MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi oyun gitar çalanlar için veya öğrenmek için ideal. 2 gündür gitarı elimden bırakamadım. rastgele çalmak isteyenler için de presetler var. orijinal kabloya gerek bile yok bilgisayarda oynarken. gitarla alakası olan herkes bir şekil muhatab olmalı. içinde gitarla oynanan duck hunt bile var sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ahaha aynen ya gitari aldim mi birakamiyorum sesi kokleyip kravitz calmak acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 MrLevie said: orijinal kabloya gerek bile yok bilgisayarda oynarken. ya biz guitar linkle beceremedik bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 guitar linki bilmiyorum da ben bildiğin bir uç gitara giren diğer uç mikrofon girişine giren kabloyla bağladım, yardırıyorum. bi de patch var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Nasıl bu oyun iyi midir? Evde var bir tane Cort EVL X4 mü ne. Bunu takıyorum yani bildiğin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 evet onu takıyosun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 peki ps3 kablosunu pc üzerinde kullanabiliyor muyuz? calisiyomus http://www.youtube.com/watch?v=NE061zimpoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bilgisayarı tvye bağlamayacaksanız kasmayın ps3te oynayın zira ufak ekranda hiç güzel olmaz yani, tvde iyi oluyor gel gelelim başına geçtikten sonra bi kol ağrısı yapıyor acaip yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kablosunu satan varsa alabilirim ssdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bu oyun (2014 ver) o real tone cable olmadanda oynanıyor gayet; evde stereo kablo vardı gitar için taktım ses kartına mis gibi oldu. isteyen olursa detayları öm aracılığı ile anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 2014'ü aldım keyifli bayağı. Geliştireceğimi umuyorum çalışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 xbox kablosunu bulamamak iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 alıp deneyesim var ama yeni oyunun bundle'ları 700 TL gg'da. ama eski oyun için gg'de 165 TL fiyat vermişler bundle olarak. http://goo.gl/RtycHc Bunu alıp daha sonra yeni oyunu alsam olur herhalde. Benim sorum, gitar başlangıç için fena değildir herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tekrar düşündüm de buna gitar dahil değildir herhalde ya. Satıcıya sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Gitarla satılan hiç bilmiyorum. Ben GG'den pc için 200 TL'ye aldım cable+pc versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi cable a gerek yok ya ubisofta kazandırmayın fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Gitar yokmus dedigim linktekinde ofc. O bundleda verilen gitar ztn 300-400 arasiymis.Sabah sabah nden gaza geldiysem :) Gitar bakacaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 35 tlye usb connectoru satiliyor elektrolar için oda oyunda çalışıyordur herhalde. bide tersten sorim rocksmithle satılan kabloyla guitar rig gibi programlarda çalışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Thraine_Numeheru said: 35 tlye usb connectoru satiliyor elektrolar için oda oyunda çalışıyordur herhalde. bide tersten sorim rocksmithle satılan kabloyla guitar rig gibi programlarda çalışıyor mu xbocksda da çalışıyor mu accaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 MrLevie said: Thraine_Numeheru said: 35 tlye usb connectoru satiliyor elektrolar için oda oyunda çalışıyordur herhalde. bide tersten sorim rocksmithle satılan kabloyla guitar rig gibi programlarda çalışıyor mu xbocksda da çalışıyor mu accaba xbox'da usb girişi yok ki ? var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 olmaz mı abi var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bende ses kartı var, bunun kıçı kırık kablosunu daha da kıçı kırık onboard karta girip bombok tonlarla oynamak istemiyorum. eskisinde illa mice girmek gerekiyordu düz kabloyu, bunda ses kartına girme imkanı varsa artık alıcam direkt. ses kartı dediğim external ses kartı, gitar için direkt. m-audio firewire solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bahsettiğiniz kablo bu mudur? http://goo.gl/uI2gV6 Thraine_Numeheru said: 35 tlye usb connectoru satiliyor elektrolar için oda oyunda çalışıyordur herhalde. bide tersten sorim rocksmithle satılan kabloyla guitar rig gibi programlarda çalışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar