Manticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 gerçekten eti cici bebe'nin tadı çok güzel şimdi 15 yaşındayım ama hala çok seviyorum.ama bakkallardan almaya utanıyorum:).bizim burdaki bakkal soruyor bana olum koca adam olmuşun ne yapacaksın bu bebe bisküvisini diye.bende ne yapalım bakkal amca tatı çok güzel diyorum:-P.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calomer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bizim evde 3-4 koly bebek biskuvisi var şimdi çocuk mu var diceksiniz en küçük benim (17). Ablam babam annem ve ben genelde yiyoz her sabah olmasada gün aşırı yeriz ve ailece çok severiz. En güzeli de süte koyyuorsun param parça oluyo ondan sonra bi yiyosun şekerli müthiş bir tadı oluyo off ben yemeye gidiom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 akşam akşam yedim de aklıma bu topic geldi. upliyim dedim :-)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ailecek severek yiyioruz, hastasiyim ben bizzat.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eti cici bebe den daha güzel bişey varsa o da eti cici dede...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sabahları bir kase eti cici bebe hem pratik hem çok leziz, bıkmadan usanmadan her sabah yeriz. isterlerse bize desinler keriz, ama biz eti cicibebeyle çok daha zindeyiz. Paspatur derki yaş ne olursa olsun sabahları yenmeli eti cicibebe, İşte o zaman gününüz olur hep güzel şeylere gebe...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 TR nin cornflakesi diyebiliriz hatta :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Şeytan icadı bağımlılık yapar Bir kere yiyen sonra hep tapar Eti Bebenin sırrıdır, bağımlılık yaratır Elinde görmesinler, herkes kapar Ahanda bu da benim koşma türündeki cevabım. Cicibebe görsem yerim, bebeğin elindeyse döverim :)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet çok güzel bişi. bende seviyorum. ama hep olmuyor tabi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 55) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eti Cici Bebe bisküvisini benden severim. Fitness'e giderken bir aralar çok yararını görüyordum. Süt ile mix yaptığınız zaman harika oluyor.Kilo bile alabiliyorsunuz.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ANA!!! Sam doğru birşey söylemiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ülkerin cici bebesini yemekteyim ve bir okadarda öneriyorum :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 pudinge kotyduğunuz da daha über alles oluyor bu cicbebeler mesela ben künefe yiyemediğim zaman hemen bir eti cicibebeli puding yapıyorum yiyoyrum künefe kadar olamsa bile aynı marjinal faydayı alıyorum[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hangısı daha buyuk cesaret ister: bebeklıkden yıllar sonra eti cici bebeyi red edip yememekmi, yoksa bebeklikten yıllar sonra hala et cici bebe yiyebılmekmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: BonePART, 10 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki: kahrolsun cornflakes kavhgada söylenmez be... Biri Mısır biri hamur işi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet ya super bir biskuvi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sabah sabah ne yesem diye düşünürken bu topici gördüm,canım istedi valla gidip alacam :-D[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Gittim bakkala,baktım hem eti var hem ülker,karar vermedim hangisini sevdiğimi,aldım ikisinide geldim,yedim birer tane ikisindende yine karar vermedim hangisini sevdiğimi en nihayetinde karıştırdım ikisini,koydum sütü yiyorum :lol:[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 uzun bir aradan sonra ilk defa geçen gün yemiştim, demek ki cici bebe çekmiş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Valla ben de bayılıyorum Eti Cici Bebe'ye, hele gece atıştırması için bire bir valla...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 annem ben bebişken hep eti cici bebe alırdı, bende hep ülkerinkini isterdim (daha tatlı geliyodu heralde), ama annem hiç dikkate almazdı. sanırım o sırada dışa vuramıyordum bu isteğimi, ondan olabilir:D şimdi bu topici gördüm, deli canım çekti hasta halimle bakkala gidecem:-) iyi gelir belki eheh[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eti cicibebe rullez :D[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Süt içinde güzel eriyen bir bisküvi olduğu için genellikle sütü seven herkes (mesela ben :p) eticici bebeyide sever heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yaşasın yemeh yemehhhhhh :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm eti cici bebede abur cubur klasmanına girmiyormuydu :p (rhaha)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar