samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bende eski sistem dosyalarını sildim 18GB civarıo bişiydi iyi oldu. Neyi sildi bilmiyorum ama şuanda çalışıyor pc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 barbu said: temiz kuracaksan direk 8 kursana. oski denemiş oldu diyo işte. bir daha eksi win versiyonlarını temizlemekle uğraşmazsın. Oski'nin hiçbirşeyi yedeklemeden(ayarlar,dosyalar,uygulamalar) kurduğuna temiz kurulum diyor galiba. Öyle bir seçenek var çünkü win7 üzerine kurarken. Temiz kurulumdan kasıt, bilgisayarı win8 cd'si ile boot ederek kurmaktır. Bu şekilde kurulamıyor maalesef. Denedim onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 aktive edilmemiş windowsla aldım ben sorunsuz sormadı key falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 amdnin son surumu driverlari indirdim hic bir grafik secenegi cikmiyor overscan bile yapamiyorum nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Çok net kullanıyorum ben catalyst 12.10'u. Performanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya bende grafik secenekleri bile cikmadi catalyst control centerda secenek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: barbu said: temiz kuracaksan direk 8 kursana. oski denemiş oldu diyo işte. bir daha eksi win versiyonlarını temizlemekle uğraşmazsın. Oski'nin hiçbirşeyi yedeklemeden(ayarlar,dosyalar,uygulamalar) kurduğuna temiz kurulum diyor galiba. Öyle bir seçenek var çünkü win7 üzerine kurarken. Temiz kurulumdan kasıt, bilgisayarı win8 cd'si ile boot ederek kurmaktır. Bu şekilde kurulamıyor maalesef. Denedim onayladım. Bu kötüymüş o zqman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ya ben bunu aldım ama kurmak istemiyorum şu an, süre sınırı falan yok dimi istediğimiz zaman tekrar kurabiliyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 windows 8 pro iso'sunu bulsak, sıfır kurulum (win7'siz) çalışır sanırım bu verdikleri key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: barbu said: temiz kuracaksan direk 8 kursana. oski denemiş oldu diyo işte. bir daha eksi win versiyonlarını temizlemekle uğraşmazsın. Oski'nin hiçbirşeyi yedeklemeden(ayarlar,dosyalar,uygulamalar) kurduğuna temiz kurulum diyor galiba. Öyle bir seçenek var çünkü win7 üzerine kurarken. Temiz kurulumdan kasıt, bilgisayarı win8 cd'si ile boot ederek kurmaktır. Bu şekilde kurulamıyor maalesef. Denedim onayladım. usb'den boot ederek kurdum yahu. tertemiz kurulum işte. senin bilgisayarın bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: Çok net kullanıyorum ben catalyst 12.10'u. Performanslı. amd vision engine control center aciliyo mu sende bende de ayni surum var ama sadece catalyst control center aciliyor orda da grafik ayarlari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Gangren said: windows 8 pro iso'sunu bulsak, sıfır kurulum (win7'siz) çalışır sanırım bu verdikleri key? USB'den boot ederek kurdum ben bu downloader'ın kendisiyle. ayrıca iso aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Süre sınırı yok. Bende orjinal olmayan windows üzerine kurdum. Sorun çıkmadı. Ama bir gün bilgisayar açılmayacak kadar bozulursa, windows göçerse ve tekrar kurmam gerekirse, ilk olarak win7 kurmam gerekecek. Çünkü aldığımız key sadece bu şekilde aktif edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: Temiz kurulumdan kasıt, bilgisayarı win8 cd'si ile boot ederek kurmaktır. Bu şekilde kurulamıyor maalesef. Denedim onayladım. Bende denedim kurdum ; ne hatası verdi sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/clean-install-windows-8-upgrade.htm Burda guide var upgdare windowsu temiz install etmeyi anlatio tamamen ayni windows 7 gibi zaten dvd usb vb boot edioruz custom secioruz partitionu secioruz filan oluo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Gangren said: windows 8 pro iso'sunu bulsak, sıfır kurulum (win7'siz) çalışır sanırım bu verdikleri key? Hayır. Önce win7 kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hayir gerek yok abi win 7 kurmaya felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 süre sınırı yoksa sıkıntı yok benim için. vistaya devam asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 -Crawler- said: Gangren said: windows 8 pro iso'sunu bulsak, sıfır kurulum (win7'siz) çalışır sanırım bu verdikleri key? Hayır. Önce win7 kuracaksın. yanlış bilgi. temiz kuruluyor ama Crawley bi sorunla karşılaşmış neden bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yahu kurdum sıfırdan diyorum (:P) adam okumuyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 win7 kurmaya gerek olsaydı 18gb eski sistem dosyalarını silince patlaması lazımdı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 7 var niye 8 e geceyim durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Desqpio said: anahtar çalışmadı lütfen anahtarı kontrol edin ve yeniden deneyin veya farklı bir anahtar deneyin hedesi verdi. sağ altta da Windows 8 Pro, Build 9200 nanesi çıkıyor. Problem şu işte. Aynısı bana da oldu. Nasıl başardınız aktivasyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 değişiklik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tomkat said: GERGE said: Çok net kullanıyorum ben catalyst 12.10'u. Performanslı. amd vision engine control center aciliyo mu sende bende de ayni surum var ama sadece catalyst control center aciliyor orda da grafik ayarlari yok o söyledin hiç yoktu bende. makine geldiğinde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar