Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sevgili günlük, 3 gündür ebem ağlıyor eşya taşımaktan. Bugün en sonunda 2x baza 1 koltuk takımı indirdik ufacık merdivenlerden; 1 ay gyme gitmişim gibi hissediorm. neyse sadede geleyim dün anadoludan avrupaya arabayla geçmeye çalıştık. Kaçayım diye beylerbeyinden gideyim dedim, 1.5 saat gittikten sonra ikili yol geldi köprüye bağlanan. Oh dedim geldik artık, önümdeki otobüste karşıya geçiyodu, bende onu takip ediodm. İkili yol meğersem ileride sağ ve sol olarak ayrılıyor, sol taraf köprüye sağ taraf beylerbeyine iniyormuş. Bizde otobüs kankam ve arkadakiler olarak çakallık yapmış gibi olduk SANDIM Kİ polis ayrımda bekliyormuş, otobüse ve bana YOU SHALL NOT PASS çekti adam. Gerisin geri dönün dolaşın burayı tıkıyonuz dedi adam. Ben de döndüm eve :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 19saat uyumuşum hala kendime gelemedim yatsam bir 19daha uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Lazım olduğunda kanını bile verememek mutsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 şu dediğini midemde yumruk gibi hissettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kanini versen de bisey olmuyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Gece nasıl yağmur yağdı aklım almıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 oooh hijyen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 3 saate kalkmam lazım nasıl yatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yagmur yagıyor benim aklım dısarda acaba ıslanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 NEDEN UYUMADIM UYANIR UYANMAZ NEDEEEN NEDEEEEN NEDEEEE- *gözü pörtle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dün o son ne olduğunu bilmediğim şeyi içmeseydim iyi olcaktı.. tatlı, herbal ve alkollü şeyleri baya bi alkol aldıktan sonra içirmeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 jagermeister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yok başka bişeydi dün içtiğim ama jager de kötü yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 benzin için herbal değil baharatlı hiç değil çok süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 geçen benzin içiyoruz kafam nasıl güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mazot için lan! benzin çok pahallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi sen de bi karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 abi su içelim hem doğal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ve sevgili dt'niz copry sahalara donuyordu. Atamalara kadar tabi, 27 sinde dananin kuyrugu kopacak ataniyim nooooolur gunluk^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cumartesi - pazar hayvan gibi çalışınca pazartesi sendorumu olmuyormuş günlük. acaba ben de bir gün haftasonu tatili yapabilecekmiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 xaty said: dün o son ne olduğunu bilmediğim şeyi içmeseydim iyi olcaktı.. tatlı, herbal ve alkollü şeyleri baya bi alkol aldıktan sonra içirmeyin bana Bensiz icersen oyle olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 olm kimin ahını nasıl aldıysam son 1aydır habire bürokrasiyle uğrasıyorum cehennem azabı! aha bak carpıntım tuttu nufus cuzdanımdaki fotomu begenmediler çok yaslanmısım git değiştir dediler T_T yüzüme ne vuruyon allahsız! diyemedim ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 alacaklı olmak ne kadar kötü birşeymiş bir yandan aman darılmasın aman söylemiyeyim aklına gelir zaten düşünüyordur demek ama öteki yandan da http://www.youtube.com/watch?v=ZomwVcGt0LE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Vicıdımın var olduğundan bi haber yerlerim ağrıyor, başım sızlıyor ama en azından düzeldi durumlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar