Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti Cici Bebe'nin sırrı..

Sam

Öne çıkan mesajlar

gerçekten eti cici bebe'nin tadı çok güzel şimdi 15 yaşındayım ama hala çok seviyorum.ama bakkallardan almaya utanıyorum:).bizim burdaki bakkal soruyor bana olum koca adam olmuşun ne yapacaksın bu bebe bisküvisini diye.bende ne yapalım bakkal amca tatı çok güzel diyorum:-P.[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evde 3-4 koly bebek biskuvisi var şimdi çocuk mu var diceksiniz en küçük benim (17). Ablam babam annem ve ben genelde yiyoz her sabah olmasada gün aşırı yeriz ve ailece çok severiz. En güzeli de süte koyyuorsun param parça oluyo ondan sonra bi yiyosun şekerli müthiş bir tadı oluyo off ben yemeye gidiom..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
sabahları bir kase eti cici bebe hem pratik hem çok leziz,
bıkmadan usanmadan her sabah yeriz.
isterlerse bize desinler keriz,
ama biz eti cicibebeyle çok daha zindeyiz.
Paspatur derki yaş ne olursa olsun sabahları yenmeli eti cicibebe,
İşte o zaman gününüz olur hep güzel şeylere gebe...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Şeytan icadı bağımlılık yapar
Bir kere yiyen sonra hep tapar
Eti Bebenin sırrıdır, bağımlılık yaratır
Elinde görmesinler, herkes kapar

Ahanda bu da benim koşma türündeki cevabım.
Cicibebe görsem yerim, bebeğin elindeyse döverim :)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet çok güzel bişi. bende seviyorum. ama hep olmuyor tabi...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 55)
Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ülkerin cici bebesini yemekteyim ve bir okadarda öneriyorum :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 10 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
kahrolsun cornflakes

kavhgada söylenmez be...

Biri Mısır biri hamur işi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bir aradan sonra ilk defa geçen gün yemiştim, demek ki cici bebe çekmiş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

annem ben bebişken hep eti cici bebe alırdı, bende hep ülkerinkini isterdim (daha tatlı geliyodu heralde), ama annem hiç dikkate almazdı. sanırım o sırada dışa vuramıyordum bu isteğimi, ondan olabilir:D
şimdi bu topici gördüm, deli canım çekti hasta halimle bakkala gidecem:-) iyi gelir belki eheh[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Süt içinde güzel eriyen bir bisküvi olduğu için genellikle sütü seven herkes (mesela ben :p) eticici bebeyide sever heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...