dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu arada slow loris almayın lan http://www.telegraph.co.uk/earth/wildlife/8397234/Slow-loris-YouTube-videos-fuel-endangered-species-trade.html dişlerini söküyorlarmış %90'ı mikrop kapıp ölüyormuş bu işlemden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abıı dunyanın en guzel hayvanıymıs o ya... yazıkya o yüzden co kokrak olmustur bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Kaliko said: Birisi suraya bir iki tane supermodel fotosu koysun, adamin gozu gonlu acilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bir başkasının hayatnıa dışarıdan bakınca "nolcak lan, biraz üzülürsün geçer, çok acayip yani bunu takması insanların" diyip geçiyoruz, ama aynı şeyi kendimiz yaşayına tekrar tekrar üzülüyoruz lan (siz ben skiciym triplerindekiler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adama lemur al demişler sen ne diyorsun yahu. lemur mu lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 4 yıllık bi ilişkim olmuştu feci tripçiydi hatun hep ayrılır peşinden koşmamı isterdi o zamanlar daha 18olduğumdan ötürü tuzağına düştüm pekçok kez. bi cumartesi günü ps oynarken yine bi trip dolu mesaj ben artık senle yapamıyacağım ayrılalım diye içimden 'ya s....rim senle mi uğraşıcam' dedim ve o günden bu yana tek mesaj atmadım. kız muğlada okuyodu arkadaşlarından duydum 8 kilo vermiş annesi desteğe gitmiş vs vs...anlayacağın bi deli noktan oluyo ona bi basıyosun daha da bişe düşünmüyosun benim gibi şöyle içinden bi küfrü bas resti çek rahatlıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yahu akıl fikirle olacak şey değil ki bu. kendi içinde halledecek, ki biz buna içinde patlamak diyoruz. neler vardır kimbilir şimdi aklında. bir sürü düşünecek, kafasında milyonlarca yılan kuracak, her bir yılana da bir hayat hikayesi yazacak. sonra deri değiştirecek lan işte. geçecek yani. geçene kadar eritecek biraz, yapacak bişi yok. ama lemurla rakı içmek iyi gelebilir. adam gibi tutuyor lan yemeği. net iki kalıp peynır yer rakıyla bu sığır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu ayki bilim ve teknikte vardı da; anılarımızı hatırladığımızda hep bir önceki hatırlamayı hatırlıyormuşuz aslında. hani ilk halini değil. her seferinde evrilip değişiyormuş anılar. sonra kimyasalları aldığı yere geri koyuyor işte hücreler. artık ne kaldıysa. şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Laraken said: ...net iki kalıp peynır yer rakıyla bu sığır. aaa ben sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 goldbären said: bu ayki bilim ve teknikte vardı da; anılarımızı hatırladığımızda hep bir önceki hatırlamayı hatırlıyormuşuz aslında. hani ilk halini değil. her seferinde evrilip değişiyormuş anılar. sonra kimyasalları aldığı yere geri koyuyor işte hücreler. artık ne kaldıysa. şit. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 goldbären said: bu ayki bilim ve teknikte vardı da; anılarımızı hatırladığımızda hep bir önceki hatırlamayı hatırlıyormuşuz aslında. hani ilk halini değil. her seferinde evrilip değişiyormuş anılar. Oha çok ilginç bu, resmen kendi kendimize drama yaratıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Laraken said: yahu akıl fikirle olacak şey değil ki bu. kendi içinde halledecek, ki biz buna içinde patlamak diyoruz. neler vardır kimbilir şimdi aklında. bir sürü düşünecek, kafasında milyonlarca yılan kuracak, her bir yılana da bir hayat hikayesi yazacak. sonra deri değiştirecek lan işte. geçecek yani. geçene kadar eritecek biraz, yapacak bişi yok. ama lemurla rakı içmek iyi gelebilir. adam gibi tutuyor lan yemeği. net iki kalıp peynır yer rakıyla bu sığır. abı hayvanın elleri net benımkilerden daha insan eli. hanı mulayim, uslu usturup değilde homo sapies gibi azcık pic olsa bildiğin medeniyet kurucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi durumun asıl kötülüğü bence kızın bi nefret unsuru yaratmadan bitirmesi olayı. öyle olunca atlatması daha zor oluyo sdfsd. sonuçta ayrıymışsınız, başkasını bulmuş sana da gelmiş yüzüne söylemiş. aldatsa, gizlese o öğrensen falan en azından sövüp sayar bi nebze rahatlardın ne bilim sdfgh. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Laraken said: adama lemur al demişler sen ne diyorsun yahu. lemur mu lan o? abi yerim ben onu be! aslında diyorum alayım bi tane de dişlerini çektirme işlerini copry'e yaptırayım el altından. dişini çeker, kanal tedavisi gibi yapar.sonra oradan diş çıkarız üstüne. zehirsiz olur ama dişi de olur be! parası neyse veririm ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 arkandan iş çevireceğine yüzüne söylemesi daha iyi olmuş, düzgün bir kızmış belli ki. olabiliyor abi böyle şeyler, siktir et. bol bol kırmalı dökmeli oyunlar oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 arkadan işlik bi durum yokki 2 aydır ayrıymışlar zaten, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 football manager 2013 al. ama bence cm serisinden bi oyun seç. akşam 10 gibi kalk, sabah güneş doğarken yat park fm i aç yanına şarap, rakı vs bütçeye göre yemek yemiyosun kesinlikle cips filan al. ölmemek için de probis al. sonra bişey kalmıyo zaten sürekli space e basıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 lemur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bunun fast i var mı? fast loris! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hugo loris var onu al. iyi kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ziUKW1ND2gs&feature=related al bu da benden hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 PrudenT said: abi durumun asıl kötülüğü bence kızın bi nefret unsuru yaratmadan bitirmesi olayı. öyle olunca atlatması daha zor oluyo sdfsd. sonuçta ayrıymışsınız, başkasını bulmuş sana da gelmiş yüzüne söylemiş. aldatsa, gizlese o öğrensen falan en azından sövüp sayar bi nebze rahatlardın ne bilim sdfgh. geçmiş olsun tespit süper hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fede said: football manager 2013 al. ama bence cm serisinden bi oyun seç. akşam 10 gibi kalk, sabah güneş doğarken yat park fm i aç yanına şarap, rakı vs bütçeye göre yemek yemiyosun kesinlikle cips filan al. ölmemek için de probis al. sonra bişey kalmıyo zaten sürekli space e basıyosun abi.üzüntüyle karışık güldüm yani ne diyim. o değil de adam 3 gündür foruma başka mesaj atmıyormuş, buradan tanıyan eden varsa bi içirsin gezdirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar