Başlığı


Sequo

Öne çıkan mesajlar

Değerli Paticik üyeleri,

Guild Intent Cataclysm sonunda kurulmuş bir türk guildidir. Cataclysm de Catastrophe guildinin oyunu bırakmasıyla birlikte TR First Dragon Soul yapmış bir guilddir.

Yeni kurulup böyle bir başarı elde ettikten sonra heycanına yenik düşüp "World best turkish guild" adı altında konu açmış ve tepkilere maruz kalmıştır. Daha sonradan bu yaptığının hoş olmadığını anlamıştır.

Bu yüzden sizden ricam lütfen bu şekilde konuyu trollememenizdir. Şimdiden teşekkürler.

MOP'a 25M başladık ve ilk 2 bossu heroic mode kesebildik. Yanlız guild içerisinde oluşan bir takım sorunlardan sonra (guildden ayrılan oyuncular, vs) 25M progresse istediğimiz gibi devam edemedik. Daha doğrusu 15 gün gibi bir süre progress yapamadık.

Bunun üzerine bayram tatili ile birlikte 1 haftalığına 10M devam etme kararı alıp dün gece itibari ile heroic 5/6 sonuç aldık.

Bugün Will of the Emperor deniyoruz ve %90 başarılı olup 6/6 heroic olarak bu haftayı bitireceğiz.

Güncel değerlerimiz aşağıdaki şekildedir.
world: 177
EU: 122
EU English: 47
realm: 2
Score: 3586.10

Önümüzdeki hafta ile birlikte tekrardan 25M yapmak istiyoruz ve tekrardan progress yapamama pahasına olsa bile.

Amacımız dostluk çerçevesinde progress yapıp Catastrophe ye güzel bir rakip olma isteğidir. İnşallah yeni gelen raidlerde 25M kadromuzu tekrardan şekillendirip etkili bir rakip olabiliriz.

Bu arada Catastrophe guildini aldığı başarı üzerine en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Herkese saygılar
http://www.guildintent.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muz said:

Content e 10m olarak başlasaydınız sizce ilk 24 e girebilirmiydiniz?


Bu biraz "ninemin bıyığı olsa dedem olurdu" gibi olmuş. Yapılmamış, yada olmamış şeyler üstüne yorum yapmak çok yanlış olur.

Ayrıca şunuda şöyle düşünmek lazım. Paragon 10M World first yaptı ama herkes Methodu konuşuyor. Kısaca 25M yapılan her progress 10M yapılan progressden daha üstündür.

İnşallah açıklayıcı olabilmişimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:


Bu biraz "ninemin bıyığı olsa dedem olurdu" gibi olmuş. Yapılmamış, yada olmamış şeyler üstüne yorum yapmak çok yanlış olur.



Halbuki seversin sen olmamış şeylerin üstüne yorum yapmayı ama işine gelmeyince yanlış oluyor sanırım.

En azından 10-25 yorumunda hakkını teslim etmek gerekir, doğru düşünüyorsunuz.

İntent guildine en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Yeni kurulup böyle bir başarı elde ettikten sonra heycanına yenik düşüp "World best turkish guild" adı altında konu açmış ve tepkilere maruz kalmıştır. Daha sonradan bu yaptığının hoş olmadığını anlamıştır.


En azından hatanızı anlayabilmiş ve kabullenebilmişsiniz. Bu '' TR firstten '' daha değerli bir başarı.

Progressinizde de başarılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında attığı postlar ile tüm paticik üyelerini kendisinden ve guildinden soğutmuş birisinin açtığı başlığın altına atılan iğneleyici postların anında moderatörler tarafından kaldırılması enteresan.

kendileri dragon soul'u tamamladıklarında TR first muhabbetini defalarca burada gerek milletin yüzüne çarparak, gerek bel altından vurarak çeşitli şekilde üste çıkma çabası sarfettiler.

fakat o zaman serbest dalda güreşi benimseyen kendileri, progress'ta geriye düşünce grekoromen dalda güreşmeyi tercih eder, yüze ve bel altına vurmayı kabullenemez oldular. hoş, forum moderatörü olsam ben de kendi forumumda kavga çıkmasını istemem. ama hakaret ve küfür olayına girmeden yapılan tartışmaların forumlarda var olması gerektiği taraftarıyım ki dışarıdan takip edenler tartışan iki taraf hakkında daha net fikir sahibi olsunlar.

maksadım tartışma yaratmak değil; madem sözü geçen guild tanıtılmış, ben de bu guildi tanıdığım kadarıyla, tanımayanlara tanımaları için bildiklerimi ve tespitlerimi paylaşmak istiyorum.

Intent guildi, ortalamanın üzerinde PvE tecrübesine sahip oyunculardan oluşmakla birlikte, ellerindeki kısıtlı oyuncu kadrosu sebebiyle yakın gelecekte top 30'a giremeyecek bir guilddir. Kadrosu gayet kalabalık olmasına rağmen Garalon'u normal modda kesecek 25 kişi toplayamadıklarından dolayı, kendilerinden bir açıklama gelmedi fakat (tahmin ediyorum) 10m progress'e dönmüşlerdir.

Officerları ve Raid liderleri Lewo'nun ağır başlılığı ve guild masterları Sequoyah'ın hırsı şahsen takdirimi kazanmış olsa da, en ufak tartışmada Sequoyah'ın "telefon numaranı ver, telefondan yüzüme söyle" ve "küçük tepeleri ben yarattım" tarzı tavırları ve bana karşı kullandığı hitap şekli olan "yavşak" kelimesi beni kendisinden ve nickname'inin altında yazan INTENT isminden soğutmuştur.. Kendisiyle telefonda konuşsam yapacağım muhabbet tabi ki fb gs değil, WoW muhabbeti olacaktır fakat tercih ettiği item'lardan anladığım kadarıyla kendisiyle WoW hakkında konuşacağım hiçbir şey yoktur.

Progress sırasında rank kovalarken "Stars kesmiş hadi beyler biz de keselim" ya da "Loot FTW enrage görmüş, focus beyler hadi" şeklinde gazlanmak yerine "Intent %3'teymiş, hadi beyler" şeklinde gazlanmayı şahsen tercih ederim. Ama kendileri bende ve guildimde öyle bir imaj bıraktılar ki mumble'dan birisi "Intent %3'teymiş beyler" dediğinde kahkahalar kopuyor.

Benim ve guildimin Intent oyuncuları ile hiçbir problemi yoktur. Hatta olursa guildimize başvuracak Intent oyuncularına kesinlikle antipatik bir şekilde tavır alınmayacağına eminim.

Intent adı geçen yaptığım videoların tek sorumlusu Sequoyah'tır. Content başlamadan önce yaptığım, herhangi bir alaycı ya da aşağılayıcı içeriği olmayan altyazılı videodan dahi nem kapmış olup, bu konudaki iştahımı kendileri kabartmıştır. Ayrıca başka bir forumda yaptığı "contente 10m başlasak belki catastan önce 6/6 yapardık" şeklindeki yorumundan 2 gün sonra burada "backpedal" yapması, bana yeni bir video için ilham kaynağı olmuştur.

Velhasıl, wall of text için özür dilerim. Belki Intent guildini trollemelerimizle bunaltmış olabiliriz ama bizde troll bitmez, uslu durursanız kimse size bulaşmaz. Intent guildine HARBİDEN başarılar ama Sequoyah guild master iken Allah paticik ailesini Intent'in TR First'lerinden korusun demekten kendimi alamıyorum .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sertcocuk said:

Kendisiyle telefonda konuşsam yapacağım muhabbet tabi ki fb gs değil, WoW muhabbeti olacaktır fakat tercih ettiği item'lardan anladığım kadarıyla kendisiyle WoW hakkında konuşacağım hiçbir şey yoktur.


Şu çok ağır olmuş ya. Keşke bu kadar sert girmeseydin. Hani cevap veremiyor zaten ama olsun ayıp yine de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışma çıkmaması adına cevaplardan uzak kalıyorum. Bence iki tarafta saçma olan bu tartışmalardan sıkıldı hemde çok.

Resmi olarak 10M progresse dönülmüştür arkadaşlar. Intent artık 10M olarak yoluna devam edecektir. Her türlü yapıcı yada yıkıcı eleştiriye açığız problem yok ama kişisel cevap vermeyeceğim çünkü yıprandık.

Önümüzdeki progresslere yoğunlaşmak istiyoruz.

Bu husustada tüm Türk guildlerine başarılar diliyoruz.

Dipnot: Ben hiç bir zaman contente 10M başlasaydık x guildini geçerdik demedim. Contente 10M başlasaydık daha iyi bir rakip olabilirdik dedim. Sırf yanlış anlaşılmasın diyede 25M yapılan progress > 10M dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O cümleye baktığım zaman kesin bir itam göremiyorum altını çizerek belki diyorum ve ne kadar emek verdiğinizden bahsediyorum.

Orada ki cümleyi 100 kişi okusa Intenti değil X guildinin verdiği emeğin daha fazla olduğundan bahsettiğimi anlayacak kapasitededir şahsen. Yada en azından ben o şekilde yazdım.

Ama inatla tartışma ortamı yaratmak istediğiniz için kendinize göre yorumlayıp kendinize göre trollemeye calışıyorsunuz.

Aynı kategoride kendi guildinize ait bir konu bulunuyor lütfen orada devam edin benim o konuda herhangi bir mesajım yok.

Bu konuda tartışma ortamı istemiyorum. Lütfen saygı gösterin. Son kişisel cevabımdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...