Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 pöf mod kurdum save patladı ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Suark said: pöf mod kurdum save patladı ABV save patlamaz kolay kolay ne kurdun ne problem yarattı? promods mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ya aktıf degılmıs bı aktıf edeyım dedım, save duruyoda, işte biraz yol yapmıstım ona gerı almaya usendım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 buna da patch gelmiş. said: The list of fixes and improvements in ETS2 Update 1.20: AI Increased traffic density in city areas Added 'village area' rule to allow specifying urban area without increased traffic density Fixed non-urban speed limit in UK Support for spawn_trailer_count attribute of traffic_vehicle_type Lower probability of spawning an AI truck without a trailer Fixed license plate definitions switched between bus and trailer Uses correct wheel position when placing AI trailer wheels on ground Fixed rear wheels of AI vehicles not being placed on ground in steep hils Fixed vehicles remaining on wrong way lane after avoiding obstacle in some cases AI vehicles turn off engine during fueling EDITOR Free camera supports inverted mouse (respects the c_minvert input constant) Changed design of road dialog Fixed "grave" key not working with some keyboard layouts (e.g. Hungarian) Separate snapping of nodes and control points Editor shortcut mapped to bezier patch Added support for rotation undo for bezier patch control points Increased node joining tolerance to fix problems with joining nodes far away from center of the map Grid size shortcut changed from Alt+wheel to Ctrl+wheel VEHICLES Mercedes Actros 2014: Fixed speedometer in UK variant, Improved interior, Tweaked normal map, Smoothed some hard edges, Shadowcaster tweaks Iveco Hiway: Smoother horns DAF XF Euro6: Cleanup of the models Scania Streamline: DRL Fixed UV on bulk cement trailer Fixed missing wheels on brick trailer Vertex optimizations of AI trucks for DAF Euro6, Man TGX, Scania R Volvo: Original sound of blinker on/off, Original sound of wipers, Equalization of gear_air sounds for interior Mercedes Actros, Renault Premium: Fixed armrests missing in the exterior view Fixed size of wheels MISC Particles are not generated for lifted wheels Mirror resolution setting is not disabled on high quality Longer mirror distances on high and ultra settings Enabled support for download of additional hand-picked loading screen images from WoTr. All images can be seen using the "Image Spotlight" feature in "Photo Studio". Brake lights activate on slightest pedal touch Correct turbo sound used on reverse It is possible to use Steam controller-based keyboard for entering search text in mod manager Fixed reporting of no-lights offense when driving in rain Improved compatibility with Windows XP You can find the beta in the public_beta branch on Steam. (Steam client -> LIBRARY -> right click on Euro Truck Simulator 2 -> Properties -> Betas tab -> public_beta - 1.20 public beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 euro degil ama gercegi lazimmis bi suru: http://money.cnn.com/2015/10/09/news/economy/truck-driver-shortage/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bi commercial trucking license ne kadara alınıyor la gideyim ben olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 3-5 aylığına yapabilirim tatil gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben kurdum bunu gene 2 gündür takılıyorum arada bir girip açıyorum arkaya bi country radyosu mmm http://i.imgur.com/qFr1z8G.jpg çok tatlı ya hele geceleri bi de hava yağmurlu olunca of MMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Promods kur. 6-7 gb falan ama inanılmaz oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 rusya ve afrika haritalarida var ustune. de afrika promods ile uyumlu degildi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 nedir ki tam olarak olayı? şöyle biraz baktım da pek bilgi bulamadım hakkında. haritayı genişletiyor galiba biraz? başka eklediği bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 İçim gidiyor valla... https://www.youtube.com/watch?v=dOAUhHMYn8E https://www.youtube.com/watch?v=Iu48T0BB-tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 dorseler fiyat konusunda avantaj mı sağlıyor dorse ile mi yük taşımalıyım sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 ETS2/ATS nubu olarak şunu sorayım. bu oyunda otobüs modu var mı, varsa nereden nasıl kuruyoruz? ETS2 için Going East, Scandinavia, France, Italy, Baltic Sea, Black Sea, Iberia paketleri hazır. arada bir West Balkan boşluğu var ama o da ne zaman çıkacağı belli değil. bu bölgeler dışında bir bölgeye girmek istediğimizde ne oluyor? görünmez duvara toslayıp ilerlemiyor mu oyun, yoksa random hazırlanmış bir bölgede mi ilerliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar