Loxias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dreagloth said: İzledim şimdi, rahat 7/10 alır.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 little miss sunshine, kikujiro ile birlikte favori filmim. O nedenle baya büyük beklentiyle izledim. Bu film de baya güzel. İzlerken aklıma sürekli başka filmler geldi konu benzerliği nedeniyle ama yine de gayet güzel bir senaryosu var. 8/10
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 film ekiminde izlediydim bunu. gözel film. ama bende öle bi güç olsa çok daha ilginç şeyler denerdim.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 filmi ben beğenmedim. nerd bait olmuş tam. hayalindeki kızı bulsan o bile gider alt mesajı var. en sonu hepten kötü zoraki mutlu son olmuş falan. eleman fazla tripli. ne bileyim başında bi kere yapmacık gelince hep eleştirel gözlükle izledim kalanını. gene de siz forever alonların niye sevdiğini anlayabiliyorum.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kız daha güzel olabilirdi ya kızı sevmedim ben.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Little Miss Sunshine da çok salak bir filmdi zaten.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi çok güzelmiş beğendim 8/10 vereyim bi yerden sonrası çok tahmin edilebilir gitti sonlara doğru ama güzledi yine kızın dedesi istanbulda doğmuş lan soyadı kazancıoğlu
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 goldbären said: filmi ben beğenmedim. nerd bait olmuş tam. hayalindeki kızı bulsan o bile gider alt mesajı var. en sonu hepten kötü zoraki mutlu son olmuş falan. eleman fazla tripli. ne bileyim başında bi kere yapmacık gelince hep eleştirel gözlükle izledim kalanını. gene de siz forever alonların niye sevdiğini anlayabiliyorum. la olay hayalindeki kızı bulsam o bile gider değil, karşındakini sürekli hayalindeki gibi değiştirmeye çalışırsan olmaz fikri.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 "Bugün Ne Seyrettiniz? " gazı ile seyrettim. 7/10.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hayır kız da çirkin. anca sparkaster gibi adeleci hipsterci adamlara yönelik
mascio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 goldbären said: filmi ben beğenmedim. nerd bait olmuş tam. hayalindeki kızı bulsan o bile gider alt mesajı var. en sonu hepten kötü zoraki mutlu son olmuş falan. eleman fazla tripli. ne bileyim başında bi kere yapmacık gelince hep eleştirel gözlükle izledim kalanını. gene de siz forever alonların niye sevdiğini anlayabiliyorum. bir filmin mesajı ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi pes yani
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 göldbaren redle muhabbeti kes ya biraz
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi kız çirkin film de overrated. sırf kızıl diye aytek beğenemem, sorry.
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Kanuni said: izliyorum su anda oyle berbat ki su ana kadar. bekliyorum sonunu, su ana kadar 3/10.. oyle boyle degil yani. sonunda ne olur bilemem tabii. Kanuni said: 7/10 oldu dicemde genede hafif baydi. metafor guzel ama gereginden uzun film. tükürdüğümü yalamam demiş
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 esas oğlan o kadar gerçek dışı zorlama yaratılmış ki peşinden nasıl bir konu/mesaj eklersen ekle kurtarmaz olmuş. hani kek yapıcaksın, şekeri kusmukla çırparsın sonra en güzel unu kakaoyu falan katarsın tam ayarında pişirirsin falan ama yine de kekin yenmez... onun gibi.
Öne çıkan mesajlar