Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasil atlatirim bunu?

Chewy

Öne çıkan mesajlar

4 yıllık bi ilişkim olmuştu feci tripçiydi hatun hep ayrılır peşinden koşmamı isterdi o zamanlar daha 18olduğumdan ötürü tuzağına düştüm pekçok kez. bi cumartesi günü ps oynarken yine bi trip dolu mesaj ben artık senle yapamıyacağım ayrılalım diye içimden 'ya s....rim senle mi uğraşıcam' dedim ve o günden bu yana tek mesaj atmadım. kız muğlada okuyodu arkadaşlarından duydum 8 kilo vermiş annesi desteğe gitmiş vs vs...anlayacağın bi deli noktan oluyo ona bi basıyosun daha da bişe düşünmüyosun benim gibi şöyle içinden bi küfrü bas resti çek rahatlıyacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu akıl fikirle olacak şey değil ki bu.

kendi içinde halledecek, ki biz buna içinde patlamak diyoruz. neler vardır kimbilir şimdi aklında. bir sürü düşünecek, kafasında milyonlarca yılan kuracak, her bir yılana da bir hayat hikayesi yazacak.

sonra deri değiştirecek lan işte. geçecek yani. geçene kadar eritecek biraz, yapacak bişi yok.

ama lemurla rakı içmek iyi gelebilir. adam gibi tutuyor lan yemeği. net iki kalıp peynır yer rakıyla bu sığır.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

bu ayki bilim ve teknikte vardı da;

anılarımızı hatırladığımızda hep bir önceki hatırlamayı hatırlıyormuşuz aslında. hani ilk halini değil. her seferinde evrilip değişiyormuş anılar.

Oha çok ilginç bu, resmen kendi kendimize drama yaratıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

yahu akıl fikirle olacak şey değil ki bu.

kendi içinde halledecek, ki biz buna içinde patlamak diyoruz. neler vardır kimbilir şimdi aklında. bir sürü düşünecek, kafasında milyonlarca yılan kuracak, her bir yılana da bir hayat hikayesi yazacak.

sonra deri değiştirecek lan işte. geçecek yani. geçene kadar eritecek biraz, yapacak bişi yok.

ama lemurla rakı içmek iyi gelebilir. adam gibi tutuyor lan yemeği. net iki kalıp peynır yer rakıyla bu sığır.

abı hayvanın elleri net benımkilerden daha insan eli.

hanı mulayim, uslu usturup değilde homo sapies gibi azcık pic olsa bildiğin medeniyet kurucak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi durumun asıl kötülüğü bence kızın bi nefret unsuru yaratmadan bitirmesi olayı. öyle olunca atlatması daha zor oluyo sdfsd. sonuçta ayrıymışsınız, başkasını bulmuş sana da gelmiş yüzüne söylemiş. aldatsa, gizlese o öğrensen falan en azından sövüp sayar bi nebze rahatlardın ne bilim sdfgh. geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

adama lemur al demişler sen ne diyorsun yahu.

lemur mu lan o?

abi yerim ben onu be! aslında diyorum alayım bi tane de dişlerini çektirme işlerini copry'e yaptırayım el altından. dişini çeker, kanal tedavisi gibi yapar.sonra oradan diş çıkarız üstüne. zehirsiz olur ama dişi de olur be!

parası neyse veririm ben ona.
Sosyal ağlarda paylaş

football manager 2013 al. ama bence cm serisinden bi oyun seç.
akşam 10 gibi kalk, sabah güneş doğarken yat
park fm i aç
yanına şarap, rakı vs bütçeye göre
yemek yemiyosun kesinlikle cips filan al. ölmemek için de probis al.

sonra bişey kalmıyo zaten sürekli space e basıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

abi durumun asıl kötülüğü bence kızın bi nefret unsuru yaratmadan bitirmesi olayı. öyle olunca atlatması daha zor oluyo sdfsd. sonuçta ayrıymışsınız, başkasını bulmuş sana da gelmiş yüzüne söylemiş. aldatsa, gizlese o öğrensen falan en azından sövüp sayar bi nebze rahatlardın ne bilim sdfgh. geçmiş olsun

tespit süper hehe
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

football manager 2013 al. ama bence cm serisinden bi oyun seç.
akşam 10 gibi kalk, sabah güneş doğarken yat
park fm i aç
yanına şarap, rakı vs bütçeye göre
yemek yemiyosun kesinlikle cips filan al. ölmemek için de probis al.

sonra bişey kalmıyo zaten sürekli space e basıyosun

abi.üzüntüyle karışık güldüm yani ne diyim.
o değil de adam 3 gündür foruma başka mesaj atmıyormuş, buradan tanıyan eden varsa bi içirsin gezdirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...