Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

harika.. aralık ayından nefret ediyorum. sanıyorum sevdiklerimi hep aralıkta kaybettiğimden olsa gerek. ananem vefaat etti. son derece saçma.. düşünebildiğim tek şey, "evet çantamı toplamalıyım" topladım. sene sonundan nefret ediyorum. benden hep bir şeyleri kopartıyor. lanet olsun. ne kadar harika zamanlar.

pff ben bunu görmemiştim.. bir de bana pes etme falan gaz veriyodun daha demin. trollgod dinine mensubuz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Sevgili Günlük,

Artık hiçbirşey yazmıyor, konuşmuyor, aramıyor. Yarın buluşalım dedim, bilmiyorum dedi ve ekledi yarın olsun bir. Kesin yol vericek yarın. Geçmiş olsun gg no rmk.

Evet nasil bir ironi dimi dun atmistim o mesaji eve bugun an itibariyle ayrildik. Anasinin gozu gibi moralim bozuldu lan. Bile bile o kadarda yil basi hediyesi almistim amk
Sosyal ağlarda paylaş

dün sabah derse gideyim diye yol kenarında bekleyen taksiye daldım hemen. adam hemen camlara davrandı can havliyle. bi yandan havalandırmayı çalıştırıyor, bir yandan koku sıkıyor falan.

nolii la derken anladım. adam müşteri beklerken sıcak sıcak yeni osurmuş arabanın içine. öyle koklaya koklaya gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...