Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahah bu editormu la http://www.youtube.com/watch?v=EjCDTeqbPPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Vallahi; sadece bir forumda kalayım diye üyelik yaptım. Yoksa oyunlar, entrikalar vs ile işim yok asla. İnternette resmi bir projem olacak benim bayramdan sonra inşallah. Bir de forumda sabitleneyim istedim. Üstelik moral de bozuk bugün; hatundan da fırça yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Tabii benim ona ne yaptıımı burda söylemeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Editor abi senin beyne bir edit lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 gelmiyor mu yenge amerikadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 olm noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yahu vurmayın vallahi moralim bozuk. Sonra ben de gidersem kime sinir olacaksınızzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dakika basına 1 msjı var bu hızla 2 güne madalyayi takar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Czentovic said: ahah bu editormu la http://www.youtube.com/watch?v=EjCDTeqbPPk Usta virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Vallahi berbat bi günümde geldim buraya. ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kardeş biz dar bir mecrayız seni forumtr veya donanımhaber forumları paklar http://loldaddy.com/images/uploaded_pics/loldaddy.com-1335273752.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Niye ya? Dar ama daha derin değil mi? Dar kalsak nolur ki? Ne olduysa aşırı genişlemekten oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Czentovic said: ahah bu editormu la http://www.youtube.com/watch?v=EjCDTeqbPPk youtube'daki arıza adam = burdaki editor'se adama saygı duycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ARIZA ADAM'la WC keyfi @ youtube koymayayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 arizaadam said: Niye ya? Dar ama daha derin değil mi? Dar kalsak nolur ki? yav şunları okuyunca aklıma savcı esra ile behzat'ın meşhur "ben seninle mutsuzluğa da varım" diyaloğu geldi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi bu feyklerle türk kültürüne hakim bi tw ilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 O savcı bitirdi zaten beni. Bu yüzden Pana da 2 videomu sildirdi yutub'dan şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adam ya arızaadam feyki yada kendisi , sayfasında paticiğe üye oldum falan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 serdar ortaç lan bu.saçları kes işte serdarın.aha bu editör ün ev adresini bulsam migrostan alışveriş yapıp gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahahaha bunu diyen başkaları da oldu! :)))) yani ben bu forumdan gideyim mi şimdi? ne güzel şak diye yazmaya başladıydım bozuk moralli günümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 git,gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 serdar ortaç ile kevin spacey arası ajksdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 İlüzyona kapılmayın. :) Bu hayatta size görünenlerin hepsi gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar