roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 lens çeşidine göre sabaha gö kapakların birbirine yapışık olarak uyanırsın veya biraz gözlerin kuru olur o kadar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 daha önce yaptım, gözlerin kurur sabah çıkarman biraz zor olailbir sonrasında lens suyuna koyman gerek tabi misafirliktesi ve lens suyun da yoktur şimdi o yüzden ya bi kahve fincanı içine koy normal suyla yada sabah kalkınca lensleri çıkarıp ağzında bir iki tur çevirip nemlendir öyle tak en kötü durum senaryosu için bu çözümler var
Akito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 roketadamın dediği gibi. erimişti benimki 1 defa. garip olan yanı sadece sağdaki erimişti, soldaki löp diye çıkmıştı. o sıra biraz korktuğumu, ürktüğümü hatırlıyorum. ürküntü. ürkünç. ürk. nası bi kelime bu ya.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 %99 olasılıkla yukarıda yazılanlar olur %1 olasılıkla lensler gözüne yapışır ve retina buna göre uyum sağlar, hücre yapıları başkalaşım geçirerek lensi bir araya getiren nanopartiküller ile gözünün dnası birleşerek belki de daha öncekinden daha iyi bir eyesight elde edersin. bunu riske etmek ister misin bilmem ama bu %100 çalışıyor emin ol
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hasarsiz yapissa ne guzel gozluk takiyorum gunde 1 2 saat instant sivilce tukurdugumun bunyesi
Slint Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Aylık lenslerde bir şey olmuyor. İlk zamanlar uyandığında kuruluk falan oluyor ama zamanla alışıyor gözler.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yok evdeyim gozluk takmak istemiyorum goruyor mu goz kirmizi da olsa
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 o ne pis bi bünyeymiş hakkaten hatırlat da seninle tokalaşmayalım kardeş
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2 haftadir kullanyroumiu ama farkeder mi
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 şaka maka birşey olmaz, çok yattım ben.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bir yerde REM uykusu sırasında gözler çok hızlı hareket ettiği için gözün arkasına kaçabileceklerini duymuştum.doğru mu bilmiyorum,ardeth açıklarsa sevinirim
Meov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya o arkasına kaçma olayı oluyorda öyle olmuyor. yani orada kalma durumu vs bir sıkıntı olmuyor çokta kaçmıyor arkaya
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kapalı göz kapağı ıslak nemli ve karanlık ortam oluşturuyor. normalden daha fazla bakteri ürüyor geceleri gözde. vücut göz yüzeyindeki bakterileri kendi savunma mekanizmasıyla halletsede, contact lensin üzerindeki dokuda bakteri oluşumu çoğalıyor. buda risk faktörü. çoğunlukla sabah kalkınca gözde batma olur yada kırmızılık. en kötü ihtimalle kornea ülseri olursun. git çıkar koy solüsyonuna 2 dk lık iş :)
Slint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 4-5 senedir falan lenslerle uyuyorum her gece, henüz kaymadı.
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hicbisi olmaz yuzlerce kez lenslerle uyumusumdur ama yapilmamasi gereken bir hareket ama zorunda kaldiysan hicbisi olmaz
Öne çıkan mesajlar