goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dasaaa said: harika.. aralık ayından nefret ediyorum. sanıyorum sevdiklerimi hep aralıkta kaybettiğimden olsa gerek. ananem vefaat etti. son derece saçma.. düşünebildiğim tek şey, "evet çantamı toplamalıyım" topladım. sene sonundan nefret ediyorum. benden hep bir şeyleri kopartıyor. lanet olsun. ne kadar harika zamanlar. pff ben bunu görmemiştim.. bir de bana pes etme falan gaz veriyodun daha demin. trollgod dinine mensubuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi cidden üzüldüm ya başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Başın sağ olsun ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Basin sagolsun dasaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dasaaa :( . türkiyeden nefret eder oldum. istanbul sendende nefret ediyorum pislik seni ama bir yandanda seviyorum. kadin gibi ne hissetigimi bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 başın sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lord_Argos said: Sevgili Günlük, Artık hiçbirşey yazmıyor, konuşmuyor, aramıyor. Yarın buluşalım dedim, bilmiyorum dedi ve ekledi yarın olsun bir. Kesin yol vericek yarın. Geçmiş olsun gg no rmk. Evet nasil bir ironi dimi dun atmistim o mesaji eve bugun an itibariyle ayrildik. Anasinin gozu gibi moralim bozuldu lan. Bile bile o kadarda yil basi hediyesi almistim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bosver zaten o kız sana gore degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu sene de ne forum yaptı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 şu ders olmasa okul hayatım nasıl güzel, lay lay lom geçecekti. neyse bütünlemesine filan giricez heralde en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 21 aralıkta olcak sey buymus demekki 4 gunde efsanevi paragraflardaki artıs inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kişisel bölümü yıl sonunu iyi kapatıyor ha günlük. efsane başlıklar ardı ardına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Herkesin ise gittigi saatte isten eve donmek ... priceless <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dün sabah derse gideyim diye yol kenarında bekleyen taksiye daldım hemen. adam hemen camlara davrandı can havliyle. bi yandan havalandırmayı çalıştırıyor, bir yandan koku sıkıyor falan. nolii la derken anladım. adam müşteri beklerken sıcak sıcak yeni osurmuş arabanın içine. öyle koklaya koklaya gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 herkesin laptopta sorun çıktı günlük. akın akın helpdeske koşuyor millet. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bugün kendimi karşı inşaatın 17. katından atacağım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Aslında her şeyin iyi gibi gözükmesi ama öyle olmaması, benim bir yerim de olmaması bunların falan. Bakalım ne zaman bir şeyler yapmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oh be dosyalar bitti mesai de biterks ben artık eve giderks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 forumdakilere ne oluyor günlük? korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hay sokayım ya, yanlış kartla para çekmişim. kredi kartı olmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 napcam ben bu sedimentation u ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sabah 7.05 gece essay yazilirmi lan.bana kalsa hiç bir saatte yazılmaz da bu saatte ayrı bir çile. illa akademik olacakmış. 6 etti lan bu dönem 1500 kelime üzeri yazdıgım. darlandım kişisel de çok şey kaçırmışım ya, resmen üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar