Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruby Sparks ( 2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
little miss sunshine, kikujiro ile birlikte favori filmim. O nedenle baya büyük beklentiyle izledim.

Bu film de baya güzel. İzlerken aklıma sürekli başka filmler geldi konu benzerliği nedeniyle ama yine de gayet güzel bir senaryosu var.

8/10
Mesaj tarihi:
filmi ben beğenmedim. nerd bait olmuş tam.

hayalindeki kızı bulsan o bile gider alt mesajı var. en sonu hepten kötü zoraki mutlu son olmuş falan. eleman fazla tripli. ne bileyim başında bi kere yapmacık gelince hep eleştirel gözlükle izledim kalanını. gene de siz forever alonların niye sevdiğini anlayabiliyorum.

Mesaj tarihi:
goldbären said:

hayalindeki kızı bulsan o bile gider alt mesajı var. en sonu hepten kötü zoraki mutlu son olmuş falan. eleman fazla tripli. ne bileyim başında bi kere yapmacık gelince hep eleştirel gözlükle izledim kalanını. gene de siz forever alonların niye sevdiğini anlayabiliyorum.

la olay hayalindeki kızı bulsam o bile gider değil, karşındakini sürekli hayalindeki gibi değiştirmeye çalışırsan olmaz fikri.

Mesaj tarihi:
goldbären said:

bir filmin mesajı ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi pes yani
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

izliyorum su anda oyle berbat ki su ana kadar. bekliyorum sonunu, su ana kadar 3/10..

oyle boyle degil yani.

sonunda ne olur bilemem tabii.

Kanuni said:

7/10 oldu dicemde genede hafif baydi.

metafor guzel ama gereginden uzun film.

tükürdüğümü yalamam demiş
Mesaj tarihi:
esas oğlan o kadar gerçek dışı zorlama yaratılmış ki peşinden nasıl bir konu/mesaj eklersen ekle kurtarmaz olmuş. hani kek yapıcaksın, şekeri kusmukla çırparsın sonra en güzel unu kakaoyu falan katarsın tam ayarında pişirirsin falan ama yine de kekin yenmez... onun gibi.
  • Yeni Oluştur...