barnacle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aynı kafayı şu bizim videodada görmüştüm http://www.youtube.com/watch?v=aB65AdyVnjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 internet büyük lüks ya bu millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Vidar said: said: hahaah videoyu koyana sokim ben hemi alt yazidakilerin hic biri dogru degil ben almanyada yasiorum almancam su gibi, bütün yazdiklari yalan Türkiye ile ilgili bi sikim demiyor adam AAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Vidar said: said: hahaah videoyu koyana sokim ben hemi alt yazidakilerin hic biri dogru degil ben almanyada yasiorum almancam su gibi, bütün yazdiklari yalan Türkiye ile ilgili bi sikim demiyor adam abi aahhhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Hahahah video güzelmiş , yavrunun yandaki kızı teselli sahnesi çok iyi olmuş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Vidar said: said: hahaah videoyu koyana sokim ben hemi alt yazidakilerin hic biri dogru degil ben almanyada yasiorum almancam su gibi, bütün yazdiklari yalan Türkiye ile ilgili bi sikim demiyor adam bu ne lan ahahah. çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ciddi olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2 raketi 2 rekat anlayıp gelmiş. Yeni tenis federasyonu başkanımız hayırlı olsun... https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/604015_483886888318094_975366570_n.jpg said: Osman Tural (d. 12 Temmuz 1964, Alaçam, Samsun, Türkiye), Türk bürokrat. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Durağan, Alacakaya, Yedisu, Karaisalı Kaymakamlıkları, Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı yaptı. 2003 yılında PTT Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 7 Haziran 2005 tarihi itibari ile PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Üstelik yeni başkan tenise de yabancı değil, https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/319046_483893864984063_1442425298_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 adam kartonet kadar iğreti duruyor ya fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bi Agassi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Viktor said: sunu 2009 da yaptim, yaptigim sene 200 u gecmedi simdi birden patlamis, deli gibi mail geliyo yutub dan "para kazanmak istiomusunuz videodan?" filan diye, 301 mantikli gelio yorumlarda ayri muhtesem, direk bir mindfuck vakasi olusturmayi basarmisim ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=1hn-5bea9PA "hahaah videoyu koyana sokim ben hemi alt yazidakilerin hic biri dogru degil ben almanyada yasiorum almancam su gibi, bütün yazdiklari yalan Türkiye ile ilgili bi sikim demiyor adam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 işte bu yüzden gelişmiyor bu ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 goldbären said: işte bu yüzden gelişmiyor bu ülke ne alakası var kaçtane danimarkalı tenisçi var bi sürü afrikalı zenci tenisçi var hepsi üçüncü dünya ülkesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ona demedim ben. adam aynı yorumu ellinci kez kopyalamış ona dedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 DarKRideR said: Üstelik yeni başkan tenise de yabancı değil, https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/319046_483893864984063_1442425298_n.jpg Sanki photoshopla yapistirmislar baskani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hakikaten o nasıl bir poz. Yani etrafım güzel uzun yapılı kızlarla çevrili, bende self confidence sıfır+bu kızlar bana değmesin diye iyicene sıkışayım kombosu bir poz olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sağdan üçüncü kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 stosur ama kimseye yar etmem onu... geçen senekinden bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Arkadaki beyazlinin memesi baskana degince , baskanin titreyerek assadf. Baska izahi yok o fotonun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam adeta bir kapıcı gibi lan sdf hiç yakışmamış fotoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DarKRideR said: 2 raketi 2 rekat anlayıp gelmiş. Yeni tenis federasyonu başkanımız hayırlı olsun... https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/604015_483886888318094_975366570_n.jpg said: Osman Tural (d. 12 Temmuz 1964, Alaçam, Samsun, Türkiye), Türk bürokrat. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Durağan, Alacakaya, Yedisu, Karaisalı Kaymakamlıkları, Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı yaptı. 2003 yılında PTT Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 7 Haziran 2005 tarihi itibari ile PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır. abi her bademe laf etmek içinde etmeyin önyargılı şekilde. adam bildiğim kadarıyla yıllardır tenise ilgili bir adam baya. tip falso tabi belli etmiyo yapacak bişey yok sdf. ha tabi badem olmasa oraya gelemezdi şu an o ayrı. futbol federasyonu başkanları futbolcu, teknik direktör mü oluyor? haluk ulusoy, hasan doğan, mahmut özgener veya takım başkanları hepsinin cvsi böyle yazdığın zaman mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam ne zaman ilgilenmis tenisle hayatı memurlukla gecmis anca tv den izlemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yok abi baya oynuyo bildiğim kadarıyla adam ahaha. adamın omuzlar geniş, boyun minik o yüzden öyle keko duruyo. heybetli bi adam aslında bak tenis dergilerinde falan vardı adam yani bir kaç yıl önce. baya seven, oynayan hatta tenis için uğraşan bi adam bu http://wap.ajansspor.com/haber.asp?ID=272883 cemaatten başa gelecekse böyle adamlar gelsin ben razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 tenis bu adama emanet http://www.youtube.com/watch?v=kgAXKH6plts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar