vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Fran, her levelde kendine eklediğin özellikler çıkıyor karşına. O özelliklerden uzun yolu ve adrleri arttırdığında ve kendi aracınla çalışmaya başladığında baya sağlam paralar topluyorsun. Şu an şirketim 61 araçlık bir filodan oluşuyor. :P Bankada duran 3,5kk euro ile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bizde her akşam böyle; https://www.youtube.com/watch?v=kwmN9oLmgF8 fdsf hanımı da kamyoncu yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aç gibi direksiyon sallıyorum. radyo ahenkide koyucam radyo dosyalarının arasına off cengiz ile düseldorf roterdam arası aragaz vere vere yardırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 scorch said: Bizde her akşam böyle; https://www.youtube.com/watch?v=kwmN9oLmgF8 fdsf hanımı da kamyoncu yaptık. Ahahaha ne sövdü ai arabaya :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 sonradan takılan ışıklar ve kornalar çalışmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B7y-V5PCcAAPd3Q.jpg kapıştıralım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Llama said: sonradan takılan ışıklar ve kornalar çalışmıyor mu ? çalışıyor, tuşları farklı. ilk taktığımda ben de para boşa gitti diye üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yok abi uyarı ışıkları "o" tuşuna atanmış ama basıyorum ortadaki şu ışıkları yakamıyorum ne uzunda yanıyor ne de normal farları yaktığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Sağdaki menüde kabin ayalarından ışık ayarlarına girip hepsini aktif etmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Llama said: sonradan takılan ışıklar ve kornalar çalışmıyor mu ? Yeni ışık takınca veya ilave lambalar, F4 e basıp açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Havalı korna takdıysan N tuşu ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 f4 e bakıp ayar yapıyprmuşun evet şimdi çalıştı teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 scorch said: Bizde her akşam böyle; https://www.youtube.com/watch?v=kwmN9oLmgF8 fdsf hanımı da kamyoncu yaptık. yenge iyi sövermiş ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ruhu kamyoncu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 2 soru soracağım gençler şimdi 2000km üstü yol görevini nasıl yapıcam direk ingiltereye gitsem olur mu yoksa kara yolu mu sadece.. birde şu bütün portları kullanma görevi ingiltereye geçerken 3 tane var galiba tren 2 tane de vapur var sanki hepsini de kullandım ama bu başarımı kazanamadım derdi nedir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oo vapurdamı var, epeydir acmıorm bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 3 gundur oynuyorum bende gene. bi benmiyim oynarken rahatlayip kafa dagitan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bende hala retarder yok vırajlarda sınırım bozuluyor. yavaşlamadan donuorm genç kamyoncular gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bu oyunun olayı kafa dağıtmak değil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Her oyun bir yerinde oyle de bu bambaska.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Suark said: bende hala retarder yok vırajlarda sınırım bozuluyor. yavaşlamadan donuorm genç kamyoncular gıbı ben anlamadım abi nasıl retarder yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ya en basıt volvoda yok retarder. Valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Abi ne yavaşlaması ya oyun oynuyorsunuz, ben oyunun dosyalarından birinde hız sınırını kaldırdım, dip gaz 160la falan gidiyorum heralde ibre göstermiyo artık, bütün birajları öyle dönüyorum bi de dar yolların olduğu rotaları seçiyorum otoban yine zevk vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 @suark anaa hakkaten yokmuş. e şanzıman upgradele abi. @aktiftablet simulasyon oyununda amacın ne abi senin? git yarış oyunu oyna madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Adında simulation olan her oyun sim mi? Sürüş olarak simle alakası yok oyunun bence :D Dip gaz gidin daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar