sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sadece traffic pack yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mfwlClFksMc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sostizm said: Iveco Stralis benim ikinci favorim. Şu yol bilgisayarı biraz daha sade ve okunaklı olaydı. Bak izle bunu http://www.youtube.com/watch?v=Yt38tKl3m4k İtalyanların otomotiv karakteri yansımış bunlara da. Ben bunu hep Italian VEhicles COmpany sanırdım değilmiş. Industrial Vehicles Corporation kısaltmasıymış. İzmir fuarında falan hep italyan bayraklarıyla falan tanıttıkları için mi öyle sanıyordum birinden mi yalan yanlış öğrenmiştim bilemiyorum. ben bunların alayını izledim zaten ya :D çok güzel iveco. bu arada netlik sıkıntısı varsa ölçeklemeyi artırabilirsin. %400 e kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 crashledi oyun simdi napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sostizm said: https://www.youtube.com/watch?v=XH0hlJHjsWc optimus scania :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 fizban said: crashledi oyun simdi napcaz modlarından biri birine çakışıyordur. wow stili aç kapa deneme yanılma ile gideceksin. son yüklediğinden başla işte. aynı stilller yada map addonları yapıo genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 patide amma çok kamyon şoförlüğüne özenen varmış lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 fizban said: crashledi oyun simdi napcaz sadece trafic kur dedim dinlemedin di mi sözümü :) Forumlar dolu bak bu tip çökme şikayetleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 trafik bende crash yaptı surekli kaldırdım su an sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bingildak said: patide amma çok kamyon şoförlüğüne özenen varmış lan yuh ne sandın ya gardaş anlayamazsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q1l65Dngfas ne güzel lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bide hava şeyi indirdim ben yagmurlar guzel oluoda must diil promods varmış bide fizban said: son versiyon + AI Traffic Pack by Jazzycat v2.2 + ETS2EssentialsV4.2.zip degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ortaklaşa tır mı alsak acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 :D tıs tıs yük çekeriz 2şer 2şer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Valla ben çok istiyorum bi avrupa seferi tırla. Bremen'e mermer götürsem mesela Denizli'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://i.ytimg.com/vi/SDqC7oY6Qqo/maxresdefault.jpg Van dame abimizden daha mı iyi bileceksiniz ? Volvo dan şaşmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya şu arabanın tipi ne çirkindir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Taş yapar Allah baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://i.imgur.com/wrv90bK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Llama said: ya şu arabanın tipi ne çirkindir ya Tipini boşver yağ gibi kayıyor fh14 750hp motor takınca. O sürüş keyfini yaşamak isterdim rlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Öf gecenin 11 buçuğunda açtırdınız oyunu bana... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya daha büyükc chasis takıp daha kallavi yük tasıamk diye bişi varmı? daha bvüyük chasisin esprisi nedir? dönüslerde yatmamakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 DLC var high power cargo pack adında. Daha geniş ve uzun kargolar mevcut. Modlar da var beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Cuce said: ya daha büyükc chasis takıp daha kallavi yük tasıamk diye bişi varmı? daha bvüyük chasisin esprisi nedir? dönüslerde yatmamakmı garip bi şekilde ağırlığı değişmeden para artıyor. Mesela 9 tonluk araba yükü çıkıyor ve dünya para variyor büyük chasis ile. Mantığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar