goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kız transseksüelmiş işte nesini anlamadın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa ya garip gelen bunun onu niye vazgeçirdiği galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: NolaxThensbane said: kayalıklara balıklama atlıyormusum stalker yeteneklerim sayesinde kriz aşıldı..çok ucuz yırtmısım aboo kac kaccc ne oldu ki? anlat baba bro olm kız çirkin şişman kezban çıktı Nolax AWAY! woop woop woop woop http://2damnfunny.com/wp-content/uploads/2012/05/Zoidberg-Table-Flipping-Madness-Woop-Woop-Woop.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lan ne olduğunun sordum sadece lan homolar! hemen kendi zevklerini yamamışlar özellikle ak alır .....ak alır yapma evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 nolax iyi yırtmşsın bro. o değil de i oraya git bi buraya.. açlıktan ölücem sanırım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 keşke bizim de açlıktan ölme durumumuz olsa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben de mantı yapayım bari..ohh mis gibi..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 We're Blood Brothers http://www.youtube.com/watch?v=7KV56kwxiHg waffle kemiriyorum kardeşlerim benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 canım karşim. duygularımız karşılıklı BROS BEFORE HOES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 artik bir sacmalamayi birakip adam gibi hareket etsem cok acayip mutlu olcam, bugun ki salak sacma olayla birlikte son 10 gunde yaptigim 4. super salak davranis. Bunlarin hepsi toplasip cok pis patlicak bana ya hadi bakalim. Bir de su hatunu ne yapip edip geri kazanmak lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 3 hafta sonunda yine kürkçü dükkanı.. Şubat tatili bitmiş öğrenciler gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 olm bugun iş vardı dimi koş koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ov... bunu çok söyleyebileceğimi sanmıyorum ama YAY.. sanırım iyi bişiler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 günlük 29 ekim yürüyüşüne bi hatunla katıldım sonra başka hatunla bitirdim sdfdf. telefonlar kilitleniyo lan o kalabalıkta. kaybettin mi birini arayıp bulamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 walkietalkie'yle gitseniz böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mr_Hand said: günlük 29 ekim yürüyüşüne bi hatunla katıldım sonra başka hatunla bitirdim sdfdf. telefonlar kilitleniyo lan o kalabalıkta. kaybettin mi birini arayıp bulamıyosun. yazar burada "29ekimden cehapeli laikçi kız kaldırdım" demek istiyor. sen annamamışsın zati (zaaati değil, iksatinin nicki bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 asdasd çokpis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 laikçi kızlar zaten dünden hazır bu gibi şeylere. "fener alayını alıcam" diyeni bile varmış dediler neyse ki laikçi dğeiliz çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Cok ozlemisim hastalarimi , canlarim benim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 o hastaların içlerinde laikçiler de vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Saka da olsa ayni cumle icinde kullanmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 son zamanlarda çalışamıyordum. tatile ihtiyacım var ondandır diyordum. 11 gün bildiğin dötü göbeği et ve baklavalarla besledim. ama olmadı. olmamış. yine çalışamıyorum ben. edik: araya girmişim ben. mesajım şu olsun o zaman: OOO MANYAK LAF MANYAK LAF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 copry said: Saka da olsa ayni cumle icinde kullanmamak lazim olud mu bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Oldu oldu , genclere kotu ornek olmayalim anneanne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 günaydın günlük, yoğun bir bayram sonrası mesaisiyle karşı karşıyayız. tüm güç kalkanları devreye alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar