Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://cloud.intowindows.com/wp-content/uploads/2012/06/Delete-Windows.old-Folder-In-Windows-8-Step4_thumb.jpg http://cloud.intowindows.com/wp-content/uploads/2012/06/Delete-Windows.old-Folder-In-Windows-8-Step5_thumb.jpg Böyle çalışmıyorsa sorun var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 of süper oldu sağol. bide uygulama olan chromeda youtubeta bişey dinliyorumya mesela masaüstüne yada start menüsüne dönünce kesiliyo müzik pause yapıyo chrome açınca kaldığı yerden devam ediyo nasıl düzeltcez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Dayanamayıp bende aldım şimdi. Bu kadar kişi almış inşallah patlamayız ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hacı kaybedicek birşey yok win7 + applevari hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 30tl'ye değdi mi? http://img26.imageshack.us/img26/2632/mlpportal.jpg değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şimdi bu tarihler arasında laptop almamış olup da yine de 29 tl ye alan var mı? Sorun çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 23 sayfalık konuda sence herkes o tarihler arasında laptop aldığından mı 29tl verip aldı win 8'i? başka sorum yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 temiz kurulum yapamadım. yani yaptım da windows'u etkinleştiremiyor benim key. işte bu key sadece yükseltme yapmak için kullanılabilir falan dedi ilk başta, sonra da bu anahtar çalışmadı lütfen anahtarı kontrol edin ve yeniden deneyin veya farklı bir anahtar deneyin hedesi verdi. sağ altta da Windows 8 Pro, Build 9200 nanesi çıkıyor. neyse Windows 7'ye döneyim tekrardan. ama şey kötüymüş yani. orijinal Windows 7 olsa dahi temiz kurulum yapamamak gibi bir durum var sanırım. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 temiz kurulum yaptığını söyleyenler vardı bu konu içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hayatımda laptop almadım orjinal windows nedir bilmem ama mis gibi oldu. win7nin üstüne yükledim ama gergenin dediği şeyi yapıp windows oldu sildim tertemiz win8 kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 SeaGle said: Şimdi bu tarihler arasında laptop almamış olup da yine de 29 tl ye alan var mı? Sorun çıkıyor mu? 2006 da aldığım toshiba a100-192 modelini girip aldım o derece, ki cd key de sormadı istese vericektim ağzına xp şifresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bana bonus kodu alabilecek var mi benden key istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ie 10'U sildim, alırdım yoksa. ie 10 olan birini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 barbu said: temiz kurulum yaptığını söyleyenler vardı bu konu içinde? ben temiz kurulum yaptım. şiir gibi aktive etti direk. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Aldım bakalım, gazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 kafana bişey takılırsa yapıştır burdan. pirana gibiyiz bu başlıkta hemen yardım ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Henüz kurmuyorum çünkü 1 mbit burdaki net. Yarın diğer eve gidince 20 mbit ile akarım. Zaten önce temiz bi 7 kurmam lazım, bu pc çok fazla karışık. Öyle bi hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Halen key alabilen varsa benim için bir deneyebilir mi? Eve geçince ie10 ile denerim zaten ama olmazsada birisi yaparsa sevinirim kız arkadaşıma da alayım 30TL den hatta key alabilene ayın 7sinde 10TL para aktarırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 temiz kuracaksan direk 8 kursana. oski denemiş oldu diyo işte. bir daha eksi win versiyonlarını temizlemekle uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bizde istedik ama yardim eden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yükledim ie10 verin e-postaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kime yardım lazım, verin mail adreslerinizi alayım olm. Ya da ben kendi mailimle mi alıcam. Yardım ederiz. Direk win8 i temiz kurmak için önce programa indirticez, sonra onu cd ye yazabiliyoruz di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 evet iso olarak kaydetme seçeneği veriyor , o isodan temiz kurulum yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 paticik halk hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Alamıyorum artık ben, vermeyin hiç. Eski anahtar sordu bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar