vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Simulasyon oyunlarını sevmezdim ama bunun ilk versiyonunun yeri bir başka. Şimdi new, improved and badass 2. sürümü çıkmış oyunun. Oh baby dedim direk. Tırların isim hakları alınmış, grafikler falan çok çok daha iyi olmuş, modifikasyon baya baya geliştirilmiş. Neyse videoyu izleyin efem. Harita tamamen yenilenmiş ve büyütülmüş. Eski oyunda Avrupa'nın kuzeyinden güneyine max yarım saat süren yol 2 saat gibi bir uzunluğa çıkmış. Aral ön siparişe başlamış 50 TL satış fiyatıyla. Beklemeden internetten almak isteyenler de http://www.eurotrucksimulator2.com/ adresinden $39.95'e satın alabilirler. Oyundan SS'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 okadar guzel anlatmıssın ki oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Beyler oyun güzel. Ufak tefek hatalar mevcut ama zaman geçirtiyo güzel bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zaten zaman geçirtmesi önemli değil mi dostum. hepimiz faniyiz şu ölümlü dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dünyanın en sıkıcı oyunuydu ya ilki, madridden lisbona 1 saat tır kullanmıştım bişey olacak değişik bir şey çıkacak diye, bi bok olmadı. gittim mal gibi konteynırı teslim ettim. oyunun amacını da anlayamamıştım bişeyi yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm. böyle bir oyun yapmalarına anlam veremedim. halbuki yolda giderken silahlı bir çete durmaya zorlasa, çatışma yaşansa, oradan kaçarken az ilerdeki benzin istasyonundaki hatunun arabasıyla uzaklaşsan, ghetto mahallesindeki arkadaşının yanına gidip sen, kız, arkadaş olarak revenge almaya çalışsan fln bi senaryo lazım oyuna, oyun motorlarının boş sample'ı şu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 simulator diyo abi naptın sen gta mı bu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sims de simulator sayılır ama en azından insan yakabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.gaziantephaberler.com/resimler/haberler/gaziantep-sanliurfa-otobaninda-fuhus-kuyrugu.jpg bu yoksa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 DoruK said: dünyanın en sıkıcı oyunuydu ya ilki, madridden lisbona 1 saat tır kullanmıştım bişey olacak değişik bir şey çıkacak diye, bi bok olmadı. gittim mal gibi konteynırı teslim ettim. oyunun amacını da anlayamamıştım bişeyi yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm. böyle bir oyun yapmalarına anlam veremedim. halbuki yolda giderken silahlı bir çete durmaya zorlasa, çatışma yaşansa, oradan kaçarken az ilerdeki benzin istasyonundaki hatunun arabasıyla uzaklaşsan, ghetto mahallesindeki arkadaşının yanına gidip sen, kız, arkadaş olarak revenge almaya çalışsan fln bi senaryo lazım oyuna, oyun motorlarının boş sample'ı şu hali. http://www.youtube.com/watch?v=LnRsAiFhCsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 çıktı mı bu ya? abd dekiler bayıyor euroyu bekliyorum kaç zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çıkmış çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şu tarzda bir mmo yapılsa oyuncular şirketler kursa. Daha detaylandırılsa, satar gibime geliyor. Eventler olur, mesela şirket atıyorum yüklü bir sipariş alır, işte belli süre içinde o yükün bir yerden bir yere taşınması şeklinde böyle prestige point alabilir. 4 mevsim oyuna eklenebilir günlük gereçk hava koşulları ile. Ne bileyim arıza olsun , servis olsun bakım olsun, lastiğim kşilometresi doldu, random arıza yaptı gibi detaylar eklenebilir. Gerçek trafik sıkışıklıkları eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dediklerin için gerçek hayatı kullanıyoruz biz 2 saat yolda bekleyen istanbullu eve geldiğinde hmm trafik sıkışıklığı oyunu oynayalım diyeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 grafikler akıyor yalnız. Mouse ile oynayabiliyo muyuz bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 off harika. hemen depresyona girip oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senko said: dediklerin için gerçek hayatı kullanıyoruz biz 2 saat yolda bekleyen istanbullu eve geldiğinde hmm trafik sıkışıklığı oyunu oynayalım diyeceğini hiç sanmıyorum. Yollar birebir uzunlukda olmayacak ki, atıyorum yol 10 dakikak sürecekse oyunda, trfaik sıkışıklığı 13-14 dakika sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dAQXLfRl4xo bunu yapsınlar asıl senaryoların kralları var. İzliyor musunuz bilmem de efsane bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fede said: off harika. hemen depresyona girip oyniyim ahahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Law said: senko said: dediklerin için gerçek hayatı kullanıyoruz biz 2 saat yolda bekleyen istanbullu eve geldiğinde hmm trafik sıkışıklığı oyunu oynayalım diyeceğini hiç sanmıyorum. Yollar birebir uzunlukda olmayacak ki, atıyorum yol 10 dakikak sürecekse oyunda, trfaik sıkışıklığı 13-14 dakika sürer. o zaman ne anladım similasyondan yollar birebir olcakki sim'in tadını çıkarabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tamam istanbul van 24 saat artık yolun tadını çıkarırsın. Ne anlamı kaldı ki o zaman. Girer nakliyeci olurum. Yolların birebir yanı mesafe olması çok saşma olur. Sim se, aracın sürülemsi, trafik kuralları, arıza, bakım gündüz gece ve mevsimsel değişikler eklensin yeter. Yani trafik sıkışıklığı gibi hususlar kalksın gerçek hayatta var diyorsun zaten yeterince ama istanbul van 24 saat oturur sürerim diyorsun ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yok ben oyuna bulasmam zaten. ama fsx gerekli addon lar ile birlikte yollar birebir oluyordu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yol dediğin herhalde pistler, zaten fsx de havada uçuyorsun yol falan yok. Ha demek istediğin birebir zamanla uçuyorsun yani gerçek bir uçak ile ist anakra ne kadr sürüyorsa oyunda da aynısı demek istedin herhalde. Onun için zaten add ona gerek yok oyunun içinde olan birşey o gerçek zamanl uçuşlar. Fakat eurotruck simi ile uçak simi farklı. Ben şu sanal havacılık oyunu olan ivao da THYVA ya katılmıştım fs2004 kuruluyd bende, fsx i destekliyor gerçi. 50 pilottuk hatta bir program yapıyordu TV de kurucusu adını unuttum şimdi, oyunda 1000 kişi sürekli akşamları onlinede ve gereçk sanal ahavıclık kuralları ile uçuyordun. Orada 12 saatlik uçuşlarımda oldu fakay truck similator gibi değil, kalk havalan sonra tak otopilota kulağın oyunda olsun yeter ATC ler havasahalarına girince senle iltişim kuruyorlar onları dinle yeter yani oyunun başında olmak zorudna değilsin sürekli, wc ye git yemek ye atc o hava sahasında onlie değilse dışarı çık gibi. Ama işte Truck similatorde her an ekrana bakman lazım ve sürmen lazım aracı. Bundan dolayı birebir yolları simüle edip oyuna katmak pek mantıklı değil, ha gerçi olur ksıa mesafe gidersin 100km lik zaten 1 saat sürer. Şu grafikle MMO truck simi yapsınlar kesin gider alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Law anlattığın dünya çok başka bişeymiş uçaklı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.ivao.org/hq/ sitesi bu fs2004 ve fsx kuruyorusnuz, bir kaç progra kuruyorsunuz sonra girin oyuna. Pegasus, atlasj jet THYVA hespinin adıyla Türk oyuncularon kurudğu havayolları var. 50 düzgün uçuş yapıp THYVA ya başvurdum almışlardı. Sonra uçuş seçip filodaki uçaklardan birini seçip, yakıtını alıp, vuruyordunuz yollara sonra işte uçuşu tammalayıp şirkete para kazandırıyrosunuz. ATC de olabiliyorsunuz tabi, sanal sınavlar oluyordu onları geçip terfi alıyordunuz. VS vs çok keyiflidir tavsiye ederim tabi ondan önce bir çok döküman okumak lazım ama abartlıdğı kadar değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aga 18 wheels of steel serisi vardı eskiden , hatta aynı elemanlar yapıyo, güzeldi de daha gerçekçi yaptıkça daha da zevsiz oldu oyun. Bu oyunu arcade yapıcaksın aracı kulanması zevkli olucak falan. Kamyonu simülasyuonu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar